Horoscop august 2022

Berbec

Este timpul să ieși din ascunzătoarea ta și să te reinventezi, Berbec. Horoscopul tău din august 2022 te încurajează să faci ceea ce știi să faci cel mai bine și să strălucești cu lumina ta strălucitoare. Cu soarele arzător din somptuosul Leu care îți luminează a cincea casă a creativității, pasiunii, asumării de riscuri și individualității până pe 22 august, este timpul să îți eliberezi creatorul interior și să faci magie – începând cu a fi mai încrezător și a crede în tine.

Pentru a vă menține fluxul creativ, Venus se va alătura Soarelui în Leu pe 11 aug. și vă va inspira să faceți schimbări în ceea ce privește stilul, brandingul și estetica dvs. Rețineți doar că Mercur în Fecioară vă va vizita a șasea casă a gândirii critice și a spiritului practic până pe 25 aug. Așa că, deși s-ar putea să vă simțiți mai îndrăzneț decât de obicei, luați decizii care să vă consolideze echilibrul și ordinea în muncă, finanțe și sănătate. Acordați o atenție deosebită gândurilor și ideilor care vă apar. Vei dori să lucrezi la ele atunci când Soarele va intra în Fecioară și va călători prin a șasea ta casă începând cu 22 aug.

Dacă sunteți în căutarea celui mai bun moment pentru a vă împărtăși munca sau pentru a vă reconecta cu prietenii îndepărtați, planificați Luna plină din 11 aug. în Vărsător. Doar țineți cont de faptul că, cu Mercur în Balanță, care face pe plac oamenilor, intrând în zona sa de pre-retrogradare în a șaptea voastră casă a parteneriatelor și cooperării pe 25 aug. s-ar putea să trebuiască să găsiți un compromis cu un partener. Ca să nu mai vorbim de faptul că, cu Uranus staționând retrograd în a doua ta casă a veniturilor și a respectului de sine pe 24 aug. ar putea fi momentul să renegociezi un contract sau termenii unui acord. Apoi, în jurul Lunii noi din 27 aug. în Fecioară, Țineți ochii deschiși pentru noi oportunități de venit. Este posibil să primiți o ofertă de muncă sau o oportunitate de concert de la o conexiune îndepărtată, o rudă sau un client.

Taur

Când a fost ultima dată când ai făcut ceva distractiv și eliberator care nu era legat de muncă, Taur? Horoscopul tău din august 2022 vrea să nu te mai forțezi atât de tare și să dai prioritate timpului liber și relaxării. Deși muncești din greu pentru a-ți menține o viață de confort, ușurință și lux, Soarele în Leu luxuriant care se odihnește în a patra ta casă a casei, familiei și securității emoționale până pe 22 august te îndeamnă să îți creezi spațiu pentru a-ți hrăni creativitatea interioară și conexiunile ancestrale. Dacă a trecut ceva timp de când nu ai mai luat legătura cu cei dragi sau ți-ai vizitat casa sau orașul copilăriei, acesta este memento-ul tău anual pentru a verifica.

FOLLOW ME

Deși s-ar putea să vă bucurați de o binemeritată R&R, rămâneți cu ochii pe premiu pe 11 august, când Luna plină în Vărsător care se trezește vă luminează a zecea casă a reputației publice, a statutului și a obiectivelor profesionale. Folosiți această lună plină pentru a vă clarifica angajamentele și pentru a recunoaște progresul pe care l-ați făcut în direcția construirii unei comunități și a unei conexiuni. Încearcă să nu te lași prea mult prins în orice drame sau tulburări familiale și profesionale, mai ales cu Venus în Leu care intră în a patra ta casă formativă în aceeași zi cu luna plină (11 aug.).

Pentru a te ajuta să aplanezi orice tensiune care ar putea să persiste după luna plină, mutarea lui Mercur în colegul său de semn de pământ Fecioară, pe 4 august, îți aduce atitudinea relaxată de care ai nevoie pentru a-ți găsi liniștea și a te lăsa purtat de val. Pe 22 august, când energia se schimbă și Soarele intră în Fecioară, luminând a cincea ta casă a creativității, a romantismului și a exprimării de sine, așteaptă-te la un nou val de energie și entuziasm. Această explozie de îndrăzneală vă va ajuta să vă creșteți veniturile în următoarele șapte luni, în timp ce Marte în Gemeni călătorește prin a doua casă a posesiunilor personale și a finanțelor, din 20 aug. până pe 25 martie 2023. Nu sunteți sigur de unde să începeți? Folosiți Luna Nouă în Fecioară de pe 27 august pentru a acționa asupra noilor dvs. obiective. Doar țineți cont de faptul că imprevizibilul Uranus va staționa retrograd în prima voastră casă a aspectului fizic și a identității pe 24 aug. așa că cine sunteți, ce faceți și unde vă îndreptați ar putea fi în construcție – acceptați-o.

Gemeni

Răspândește-ți veștile bune, Gemeni: lumea așteaptă să afle de la tine. Și, din fericire pentru tine, horoscopul tău din august 2022 îți oferă oportunități lămuritoare de a-ți îmbunătăți abilitățile de comunicare și de a-ți pune în valoare talentele unice. Fie că ești în curs de a scrie o carte, de a construi un site web sau de a explora un nou proiect de pasiune sau un hobby, Soarele în Leu care îți tranzitează a treia casă a comunicării și a învățării de sine până pe 22 august te îndeamnă să îți pui în aplicare obiectivele creative.

Dacă ești în căutarea inspirației sau a clarității, ia-ți timp să te îndepărtezi de lume și să încorporezi mai multă liniște și meditație în rutinele tale, mai ales în jurul datei de 4 aug. când Mercur intră în Fecioară și se mută în a patra ta casă a securității emoționale și a intimității. Deși Mercur în Fecioară te împinge să încetinești și să fii mai intenționat cu gândurile tale, ține cont de faptul că Luna plină în Vărsător va urca în vârful celei de-a noua case a ta, cea a aventurii și a creșterii personale, pe 11 aug. și te va inspira să depășești convingerile tale actuale despre ceea ce este posibil și să-ți duci visele și aspirațiile la nivelul următor. Pentru unele Gemeni, acest lucru înseamnă să elibereze rudele încăpățânate și amintirile dureroase din copilărie care nu se mai aliniază cu energia ta actuală. Din fericire, Venus intră în Leu iubitor în aceeași zi cu luna plină, ajutându-te să intri în contact cu centrul inimii tale și să te concentrezi pe tot ce va aduce bun acest nou sezon al vieții.

Până pe 25 august, când Mercur părăsește cea de-a patra casă formativă a Fecioarei și intră în cea de-a cincea casă, creativă, romantică și neînfricată, vei fi mai puțin îngrijorat de ceea ce cred alții despre tine și mai preocupat de modul în care darurile și talentele tale vor avea un impact asupra vieții celorlalți. Folosiți această energie grațioasă și elegantă pentru a vă distra prietenii apropiați, asociații de afaceri și partenerii romantici. Veți avea nevoie de sprijinul comunității dvs. atunci când Uranus va staționa retrograd în a douăsprezecea casă a sfârșiturilor și a singurătății, pe 24 august, și va aduce pierderi neașteptate, cheltuieli sau decizii incomode.

Rac

Te-ai bucurat de sezonul aniversar, Rac? Sărbătorile au fost distractive cât au durat, dar horoscopul tău din august 2022 spune că este timpul să spui la revedere distracțiilor inutile și să te concentrezi din nou. Nu, asta nu înseamnă că programul tău trebuie să fie numai muncă și deloc distracție; totuși, cu Soarele în Leu care îți luminează a doua casă a veniturilor și a posesiunilor până pe 22 august, este în interesul tău să începi să te gândești la modalități împlinitoare de a-ți crește salariul sau de a monetiza un proiect pasional.

Pe 4 august, informațiile și resursele de care ai nevoie pentru a-ți îmbunătăți stilul de viață sau pentru a spune da unei noi aventuri vin la tine când Mercur intră în Fecioară, împrospătându-ți a treia casă a comunicării și a învățării de sine până pe 25 august. Folosește această energie revitalizantă pentru a organiza o sesiune de strategie sau pentru a pune în aplicare un plan. Fiți doar atenți la faptul că Luna plină din 11 aug. în Vărsător poate aduce temeri intense în jurul bogăției și dezvoltării personale, deoarece vă provoacă a opta casă a resurselor comune și a muncii din umbră. Cu toate acestea, din fericire pentru tine, Venus în Leu se va muta în a doua ta casă în aceeași zi cu luna plină, amintindu-ți că valoarea ta nu este determinată de contul tău bancar, ci de cine crezi că ești.

Dacă tânjești după o schimbare de ritm și de energie, ți se va îndeplini dorința odată ce Soarele va trece din Leu în Fecioară pe 22 august. Uranus, planeta schimbării și a inovației, va staționa retrograd și el pe 24 august, îndemnându-te să te reconectezi cu un mentor sau un prieten apropiat care îți poate oferi îndrumarea de care ai nevoie pentru a merge mai departe. Deși schimbarea poate fi inconfortabilă, așteptați-vă la o confirmare că sunteți pe calea cea bună în jurul Lunii noi din 27 aug. în Fecioară. Folosește acest moment pentru a da viață viselor și aspirațiilor tale. Ce afirmați?

Leu

La mulți ani, Leu – este în sfârșit sezonul tău! Și cum soarele strălucește în prima ta casă a sinelui și a aspectului fizic până pe 22 august, horoscopul tău din august 2022 spune că este corect să te răsfeți și să te sărbătorești! Fie că este vorba de o noapte în oraș cu prietenii apropiați sau de o vacanță exotică peste ocean, profită din plin de faptul că soarele se află în semnul tău.

Pe lângă sezonul aniversar, mutarea metodică a lui Mercur în Fecioară pe 4 august te încurajează să stabilești noi limite, să îți reorganizezi bugetul și să îți actualizezi programul. Uneori, te poți simți frustrat de nivelul de responsabilitate pe care îl ai pentru tine și pentru viitorul tău, dar ai încredere în procesul tău. Pentru a-ți înveseli spiritele, Venus se va alătura Soarelui în prima ta casă a sinelui și a identității pe 11 aug. aducând o schimbare de look și o resetare a garderobei pentru Leii dornici să-și actualizeze pozele de profil și persoana publică.

Lună plină în Vărsător – 11 august. Ține cont doar de faptul că motivatorul Marte în Taur se află încă în a zecea ta casă a carierei și a responsabilității până pe 20 aug. ceea ce înseamnă că obligațiile și angajamentele de la locul de muncă te pot ține mai ocupat decât ți-ai dori. Pentru a vă ajuta să depășiți tendințele de a mulțumi oamenii, Mercur va intra în legea Balanței și vă va ilumina a treia casă a comunicării din 25 aug. până în 23 septembrie. Folosiți acest tranzit pentru a vă acomoda cu discursul direct. De fapt, Luna nouă din 27 august în Fecioară este ocazia perfectă pentru a exersa să spui „nu” mai des.

Fecioară

Ia-o ușor în această lună, Fecioară. Horoscopul tău din august 2022 se referă la menținerea echilibrului tău, iar acest lucru înseamnă să încetinești și să recuperezi din timpul necesar pentru a te îngriji de tine însuți și a te odihni netulburat. Cu soarele iluminator din Leu care hibernează în a douăsprezecea ta casă de finaluri și auto-reflecție până pe 2 august, acordă o atenție deosebită viselor tale și mesajelor subconștiente pe care le primești. Pentru că, pe 4 aug. conducătorul tău planetar, meticulosul Mercur, va intra în semnul tău și îți va pune în lumina reflectoarelor prima casă a sinelui și a identității până pe 25 aug. făcând ca primele trei săptămâni ale lunii să fie ideale pentru o transformare mentală și o auto-reflecție onestă.

Dacă doriți să schimbați peisajul la locul de muncă, s-ar putea să se deschidă o poziție în jurul Lunii pline din 11 aug. în Vărsător, când aceasta urcă în vârful celei de-a șasea case a dvs. de rutină, colegi și servicii. Deși este posibil să fii nerăbdător să profiți de noile oportunități, nu te grăbi să iei decizii pe termen lung cu privire la viitorul tău. Venus va părăsi casa ta socială din Rac și va intra în a douăsprezecea ta casă a finalurilor și a singurătății în aceeași zi cu luna plină, și s-ar putea să nu te simți la fel de sociabil și optimist ca de obicei.

Din fericire pentru tine, Soarele va părăsi oficial a douăsprezecea ta casă din Leu și va da startul sezonului aniversar pe 22 august, făcând din următoarele patru săptămâni o perioadă de noi începuturi și sărbători vesele. Pentru a te ajuta să te descurci și să te eliberezi de opiniile nedorite și de convingerile autolimitante cu privire la potențialul tău, Uranus va staționa retrograd în Taur pe 24 aug. și îți va zgudui a noua casă a aventurii și explorării. Folosiți Luna Nouă purificatoare din Fecioară din 27 aug. pentru a vă debarasa de pretențiile despre cine credeți că sunteți și pentru a planta semințe noi care să reflecte cine deveniți. Este în regulă să evoluați!

Balanță

Nu este ușor să fii cel care conduce, dar poți face lucruri dificile, Balanță. Horoscopul tău din august 2022 te împinge să îți perfecționezi abilitățile de lider și să îți asumi responsabilitatea pentru comunitatea ta sacră, mai ales cu soarele loial al Leului care călătorește prin a unsprezecea ta casă a grupurilor și asociațiilor până pe 22 august. Nu ești sigură ce direcție să iei sau ce cale să alegi? Este în regulă. Claritatea de care ai nevoie va veni la tine. Pe 4 august, Mercur va părăsi Leul și va intra în Fecioară până pe 25 august, începându-și scufundarea profundă prin a douăsprezecea ta casă a finalurilor și a auto-reflecției, așa că nu te grăbi să decizi ce drum să urmezi.

De fapt, adoptarea unei meditații liniștite sau a unei practici de yoga, sau chiar programarea timpului cu terapeutul sau practicianul tău spiritual te va ajuta să ușurezi întrebările fără răspuns și gândurile îngrijorătoare care te țin treaz noaptea – mai ales în preajma Lunii pline din 11 aug. în Vărsător, când ai cea mai mare nevoie de un plus de iubire și sprijin. Faceți un efort pentru a vă reconecta cu un vechi prieten sau găzduiți o mică adunare pentru a vă onora cei mai apropiați și mai dragi, mai ales pe sau în jurul datei de 11 aug. (în aceeași zi cu luna plină), când dulcele dvs. guvernator planetar Venus intră în Leu eliberat.

Până la sfârșitul lunii, când Soarele intră oficial în a douăsprezecea ta casă a singurătății (unde va rămâne până pe 22 septembrie), vei fi pregătit și dispus să îmbrățișezi liniștea și intenționalitatea pe care sezonul Fecioarei le trezește în tine. Țineți cont doar de faptul că Uranus, cel care face schimbări, vă va zgudui a opta casă a karmei, a datoriilor și a resurselor comune, pe măsură ce va staționa retrograd în Taur, pe 24 august. Dacă vă simțiți copleșit de cheltuieli neașteptate sau de lupte pentru putere, folosiți Luna Nouă din 27 august din Fecioară pentru a renunța la ceea ce nu vă mai servește. Scapă de greutatea moartă, Balanță. Un nou tu este pe drum.

Scorpion

Este timpul să te dai mare, Scorpionule. Nu mai amânați și nu mai pierdeți somnul din cauza unor idei geniale. Horoscopul tău din august 2022 spune că este timpul să încetezi să mai faci pe micul și să arăți lumii din ce ești făcut – iar asta înseamnă să te angajezi în munca pe care știi că spiritul tău este aici pentru a o face. În plus, cu Soarele obraznic în Leu care îți evidențiază a zecea casă a reputației publice, a carierei și a responsabilității până pe 22 august, acesta este sezonul în care trebuie să împărtășești cele mai bune lucrări ale tale. Nu vă mai mulțumiți cu strictul necesar.

Pentru a vă ajuta să vă puneți profilurile și CV-urile în condiții optime, Mercur, cel care se potrivește, intră în a unsprezecea voastră casă a comunității și tehnologiei pe 4 aug. și va rămâne acolo până pe 25 aug. Aliniați-vă cu această energie interesantă cerând comunității voastre recomandări sau recenzii strălucitoare care vă pot ajuta să vă îmbunătățiți reputația. Dacă aveți nevoie de un memento pentru a vă reaminti cât de special și de valoros sunteți, Luna plină din 11 august din Vărsător vă va zdruncina a patra casă a căminului, ceea ce face ca aceasta să fie cea mai bună lunare din tot anul pentru a vă înconjura de prieteni și familie iubitoare. Profită de acest timp pentru a te împământeni și a te reconecta cu centrul tău emoțional.

Din fericire pentru tine, toată munca ta nu este în zadar. Pe 22 august, Soarele se va muta în virtuoasa Fecioară, aducând atenția asupra celei de-a unsprezecea case a comunității și a inovației, evidențiind tot efortul pe care l-ați depus în spatele scenei. Cu toate acestea, s-ar putea să aveți parte de câteva mici zguduiri în departamentul relațiilor începând cu 24 aug. când imprevizibilul Uranus va staționa retrograd în a șaptea voastră casă a parteneriatelor și acordurilor. Dar nu vă faceți griji: Luna nouă din 27 aug. în Fecioară vă oferă o invitație deschisă pentru a lansa o nouă platformă sau pentru a vă împărtăși lumina în moduri mai satisfăcătoare și mai holistice. Lucrurile mărețe sunt pe drum, așa că rămâi optimist.

Săgetător

Viața este ceea ce o faci tu, Săgetător, așa că ieși din rutină și începe să creezi viața pe care ți-o dorești. Horoscopul tău din august 2022 vrea să îți eliberezi creativitatea și să reimaginezi ceea ce este posibil, începând cu stilul tău unic, simțul umorului și expresia de sine. Până pe 22 august, Soarele din Leu, plin de lumină, va trece în forță prin a noua ta casă a aventurii, explorării și învățării superioare, inspirându-te să ieși din sentimente și să îți explorezi latura artistică. Profită de sezonul Leului pentru a-ți extinde cunoștințele și talentele. Pe ce idei ai stat pe gânduri? Ce elemente de pe lista de dorințe ești gata să bifezi?

Dacă ești în căutare de inspirație, mutarea lui Mercur în versatilul Fecioară, pe 4 august, te va încuraja să găsești claritate în natură. Folosiți Luna plină din 11 aug. în Vărsător pentru a planifica o excursie locală sau o excursie cu mașina cu cel mai bun prieten sau partenerul dvs. Rețineți doar că aceasta este o lună plină, așa că planurile se pot schimba pe un capriciu. Pentru Arcașii pregătiți pentru dragoste sau pentru cei care vor să adauge din nou picant în relația lor, dansul încântător al lui Venus în Leu, în aceeași zi cu Luna plină în Vărsător, face ca această lună să fie favorabilă întâlnirilor jucăușe și ieșirilor elaborate.

Până când sezonul Fecioarei se va încheia pe 22 august și Soarele va intra oficial în cea de-a zecea casă a carierei și a angajamentului, veți fi într-o poziție mai bună pentru a vă publica lucrările și pentru a vă promova abilitățile proaspăt ascuțite. Lucrurile s-ar putea să se întâmple mai devreme decât ai anticipat, așa că verifică-ți e-mailul pentru oferte sau invitații în jurul Lunii noi din 27 aug. în Fecioară.

Capricorn

Vindecarea nu se întâmplă peste noapte, Capricorn, așa că nu încerca să grăbești procesul. Horoscopul tău din august 2022 îți oferă o invitație deschisă de a te împăca cu temerile tale și de a avea încredere în calendarul vieții tale. Acestea fiind spuse, primele trei săptămâni ale lunii aduc emoții grele, pe măsură ce Soarele în Leu trece prin a opta ta casă a muncii din umbră și a renașterii până pe 22 aug. Din fericire pentru tine, Mercur, planeta comunicării și a gândirii, se va muta în semnul de pământ al colegului tău, Fecioară, pe 4 aug, ajutându-te să îți ușurezi grijile și să renunți la gândirea perfecționistă.

Lucrurile devin puțin mai agitate în jurul datei de 11 aug. când Venus se mută în a opta ta casă a secretelor, iar Luna plină din Vărsător îți provoacă a doua casă a veniturilor și a bunurilor personale. În această perioadă, este în interesul tău să nu ieși în evidență și să eviți cheltuielile inutile. Folosiți această energie pentru a vă reafirma obiectivele financiare și pentru a vă concentra pe creșterea activelor și a veniturilor pasive. Pentru unele Capre, acest lucru poate însemna să lucreze la o afacere secundară sau la un proiect pasional. Pentru alții, acest lucru poate însemna înființarea unui cont de investiții sau începerea unui fond de urgență.

În ciuda unei concentrări sporite asupra finanțelor și a nevoilor zilnice, te vei simți mai mult ca tine însuți până la sfârșitul lunii, când Soarele se va îndepărta de a opta ta casă a Leului și va intra în Fecioară pe 22 august. Cu Soarele în a noua ta casă a învățării superioare și a aventurii până pe 22 septembrie, te vei simți mai optimist cu privire la viitorul tău. Ia-o înaintea jocului și fă-ți cercetări cu privire la următoarea ta mișcare. Luna nouă din 27 august în Fecioară poate aduce o oportunitate căreia nu-i poți rezista. Asigură-te că ești pregătit!

Vărsător

Limitele sunt sănătoase, Vărsătorule. Horoscopul tău din august 2022 te încurajează să înveți să le îmbrățișezi. Și cu Soarele în zodia ta soră, Leul, până pe 22 august, primele trei săptămâni ale lunii pentru tine se referă la a te simți confortabil afirmându-ți limitele și împărtășindu-ți nevoile autentice cu ceilalți. Dacă te simți blocat mental sau te lupți să comunici, mutarea lui Mercur în Fecioară pe 4 august te va ajuta să sapi mai adânc în sentimentele tale de bază și să descoperi ce te ține treaz noaptea. Cheia este să ai încredere în tine și în inima ta. Tu știi de ce ai nevoie.

Pentru a-ți reaminti cât de puternic și iubit ești, Luna plină din 11 august din Vărsător îți activează prima casă a sinelui și a identității, provocându-te să îți stabilești prioritățile și să te alegi pe tine însuți. Cu toate acestea, cu regina frumuseții, Venus, care intră în Leu plin de viață în aceeași zi cu luna plină, ar putea fi timpul pentru o nouă coafură, o călătorie la cumpărături sau o schimbare de look. Doar ai grijă la buget, deoarece există o interacțiune tensionată între Uranus și Venus pe 11 august, iar acest lucru te-ar putea face să te răsfeți prea mult.

Până la sfârșitul lunii, când Soarele intră în Fecioară pe 22 aug. veți fi gata pentru verificarea echilibrului dintre muncă și viață personală pe care îl aduce acest sezon astrologic. Dacă doriți să faceți o schimbare în spațiul de locuit sau în casă, așteptați-vă la ceva neașteptat, deoarece Uranus în Taur staționează retrograd în a patra casă a familiei și a fundației pe 24 aug. Chiar și așa, schimbarea este un lucru bun, așa că întâmpinați cu bucurie oportunitatea de a o lua de la capăt pe 27 aug. luna nouă în Fecioară.

Pești

Cum merge echilibrul dintre viața profesională și cea personală, Pești? Te hrănești și dormi suficient și îți menții rutinele? Dacă nu, horoscopul tău din august 2022 spune că este timpul să îți faci ordine în program, pentru că meriți să te relaxezi și să te bucuri de abundența din viața ta. După un sezon distractiv și cochet al Racului, șederea Soarelui în Leu în a șasea ta casă a muncii și a bunăstării până pe 22 aug. înseamnă că ești mai ocupat decât de obicei în această lună.

Deși este posibil să fii mai proactiv din punct de vedere profesional în această lună, ține cont de faptul că relațiile tale sunt la fel de importante ca și munca ta. Cu Mercur în Fecioară care se mută în a șaptea ta casă a parteneriatelor și cooperării pe 5 august, folosește primele trei săptămâni ale lunii pentru a-ți îmbunătăți abilitățile de ascultare și pentru a exersa afirmarea mai consecventă a limitelor tale cu ceilalți. Nu uitați, nu contează ce spuneți, ci cum o spuneți, așa că păstrați lucrurile pașnice în momentele de haos temporar și aveți grijă la tonul vocii.

Dacă te simți epuizat sau ai nevoie de odihnă suplimentară în preajma Lunii pline din 11 august din Vărsător, ascultă-ți corpul și ia-ți o pauză de la agitație. Venus în Leu se va muta în a șasea ta casă a sănătății în aceeași zi cu luna plină, adâncind apelul cosmosului de a încetini și de a te relaxa. Până la sfârșitul lunii, când sezonul Fecioarei se va deschide, te vei simți mai încrezător în ceea ce privește echilibrarea nevoilor tale cu cele ale celorlalți. De fapt, este posibil ca tu și un partener să duceți lucrurile la nivelul următor în jurul lunii noi din 27 august, luna nouă a Fecioarei. Bine ați venit la dragostea și respectul suplimentar pe care îl primiți, Pești. O meritați!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.