Horoscop azi, 15 martie 2022. O zi norocoasă

Horoscop azi, 15 martie 2022. O zi norocoasă

♈ BERBEC

Vei fi într-o dispoziție energică astăzi, dragă Berbec, pe măsură ce Luna își croiește drum prin înflăcăratul Leu și prin sectorul din harta ta care guvernează exprimarea de sine și distracția. Aceste vibrații îi vor cere ego-ului tău să iasă puțin la joacă. Cu toate acestea, vei dori să faci acest lucru cu stil și grație, mai ales după-amiaza, când Luna formează conexiuni cu sălbaticul Uranus și cu asteroidul vindecător, Chiron. Adună-te în jurul oamenilor despre care știi că te vor susține, dar nu încerca să câștigi vreun concurs de popularitate cu cei care nu o fac, sau ai putea avea parte de o trezire neplăcută.

♉ TAUR

Vânturile destinului vor sufla astăzi în viața ta romantică și socială, dragă Taur, pe măsură ce Soarele din Pești se conectează cu nodurile destinului. Acțiunile pe care le întreprinzi acum ar putea pune bazele oricăror relații în devenire din viața ta. Totuși, va trebui să găsești persoane care pot evolua odată cu tine și care caută mereu modalități de a se dezvolta. Verifică-ți nevoile emoționale și fizice în această după-amiază, când Luna în Leu împarte un aspect dur cu sălbaticul Uranus, ceea ce te-ar putea face să te lovești de un zid dacă nu ai avut grijă de tine în mod corespunzător în ultima vreme.

♊ GEMENI

Puneți la bătaie o zi de muncă cinstită astăzi și ați putea fi recompensat pentru asta în moduri neașteptate, deoarece Soarele din Pești se conectează cu nodurile destinului, aducând rahaturi în viața dvs. profesională. Deși s-ar putea să simți că eforturile tale nu sunt recunoscute în mod obișnuit de către superiorii tăi, Gemeni, eficiența ta va atrage probabil atenția ochilor importanți de la birou, ceea ce ar putea duce la oportunități mai bune în viitor. Din nefericire, acest climat cosmic nu va fi lipsit de încercări, deoarece Luna în Leu formează un aspect dur cu rebelul Uranus, amenințând să-ți strice ziua cu haos și agitație.

♋ RAC

Fii conștient că ești deschis la îndrumarea din partea universului și că adopți o abordare proactivă față de obiectivele tale astăzi, dragă Rac, pe măsură ce Soarele din Pești se conectează cu nodurile destinului. Aceste vibrații te pot ajuta să îți creezi oportunități, așa că nu te teme să ceri sfatul cercului tău de prieteni sau să faci prezentări dacă crezi că oricare dintre ele te poate ajuta să avansezi. Încearcă doar să nu apelezi la favoruri de la cineva în care nu ți-ai investit timpul sau energia în ultima vreme, altfel ai putea vedea cum îți ies ghearele când Luna în Leu intră într-o conexiune dură cu Uranus cel sălbatic, după-amiază.

♌ LEU

Luna călătorește astăzi prin semnul tău, dragă Leu, binecuvântându-te cu un nivel ridicat de energie și puțină popularitate. Deși atenția ta ar putea fi foarte solicitată, ar trebui să cauți modalități de a te liniști și de a te concentra asupra spiritualității tale în această după-amiază, când Luna îi dă un sărut asteroidului vindecător, Chiron. Între timp, Soarele din Pești va împărți un flux de energie de susținere cu nodurile destinului, cerându-vă să aveți încredere că cealaltă parte are un plan pentru dvs. fără a renunța la o abordare proactivă față de obiectivele dvs. Acesta este, de asemenea, un moment bun pentru a-i spune celeilalte părți unde ai avea nevoie de ajutor, mai ales dacă te-ai simțit puțin blocat pe drumul tău.

♍ FECIOARĂ

Discuții semnificative în jurul viitorului relației tale ar putea avea loc astăzi, dragă Fecioară, deoarece Soarele din Pești se conectează cu nodurile destinului. În timp ce aceste vibrații ar trebui să lucreze în favoarea ta, ele ar putea provoca bulversări în cadrul parteneriatelor care nu te mai servesc, ajutându-te să te îndepărtezi de oricine te ține departe de cel mai înalt potențial al tău. Deși ar putea fi dificil să te îndepărtezi de cineva cu care ai o istorie, o conexiune între Luna și asteroidul vindecător, Chiron, îți va reaminti de puterea transformării, ajutându-te să te împaci cu orice plecări emoționale care trebuie făcute.

FOLLOW ME

♎ BALANȚĂ

Nu te teme să pledezi și să negociezi pentru tine astăzi, dragă Balanță, pe măsură ce Soarele din Pești se conectează cu nodurile destinului. Acest climat cosmic îți va reaminti de valoarea ta, încurajându-te să te îndepărtezi de orice situații sau persoane care nu apreciază ceea ce aduci la masă. Ferește-te de ape agitate în această după-amiază, când Luna în Leu intră într-un aspect dur cu sălbaticul Uranus, ceea ce ar putea duce la drame sau lupte pentru putere în cercul tău de prieteni. Fă-ți o favoare și dezangajează-te de oricine încearcă să aducă toxicitate în viața ta. Optează să te apleci doar asupra conexiunilor iubitoare și de susținere.

♏ SCORPION

Vei avea ocazia să faci pace cu trecutul în timp ce îți arăți puțină dragoste astăzi, dragă Scorpionule, deoarece Soarele din Pești se conectează cu nodurile destinului. Aceste vibrații pot binecuvânta, de asemenea, viața ta romantică cu o oportunitate de a merge mai departe, atâta timp cât tu și partenerul tău sunteți amândoi deschiși cu privire la modul în care doriți să arate viitorul vostru. Din nefericire, s-ar putea manifesta o dramă dacă tu și iubitul tău nu sunteți pe aceeași lungime de undă, datorită unui pătrat dur între Luna în Leu și rebelul Uranus. Dar încercați să nu lăsați astfel de supărări să vă răpească din ceea ce ar putea fi o zi plăcută.

♐ SĂGETĂTOR

Un sentiment de nostalgie ar putea să te găsească astăzi, dragă Archer, deoarece Soarele din Pești se conectează cu nodurile destinului, aducând o vibrație dulce și sentimentală pe masă. Folosește acest climat cosmic pentru a aprecia modul în care ai crescut în ultimul deceniu, mai ales dacă psihicul tău ar avea nevoie de o mică discuție de încurajare. O oportunitate de a vă prioritiza se va manifesta în această după-amiază, când Luna în Leu se conectează cu asteroidul vindecător, Chiron. Din nefericire, wildcardul Uranus ar putea crea niște valuri în viața ta, ceea ce te-ar putea determina să renunți la lista de lucruri de făcut, în favoarea practicării auto-îngrijirilor sau a timpului pentru tine.

♑ CAPRICORN

Fă-ți timp să te întâlnești cu cei mai vechi prieteni astăzi, dragă Capricorn, deoarece Soarele din Pești împarte un dulce curent de energie cu nodurile destinului. Aceste vibrații sunt perfecte pentru a retrăi „vremurile bune”, făcându-te să-i apreciezi pe oamenii care au fost acolo în anii tăi de formare și care au contribuit la formarea persoanei care ești astăzi. Cu toate acestea, ar trebui să te adresezi doar prietenilor cu care ești încă în relații bune, care s-au dovedit a fi influențe stabile și pozitive de-a lungul anilor, sau ai putea căuta probleme, deoarece Luna se află în cuadratură cu Luna în această după-amiază.

♒ VĂRSĂTOR

Acordă-ți permisiunea de a reinvesti în viața ta de familie astăzi, dragă Vărsătorule, deoarece Soarele din Pești se conectează cu nodurile destinului. Aceste vibrații vă vor lăsa să tânjiți după stabilitate, ceea ce face important să vă simțiți fericit în domeniul profesional și în cel domestic. Dacă nu ești pe deplin mulțumit de niciuna dintre aceste două zone ale existenței tale, ar putea fi timpul să faci câteva schimbări. În această după-amiază ar putea apărea probleme în viața ta romantică, deoarece Luna aspectează wildcardul Uranus și asteroidul vindecător, Chiron. Din fericire, veți avea ocazia să discutați și să vă rezolvați problemele, deși va trebui să fiți clar în comunicare.

♓ PEȘTI

Fii atentă la semne și la sincronicități astăzi, dragă Pești, deoarece Soarele se conectează cu nodurile destinului, aducând îndrumări în calea ta de dincolo de văzduh. Această energie este, de asemenea, perfectă pentru a comunica înapoi cu universul, așa că nu te sfii dacă simți că ai nevoie să ceri ajutor sau claritate pe calea ta. Fă-ți timp pentru a te verifica cu organizarea și bunăstarea ta în această după-amiază, când Luna în Leu împarte o conexiune dulce cu asteroidul vindecător, Chiron. Dacă te-ai luptat cu gestionarea timpului sau nu ai avut grijă de tine în mod corespunzător, acum ar fi momentul ideal pentru a corecta cursul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.