Horoscop aprilie – Zodiile care trebuie să rezolve problemele din cuplu URGENT

Citește Horoscop aprilie și vezi ce ți-au rezervat astrele. Problemele cu banii încep să se rezolve, iar două zodii au nelămuriri urgente de discutat cu partenerul de viață.

Berbec

Ați decis să lăsați în urmă trecutul și să luați totul de la zero. De la jumătatea lunii aprilie puteți întâlni o persoană care să vă fie partener… de drum sau de afaceri.

Taur

Ați trecut cu bine peste problemele de sănătate. Vă simțiți plin de încredere și se poate să vă avântați într-o afacere la care vă gândiți ce ceva vreme. Aveți de lămurit niste probleme urgente în relația de cuplu.

Gemeni

Se pare că prietenii v-au cam părăsit într-un moment de cumpănă. La sfârșitul lunii aprilie veți simți că pasiunea se reaprinde în cuplu.

Rac

Schimbări în sfera profesională. Ați trecut cu greu peste o problemă care implică chiar și judecata. Pesoana dragă v-a fost mereu alături.

Leu

Se amână o călătorie în interes profesional, însă descoperți o nouă oportunitate. Daca ati depus acte pentru achizitionarea unei locuințe lucrurile se îndreaptă într-acolo, însă cu mici hopuri.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

Fecioară

O să reușiți să traversați cu bine această perioadă. O să primiți toți banii în urma unui împrumut sau contract de muncă și o să reușiți să acoperiți toate cheltuielile. În plan sentimental totul este minunat dacă vă abțineți de la reproșuri.

Balanță

În sfera profesională lucrurile șe așează mai bine decât ați visat. În relația cu partenerul de cuplu este posibil ca dvs să câștigați ”o bătălie”. Ați avut dreptate cu ceva și puteți ajunge la căsătorie.

Scorpion

Răspunsul referitor la o prelungire de contract, la o angajare poate veni după jumătatea lunii.
În relația cu partenerul de cuplu trebuie să vă bazați mai mult pe sinceritate. Sunt lucruri nespuse între voi care vă pot aduce la despărțire.

Săgetător

Sunteți cel care preia inițiativa în cuplu. Aveți de lămurit niște lucruri grave. Nu vreți să vă pierdeți partenerul pentru că aveți multe în comun. Aveti grija cum tratați problemele să nu devină o catastrofă totală!

Capricorn

Nu e vreme de pierdut. Folosiți toate resursele de care dispuneți să faceți o schimbare în viața dvs pe care vi-o doriți de mult. Fie că vorbim despre o casă sau despre niște mișcări în viața personală.

Vărsător

O să rezolvați niște acte prin care vă vor fi respectate drepturile pentru care v-ați zbătut atât de mult. În relația cu partenerul de cuplu trebuie să aveți mai multă grijă la comunicare. Acolo lucrurile cam… scârțâie.

Pești

Aveți de unde să alegeți. Colaborările în plan profesional se țin lanț și ați putea să vă băgați în ceva nou. Munciți foarte mult, dar ar fi cazul să vă întrețineți puțin și de voi. Faceți mai multă mișcare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.