Horoscop august 2021. Ce se întâmplă în ultima lună de vară

Horoscop august 2021. Ce se întâmplă în ultima lună de vară

♈ BERBEC

E posibil să ai o experiență neplăcută mai ales în ultima jumătate a lunii august. Sunteți mai degrabă nervos din motive necunoscute, iritabil și defensiv.

Acordă-le celorlalți prezumția de nevinovăție înainte să te enervezi. Cuvintele de care ai nevoie – nu ataca, nu te apăra, nu te retrage. Se anunță posibilitate crescută de accidente inutile.

♉ TAUR

Tranzitul astral deosebit din august îți oferă oportunitatea de a lucra eficient pentru a stabili rădăcini mai puternice care să dea roade productive în viitor, Folosește ce e mai bun din natura ta de Taur – lucrează încet, metodic și temeinic.

Acesta este un moment excelent pentru a-ți întări corpul prin aplicarea determinării tale. Implică-te în antrenamente care îți avansează cunoștințele sau poziția. Deveniți puternic ca taurul care sunteți.

♊ GEMENI

S-ar putea să simțiți că vă învârtiți în cerc în această lună. Acest lucru vă poate juca feste cu planurile dumneavoastră. Aveți o periadă de trei săptămâni care vă cere să fiți flexibil și să vă folosiți mintea inventivă pentru a crea „soluții de rezolvare”. Oprește-te și respiră adânc, în mod conștient, dacă întârzierile și încurcăturile încep să te enerveze; respirația superficială te menține anxios.

Asigură-te că faci o copie de siguranță a documentelor importante și a e-mailurilor, deoarece Mercur, adoră să te pună pe butuci prin dispariția actelor cruciale. Exersați răbdarea. Păstrați-vă simțul umorului.

FOLLOW ME

♋ RAC

Nu există mai mult de două planete în semne de apă toată luna. S-ar putea să vă simțiți ca și cum ați muri de sete emoțională, fără prea multă legătură cu cei care contează cel mai mult.

Ceilalți par distanți, distrași sau insensibili. Eliberați în mod conștient elementul apă. Înotați. Faceți baie. Beți multă apă. Eliberați-vă psihicul distanțându-vă de cei cu atitudini împietrite, reci, pesimiste. Ocupă-te de propriile nevoi emoționale, hrănindu-ți copilul interior.

♌ LEU

Este o perioadă de perseverență, dar în cele din urmă duce la un mare potențial de recompensă. Într-adevăr, efortul tău îndelungat dă roade.

Măturați resturile viselor eșuate și al relațiilor dificile. Alungați gândurile negative care vă limitează pe voi înșivă. Folosiți această perioadă pentru a vă întări corpul – cu cât aveți mai multă încredere în forța corpului, cu atât mai multă încredere în forța spiritului.

♍ FECIOARĂ

Sunteți înclinat spre o gândire neglijentă. Sau vă puteți gândi bine la ceva doar pentru a trage o concluzie eronată. Așteptați până după 16 august pentru a vă declara cu îndrăzneală opiniile. Este posibil să apară noi informații care să vă facă să vă contraziceți până la jumătatea lunii.

Gândiți-vă înainte de a vorbi. Fiți atenți la ceea ce spuneți într-un forum public; este ușor să fiți înțeles greșit acum. Folosiți discriminarea. Dacă credeți că nu ar trebui să o spuneți, nu o faceți.

♎ BALANȚĂ

Ce ocazie rară de a vă deschide în mod conștient viața către o mai mare iubire, armonie și relaționare. Dorește-ți în august 2021 ceea ce inima ta își dorește cel mai mult. Intensitatea efortului tău înmulțită cu durata efortului tău este egală cu forța efortului tău.

Însămânțați-vă imaginația cu viziuni specifice pentru viitor. Folosește tehnici de vizualizare creativă prin care să te poți vedea în scenariul visat în cele mai multe detalii. Profitați de această influență rară și cu adevărat magică.

♏ SCORPION

Niciun act de bunătate nu rămâne nepedepsit. S-ar putea să fiți luat prin surprindere din punct de vedere emoțional de cineva căruia tocmai i-ați făcut o favoare. Oferta ta de ajutor poate fi interpretată greșit sau se poate întoarce împotriva ta. Acest lucru este pregătit să se întâmple mai ales cu cei cu care vă simțiți în competiție.

Aceștia pot simți că încercați să preluați controlul și să acaparați toată gloria. Așa este? Verificați-vă motivele înainte de a oferi ajutor, deoarece motivele ascunse vor fi confruntate sau oprite din drum. Veniți dintr-un loc dezinteresat. Fiți pregătit să renunțați la resentimentele pe care le-ați putea suferi ca urmare a dorinței dvs. autentice de a ajuta.

♐ SĂGETĂTOR

Mișcarea planetară vă înalță mintea și vă ridică din adâncuri spre înălțimi. Acesta este „tranzitul împlinirii dorințelor” și un moment în care poți să însămânțezi viziuni viitoare și să armonizezi relațiile cu cei apropiați ție, precum și să vezi unitatea colectivității. Sunt posibile întrevederi ale viitorului tău.

Profitați de această oportunitate de aur.

♑ CAPRICORN

Horoscopul lunii august 2021, îți oferă capacitatea de a face o muncă dificilă sau exigentă. Capacitatea de a-ți controla energia te ajută să-ți concentrezi cu succes efortul. Nu există farmec acum, dar satisfacția de a face o muncă excelentă poate fi tot ce ai nevoie.

Promovarea este posibilă dacă ai muncit cu sârguință pentru ea. Fă o muncă fizică sau intelectuală care necesită o atenție deosebită sau perseverență. Meșteșugărește în lemn, metal sau piatră. Vindeți-vă prin promovarea experienței, expertizei și atitudinii responsabile. Începeți un regim de slăbire, de creștere a mușchilor sau de întărire, deoarece vă este mai ușor să rămâneți disciplinat acum.

♒ VĂRSĂTOR

Vărsătorul se apropie de una dintre cele mai importante două luni pline ale anului. Luna plină din august are loc pe 22 și se află pe axa Leu/Vărsător. Acest lucru înseamnă că efortul tău creativ atinge un vârf într-un fel la jumătatea lunii – mai ales în cazul oricărui proiect care îi implică pe alții. Acesta este un moment firesc pentru un punct culminant creativ care îți poate pune în evidență contribuția ta personală și artistică unică. Conducerea și efortul tău servesc grupului.

Găsește o modalitate de a-ți evidenția faptele bune. Faceți prezentări care să evidențieze rolul pe care l-ați jucat.

♓ PEȘTI

Feriți-vă de darul calului troian, Pești. Este posibil să fiți atras în situații dubioase de către cei care nu au la inimă interesele dumneavoastră. Folosiți-vă bunul simț și evitați situațiile care nu vi se par corecte. A fi dezamăgit de cineva este o posibilitate clară.

Fiți sceptic față de persoanele noi, deoarece s-ar putea să nu fie așa cum par la prima vedere. Retrageți-vă de cei cunoscuți pentru înșelăciune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.