Horoscop aprilie 2022 Pești

Horoscop aprilie 2022 Pești

Aprilie fericită, frumoși Pești. La sfârșitul lunii martie, planeta comunicării Mercur te-a ajutat să vorbești despre bani și poate chiar să îți negociezi o mărire de salariu. Luna aceasta, abundența continuă să curgă când Venus, planeta iubirii, a frumuseții și a banilor, intră în semnul tău, Pești, marți, 5 aprilie.
Vorbind de abundență, când planeta comunicării Mercur intră în Taur duminică, 10 aprilie, te trezești că te distrezi cu prietenii. Bogăția nu înseamnă doar bani, Pești, și tu știi asta. Cine vrea să fie bogat dacă nu are prieteni pe care să-i scoată la cină? Așa că petrece acest weekend făcând picnicuri, mergând la dans sau jucând jocuri acasă cu oamenii tăi favoriți din lume.

O lună plină în Balanță, sâmbătă, 16 aprilie, vă aduce sănătatea în centrul atenției. Acum, înainte de a vă speria, acest lucru nu înseamnă că veți fi grav rănit, dar este posibil să vă simțiți mai stresat decât de obicei. Există studii reale care sugerează că infracționalitatea crește în timpul lunilor pline, așa că aveți un weekend liniștit dacă puteți.

Sezonul Taurului începe marți, 19 aprilie, continuând tema ta sau a prieteniei. Următoarele câteva săptămâni sunt pline de crearea unor amintiri minunate. Trăim vremuri grele, iar tu, ca semn de apă sensibil, le simți profund, Pești. Cu toate acestea, ți se permite să fii fericit chiar și în climatul politic înfricoșător. În felul tău, atunci când îți faci timp pentru prieteni, faci lumea un loc mai fericit.

Atunci când vorbărețul Mercur intră în semnul său natal, Gemeni, vineri, 29 aprilie, primești o atenție pozitivă la locul de muncă. Și, ceea ce este cel mai bine în legătură cu acest lucru, este că totul se datorează ție. Nu câștigi la loto (îmi pare rău), dar primești recunoaștere pentru puterea minții și a spiritului tău. La aceeași dată, vineri, 29 aprilie, Pluton, planeta morții, a renașterii și a transformării, intră în retrogradare timp de cinci luni în Capricorn, ajutându-te în comunicare. Indiferent cât de mult muncești sau cât de mult iubești pe cineva, nimeni nu va observa dacă nu vorbești despre asta. Când Pluton retrograd se va încheia, te vei simți mai încrezător în a te apăra și în a-ți însuși realizările.

În cele din urmă, sâmbătă, 30 aprilie, aduce o lună nouă întunecată și o eclipsă de soare haotică în încăpățânatul Taur. În timp ce prietenia a fost o temă importantă pentru tine în această lună, acest tranzit stârnește drame. Oamenii sunt la limită, inclusiv cel mai bun prieten al tău. Din moment ce ai avut o lună atât de socială, bucură-te de acest weekend recuperând timpul petrecut singur, dacă poți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.