HOROSCOP AZI (14 februarie): Noi șanse în iubire pentru TAUR, RACII au multă energie

Horoscop azi 14 februarie – Citește în fiecare zi horoscopul pe elacraciun.ro!

BERBEC

Ieșiți la o cafea cu o persoana cu care rezonați pentru a vă cunaște mai bine. Au loc evenimente fericite în familia dumneavostră, o nuntă, un botez. Asteptați-vă să vii se propună să fiți naș.

TAUR

Este posibil ca în viața dumneavostră să apară o persoană noua de care o să vă atașați, iar posibilitatea unei relații nu este exclusă. Dacă nu o să fiți invitat la un eveniment, o să vă petreceți seara alaturi de familie și prieteni pentru care veți găti o cină care va fi apreciată.

GEMENI

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

O persoană din trecut își face apariția și nu este exclus să vă reîndragostiți. Dacă sunteți la început de relație o să luați cina in doi, dacă nu o să mergeți în alt oraș să vă vedeți cu niște prieteni vechi.

RAC

Vă merge foarte bine pe plan sentimental, este posibil chiar să vă întâlniți marea dragoste și să începeți o viață noua. Porniți cu energie săptamâna și asta îi va face fericiți pe cei apropiați, în special pe cei mici.

LEU

E posibil să reîncepeți o relație sentimentală cu o persoana cu care nu v-ați fi astepata. În viața dumneavostră vor apărea multe schimbări bune- o să vă întâlniți marea iubire sau mergeți într-o vacanță de vis împreună cu partenerul de viață.

FECIOARA

Veți primi mulțumiri de la o persoană pentru ajutorul acordat, iar gestul făcut de aceasta o să vă surprindă și o sa vă bucure.. Pe seară o să fiți invitat la o cină cu ocazia unei zile de naștere. Prilej foarte bun pentru a vă reîntâlni cu prieteni vechi.

BALANȚA

O să ieșiti cu oameni cu care aveți multe lucrui în comun, iar asta o să va facă foarte bine. Vă merge bine atât pe plan sentimental, unde relația de cuplu devină mai solidă, cât și pe plan finanicar- posibilitatea apariției unei afaceri vă va rotunji veniturile.

SCORPION

O să le reîntoarceți tratația unor preteni facută acum ceva timp sau o să ieșiți în oraș, la un pahar de vin sau la un spectacol. Aveți o idee nouă de afacere care vă va face să ieșiți pe piață cu ceva nou, dar trebuie să vă puneți la cale o strategie.

SĂGETĂTOR

Aveți câteva probleme în cuplu, dar acestea se vor rezolva ușor cu o cină, o plimbare sau doar simple scuze. Pe seară o să ieșiți să faceți puțin sport sau niște activități care să va destindă în compania prietenilor.

CAPRICORN

Duceți la următorul nivel o relație cu o persoană cu care a-ți vorbit mai mult pe internet, poate chiar vă mutați împreună. O să aveți șansa să cunoașteți oamni cu suflet bun dacă vă împlicați in activități caritabile.

VĂRSĂTOR

Se anunță o petrecere, fie o zi de naștere a unui copil sau un botez. O să reluați legături cu persoane pe care nu le-ați mai văzut de mult și o să onorați câteva invitații în oraș la anumite evenimente. Este posibil chiar să primiți idei noi de afaceri.

PEȘTI

O să vizitați pe cineva care nu are o stare de sănatate tocmai bună sau care nu se descurcă prea bine financiar și aveți șansa să vă achitați moral de acea persoană. În a doau parte a zilei vă rezolvați micile probleme pe care le aveți cu partenerul de viață.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.