Horoscop azi, 12 februarie. O zi de duminica norocoasa

Berbec

Luna în Scorpion se opune lui Uranus în Taur, ceea ce vă poate găsi reflectând asupra unor teme precum banii și securitatea, și cum vă puteți pregăti mai bine pentru suișurile și coborâșurile vieții. Berbecii sunt renumiți ca fiind impulsivi: Astăzi, reflectați asupra modului de a trăi spontan, rămânând în același timp responsabil din punct de vedere financiar.

Taur

Luna se află în zodia ta opusă Scorpionului, luminând sectorul relațional al hărții tale, iar o schimbare surprinzătoare în dinamica partenerială are loc pe măsură ce Luna se opune lui Uranus în semnul tău, Taur. Să fii deschis la minte și flexibil este cea mai bună modalitate de a lucra cu această aliniere!

Gemeni

S-ar putea să fiți gata să vă scuturați rutina de zi cu zi pe măsură ce Luna în Scorpion se opune lui Uranus în Taur. S-ar putea ca vechiul tău program să nu mai funcționeze pentru tine. Invitați mai multă flexibilitate și libertate!

FOLLOW ME

3 lucruri pe care trebuie să le știi despre dermatita atopică pe 14 septembrie, Ziua Mondială a Dermatitei Atopice  1. poate fi declanșată de alergeni alimentari, de mediu, produse cosmetice, temperaturi extreme sau stres.
2. primele simptome care apar sunt:  roșeața, mâncărimea, erupțiile cutanate, uscăciunea în exces.
3. nu se vindecă, se poate preveni prin evitarea  factorilor declanșatori cunoscuți și se poate trata prin folosirea produselor de îngrijire a pielii care sunt blânde și hipoalergenice care mențin piele hidratată.  Produsele @eauthermaleaveneromania sunt un real ajutor și mă bucur că am avut ocazia să ajung în Franța și să văd exact cum se extrage apa termală folosită la fabricarea acestora. Am văzut acolo copii din toată lumea, în stadii avansate și grave, veniți la tratament pentru a beneficia de proprietățile apelor Avene.  Eu și copiii mei ne confruntăm cu dermatita atopică de aproape 18 ani. Este o afecțiune care trebuie ținută sub control permanent și care necesită o atenție sporită din partea părinților.  Pe lângă aspectul fizic de piele uscată și roșie (Alesia și Alex au avut episoade foarte grave), dermatita produce și disconfort, nu îi lasă să doarmă și în puseu te poate aduce la crize de plâns.  🫶🏻 se recomandă evitarea hainelor din materiale care pot produce disconfort
🫶🏻 trebuie să fim atenți la produsele cu care spălăm hainele, dar și la cele cu care îi spălăm pe copii
🫶🏻 au nevoie de multă hidratare, atât pe interior, cât și pe exterior, cu produse emoliente special dedicate pielii cu astfel de afecțiuni
🫶🏻 în puseu, trebuie să avem grijă la alimentația lor
🫶🏻 trebuie să fim vigilenți și să identificăm primele semne, pentru a preîntâmpina puseele, mai ales în sezonul rece
3 lucruri pe care trebuie să le știi despre dermatita atopică pe 14 septembrie, Ziua Mondială a Dermatitei Atopice 1. poate fi declanșată de alergeni alimentari, de mediu, produse cosmetice, temperaturi extreme sau stres. 2. primele simptome care apar sunt: roșeața, mâncărimea, erupțiile cutanate, uscăciunea în exces. 3. nu se vindecă, se poate preveni prin evitarea factorilor declanșatori cunoscuți și se poate trata prin folosirea produselor de îngrijire a pielii care sunt blânde și hipoalergenice care mențin piele hidratată. Produsele @eauthermaleaveneromania sunt un real ajutor și mă bucur că am avut ocazia să ajung în Franța și să văd exact cum se extrage apa termală folosită la fabricarea acestora. Am văzut acolo copii din toată lumea, în stadii avansate și grave, veniți la tratament pentru a beneficia de proprietățile apelor Avene. Eu și copiii mei ne confruntăm cu dermatita atopică de aproape 18 ani. Este o afecțiune care trebuie ținută sub control permanent și care necesită o atenție sporită din partea părinților. Pe lângă aspectul fizic de piele uscată și roșie (Alesia și Alex au avut episoade foarte grave), dermatita produce și disconfort, nu îi lasă să doarmă și în puseu te poate aduce la crize de plâns. 🫶🏻 se recomandă evitarea hainelor din materiale care pot produce disconfort 🫶🏻 trebuie să fim atenți la produsele cu care spălăm hainele, dar și la cele cu care îi spălăm pe copii 🫶🏻 au nevoie de multă hidratare, atât pe interior, cât și pe exterior, cu produse emoliente special dedicate pielii cu astfel de afecțiuni 🫶🏻 în puseu, trebuie să avem grijă la alimentația lor 🫶🏻 trebuie să fim vigilenți și să identificăm primele semne, pentru a preîntâmpina puseele, mai ales în sezonul rece

Rac

Luna în semnul de apă tovarășului Scorpion se opune sălbaticului Uranus din Taur, ceea ce poate stârni drame în viața ta socială sau te poate găsi conectându-te cu un grup surprinzător de oameni!

Leu

Luna în Scorpion te poate găsi concentrat pe casă și familie, dar atenția ta se poate îndrepta și spre carieră, deoarece Luna se opune lui Uranus în Taur. Ai putea fi gata să faci o schimbare interesantă – dacă nu chiar surprinzătoare!

Fecioară

Luna în Scorpion se opune lui Uranus în Taur, ceea ce ar putea să vă găsească împărtășind sau primind vești surprinzătoare. S-ar putea să vă simțiți deosebit de aventuros, planificând o călătorie neașteptată sau ieșind din rutina obișnuită într-un mod semnificativ.

Balanță

Luna în Scorpion se opune lui Uranus în Taur, ceea ce vă poate găsi reflectând asupra unor teme referitoare la confort, securitate financiară și risc. Găsirea unui echilibru între experimentare și siguranță este o temă pentru tine în această perioadă!

Scorpion

Luna se află în semnul tău, Scorpion, și astăzi se opune lui Uranus în Taur, ceea ce te poate face să dai peste cineva surprinzător, să afli vești neașteptate sau să creezi o schimbare radicală în cadrul unuia dintre parteneriatele tale.

Săgetător

Luna în Scorpion se opune lui Uranus în Taur, ceea ce te poate găsi realizând, poate brusc, că este timpul să renunți la un obicei vechi, să îți schimbi programul, să iei o pauză sau să te arunci într-un proiect inspirat.

Capricorn

Luna în Scorpion se opune lui Uranus în Taur, ceea ce ar putea să te găsească navigând printre drame sau surprize în viața ta socială! S-ar putea să dai peste cineva neașteptat și ar putea avea loc și o descoperire creativă.

Vărsător

Luna în Scorpion se opune lui Uranus în Taur, ceea ce vă poate găsi făcând schimbări radicale în echilibrul dintre viața profesională și cea privată. Deciziile pe care le iei ar putea surprinde oamenii, dar poate un Vărsător să-și trăiască viața în funcție de așteptările altora? Puțin probabil!

Pești

Luna în semnul de apă tovarășului Scorpion se opune sălbaticului Uranus din Taur, ceea ce te poate face să te întâlnești cu cineva pe neașteptate, să afli vești surprinzătoare sau să ai o descoperire filosofică!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.