HOROSCOP AZI (14 februarie): Noi șanse în iubire pentru TAUR, RACII au multă energie

Horoscop azi 14 februarie – Citește în fiecare zi horoscopul pe elacraciun.ro!

BERBEC

Ieșiți la o cafea cu o persoana cu care rezonați pentru a vă cunaște mai bine. Au loc evenimente fericite în familia dumneavostră, o nuntă, un botez. Asteptați-vă să vii se propună să fiți naș.

TAUR

Este posibil ca în viața dumneavostră să apară o persoană noua de care o să vă atașați, iar posibilitatea unei relații nu este exclusă. Dacă nu o să fiți invitat la un eveniment, o să vă petreceți seara alaturi de familie și prieteni pentru care veți găti o cină care va fi apreciată.

GEMENI

FOLLOW ME

O persoană din trecut își face apariția și nu este exclus să vă reîndragostiți. Dacă sunteți la început de relație o să luați cina in doi, dacă nu o să mergeți în alt oraș să vă vedeți cu niște prieteni vechi.

RAC

Vă merge foarte bine pe plan sentimental, este posibil chiar să vă întâlniți marea dragoste și să începeți o viață noua. Porniți cu energie săptamâna și asta îi va face fericiți pe cei apropiați, în special pe cei mici.

LEU

E posibil să reîncepeți o relație sentimentală cu o persoana cu care nu v-ați fi astepata. În viața dumneavostră vor apărea multe schimbări bune- o să vă întâlniți marea iubire sau mergeți într-o vacanță de vis împreună cu partenerul de viață.

FECIOARA

Veți primi mulțumiri de la o persoană pentru ajutorul acordat, iar gestul făcut de aceasta o să vă surprindă și o sa vă bucure.. Pe seară o să fiți invitat la o cină cu ocazia unei zile de naștere. Prilej foarte bun pentru a vă reîntâlni cu prieteni vechi.

BALANȚA

O să ieșiti cu oameni cu care aveți multe lucrui în comun, iar asta o să va facă foarte bine. Vă merge bine atât pe plan sentimental, unde relația de cuplu devină mai solidă, cât și pe plan finanicar- posibilitatea apariției unei afaceri vă va rotunji veniturile.

SCORPION

O să le reîntoarceți tratația unor preteni facută acum ceva timp sau o să ieșiți în oraș, la un pahar de vin sau la un spectacol. Aveți o idee nouă de afacere care vă va face să ieșiți pe piață cu ceva nou, dar trebuie să vă puneți la cale o strategie.

SĂGETĂTOR

Aveți câteva probleme în cuplu, dar acestea se vor rezolva ușor cu o cină, o plimbare sau doar simple scuze. Pe seară o să ieșiți să faceți puțin sport sau niște activități care să va destindă în compania prietenilor.

CAPRICORN

Duceți la următorul nivel o relație cu o persoană cu care a-ți vorbit mai mult pe internet, poate chiar vă mutați împreună. O să aveți șansa să cunoașteți oamni cu suflet bun dacă vă împlicați in activități caritabile.

VĂRSĂTOR

Se anunță o petrecere, fie o zi de naștere a unui copil sau un botez. O să reluați legături cu persoane pe care nu le-ați mai văzut de mult și o să onorați câteva invitații în oraș la anumite evenimente. Este posibil chiar să primiți idei noi de afaceri.

PEȘTI

O să vizitați pe cineva care nu are o stare de sănatate tocmai bună sau care nu se descurcă prea bine financiar și aveți șansa să vă achitați moral de acea persoană. În a doau parte a zilei vă rezolvați micile probleme pe care le aveți cu partenerul de viață.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.