Horoscop aprilie 2022 Fecioară

Horoscop aprilie 2022 Fecioară

Aprilie fericită, Fecioară! Atunci când Venus, zeița iubirii, a frumuseții și a abundenței, intră marți, 5 aprilie, în emoționantul Pești, mai multe binecuvântări ale vieții amoroase vin spre tine. În timp ce mărturisirea dorințelor tale poate fi înfricoșătoare, vei descoperi că îți sporești intimitatea cu un partener – și cu tine însuți – fiind vulnerabil. Drept urmare, când planeta vorbăreață Mercur intră în Taur duminică, 10 aprilie, ai o nouă perspectivă asupra iubirii. S-ar putea să vă simțiți mai puțin cinic și mai susținut. Meritați să fiți iubit pentru exact cine sunteți.

O lună plină în Balanță sâmbătă, 16 aprilie, luminează cerul și îți îndreaptă atenția către problemele profesionale. Lunile pline sunt momente de manifestare și adesea produc roadele muncii noastre. Prin urmare, acesta este un moment excelent pentru a auzi despre o ofertă de muncă sau o mărire de salariu. Amintiți-vă doar că lunile pline pot face pe toată lumea sensibilă, așa că păstrați-vă calmul în timpul negocierilor. Și nu ești interesat doar de mai mulți bani, Fecioară. Vrei o oportunitate de carieră care să se alinieze cu valorile tale. O meriți, iar această lunare te va ajuta să o obții.

Sezonul Taurului începe marți, 19 aprilie. Tema ta pentru următoarele câteva săptămâni este iubirea. Ești vindecătorul zodiei și, ca urmare, ai tendința de a pune nevoile celorlalți mai presus de ale tale. Uneori, este în regulă să fii o prințesă a inimii tale, Fecioară.

Când planeta ta guvernatoare, vorbărețul Mercur, intră în Gemeni vineri, 29 aprilie, atenția ta se îndreaptă spre viața de familie. Sunteți un semn de pământ confortabil și ancorat în pământ. Cartea ta de tarot corespunzătoare este Pustnicul, demonstrând nevoia ta de intimitate. Așa că discută despre orice neînțelegeri cu colegii de cameră sau partenerii de viață, fă curățenia de primăvară și transformă-ți casa într-un sanctuar al Fecioarei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.