Horoscop aprilie 2022 Vărsător

Horoscop aprilie 2022 Vărsător

Aprilie fericită, Vărsătorule. Când Venus, planeta iubirii, a frumuseții și a abundenței, intră în Pești, marți, 5 aprilie, te scufunzi în inconștientul tău. Acest tranzit îți cere să meditezi asupra iubirii de sine (încearcă să ții în mână cuarț roz în timpul meditației) pentru a-ți reaminti că ești perfect așa cum ești. Ori partenerul sau îndrăgostiturile tale sunt de acord, ori nu sunt persoana potrivită pentru tine.

Atenția ta se îndreaptă spre viața profesională atunci când vorbărețul Mercur intră hotărât în Taur duminică, 10 aprilie, ajutându-te să îți ridici statutul social la cote înalte. Fiind rebelul zodiei, ai tendința de a merge împotriva curentului. Poate că nu ești cel mai bun la a primi ordine, dar ești cel care vine cu cele mai bune idei la locul de muncă sau în cadrul activității de activism. De multe ori, preferi să faci un pas înapoi și să lași munca ta să vorbească de la sine. Cu toate acestea, dacă astrele te binecuvântează cu atenție și invitații la petreceri distractive și rezultatul muncii tale, nu te simți prost să accepți. Meritați să sărbătoriți.

În cazul în care te găsești prea ocupat pentru un maraton de iubire de sine în timpul săptămânii de lucru, există o lună plină în minunata Balanță sâmbătă, 16 aprilie, care aduce plăcere majoră în calea ta. Această lunare vă lasă, de asemenea, să vă simțiți creativi, și s-ar putea să vă simțiți inspirați să începeți un nou proiect artistic, pe lângă faptul că o faceți singur sau cu partenerul. Încercați doar să vă bucurați de un weekend discret, deoarece lunile pline sunt renumite pentru a începe o dramă.

Taurul începe marți, 19 aprilie. Scoate-ți calendarul pentru că va fi o perioadă aglomerată a anului pentru tine. Există obligații profesionale, invitații la petreceri și noi conexiuni făcute pe rețelele de socializare. În timp ce toate acestea te lasă să te simți ca un copil popular, s-ar putea să te simți prea mult încorsetat. Programează-ți timp pentru somn și autoîngrijire, la fel cum ai face-o pentru o petrecere, pentru a te asigura că îți faci timp pentru eliberarea de stres.

Când Mercur vorbăreț intră în semnul său natal Gemeni, vineri, 29 aprilie, vă exprimați chestiuni filosofice. Mulțumește-i zeiței pentru toate aceste invitații la petreceri. Poate că oamenii au crezut că te-ai implicat pentru băuturile gratuite, dar acum poți folosi petrecerile sociale pentru a lumina sala cu privire la cauzele sociale dragi inimii tale.

La aceeași dată, vineri, 29 aprilie, Pluton, planeta morții, a renașterii și a transformării, intră în retrogradare timp de cinci luni în Capricorn, aducând bani în calea ta. Dar, bineînțeles, s-ar putea să nu existe un aflux rapid de bani peste noapte. Retrogradarea lui Pluton este o ardere lentă care are loc în fiecare an, dar te face să treci printr-o transformare, iar a ta, Vărsător rebel, este despre bani. Așadar, până la sfârșitul acestei retrogradări, așteaptă-te la o nouă relație cu banii, fie că asta înseamnă să ai în sfârșit un buget sau un contabil, fie că te bucuri de o cifră mai mare în contul tău curent.

FOLLOW ME

S-ar putea să vă avantajeze să rămâneți în casă în ultimul weekend al lunii, deoarece sâmbătă, 30 aprilie, aduce o lună nouă întunecată și o eclipsă de soare dramatică în Taur, provocând zguduiri în viața voastră socială. Până acum, ți-ai exploatat fluturele social interior în această lună și ți-ai făcut noi prieteni și conexiuni valoroase ca rezultat. Dar eclipsele aduc mai multă dramă decât Realitatea TV. Probabil că oricum ești obosit de la atâta socializare, așa că relaxează-te și fă un Netflix and chill în timpul acestei eclipse. Ne vedem luna viitoare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.