Horoscop azi, 12 februarie. O zi de duminica norocoasa

Berbec

Luna în Scorpion se opune lui Uranus în Taur, ceea ce vă poate găsi reflectând asupra unor teme precum banii și securitatea, și cum vă puteți pregăti mai bine pentru suișurile și coborâșurile vieții. Berbecii sunt renumiți ca fiind impulsivi: Astăzi, reflectați asupra modului de a trăi spontan, rămânând în același timp responsabil din punct de vedere financiar.

Taur

Luna se află în zodia ta opusă Scorpionului, luminând sectorul relațional al hărții tale, iar o schimbare surprinzătoare în dinamica partenerială are loc pe măsură ce Luna se opune lui Uranus în semnul tău, Taur. Să fii deschis la minte și flexibil este cea mai bună modalitate de a lucra cu această aliniere!

Gemeni

S-ar putea să fiți gata să vă scuturați rutina de zi cu zi pe măsură ce Luna în Scorpion se opune lui Uranus în Taur. S-ar putea ca vechiul tău program să nu mai funcționeze pentru tine. Invitați mai multă flexibilitate și libertate!

FOLLOW ME

Rac

Luna în semnul de apă tovarășului Scorpion se opune sălbaticului Uranus din Taur, ceea ce poate stârni drame în viața ta socială sau te poate găsi conectându-te cu un grup surprinzător de oameni!

Leu

Luna în Scorpion te poate găsi concentrat pe casă și familie, dar atenția ta se poate îndrepta și spre carieră, deoarece Luna se opune lui Uranus în Taur. Ai putea fi gata să faci o schimbare interesantă – dacă nu chiar surprinzătoare!

Fecioară

Luna în Scorpion se opune lui Uranus în Taur, ceea ce ar putea să vă găsească împărtășind sau primind vești surprinzătoare. S-ar putea să vă simțiți deosebit de aventuros, planificând o călătorie neașteptată sau ieșind din rutina obișnuită într-un mod semnificativ.

Balanță

Luna în Scorpion se opune lui Uranus în Taur, ceea ce vă poate găsi reflectând asupra unor teme referitoare la confort, securitate financiară și risc. Găsirea unui echilibru între experimentare și siguranță este o temă pentru tine în această perioadă!

Scorpion

Luna se află în semnul tău, Scorpion, și astăzi se opune lui Uranus în Taur, ceea ce te poate face să dai peste cineva surprinzător, să afli vești neașteptate sau să creezi o schimbare radicală în cadrul unuia dintre parteneriatele tale.

Săgetător

Luna în Scorpion se opune lui Uranus în Taur, ceea ce te poate găsi realizând, poate brusc, că este timpul să renunți la un obicei vechi, să îți schimbi programul, să iei o pauză sau să te arunci într-un proiect inspirat.

Capricorn

Luna în Scorpion se opune lui Uranus în Taur, ceea ce ar putea să te găsească navigând printre drame sau surprize în viața ta socială! S-ar putea să dai peste cineva neașteptat și ar putea avea loc și o descoperire creativă.

Vărsător

Luna în Scorpion se opune lui Uranus în Taur, ceea ce vă poate găsi făcând schimbări radicale în echilibrul dintre viața profesională și cea privată. Deciziile pe care le iei ar putea surprinde oamenii, dar poate un Vărsător să-și trăiască viața în funcție de așteptările altora? Puțin probabil!

Pești

Luna în semnul de apă tovarășului Scorpion se opune sălbaticului Uranus din Taur, ceea ce te poate face să te întâlnești cu cineva pe neașteptate, să afli vești surprinzătoare sau să ai o descoperire filosofică!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.