Horoscop azi, 17 martie 2022. Ce zodii au succes

Horoscop azi, 17 martie 2022. Ce zodii au succes

♈ BERBEC

Lista ta de lucruri de făcut ar putea fi puțin copleșitoare în această dimineață, dragă Berbec, deoarece Luna în Fecioară se confruntă cu expansivul Jupiter. Fă tot posibilul să rămâi în temă, dar nu pune prea multă presiune asupra ta pentru a te ocupa de treburile care nu trebuie finalizate înainte de sfârșitul zilei. O vibrație încețoșată se va manifesta în această seară, când Luna formează o opoziție dură cu Neptun cețos, ceea ce ar putea să te facă să te simți nelalocul tău sau confuz din punct de vedere emoțional. Din fericire, vei avea șansa de a scăpa de orice greutate care te ține în jos mai târziu în această seară, când Luna plină se va ridica pe cer.

♉ TAUR

Paginile tale de social media ar putea deveni o distragere prea mare a atenției astăzi, dragă Taur, deoarece Luna Fecioară se confruntă cu Jupiter expansiv. În timp ce s-ar putea să primești multă atenție în lumea digitală, încearcă să nu lași acest lucru să te îndepărteze de capacitatea ta de a finaliza sarcinile importante care trebuie rezolvate astăzi. O energie organizatorică va pune stăpânire pe tine pe măsură ce ora vrăjitoare se apropie și luna plină se manifestă deasupra. Aceste vibrații îți vor umple, de asemenea, creierul cu o multitudine de idei creative, ceea ce face vital ca tu să iei notițe despre orice moment de strălucire care se strecoară în psihicul tău.

♊ GEMENI

Un volum de muncă debordant ar putea sta în calea propriilor tale nevoi astăzi, dragă Gemeni, deoarece Luna Fecioarei se confruntă cu expansivul Jupiter, activându-ți a patra și a zecea casă. Încearcă să-ți împarți proiectele în pași mici, ușor de gestionat, pentru a contribui la organizarea și stabilitatea zilei tale. S-ar putea să vă simțiți puțin deconectat pe măsură ce se lasă seara, datorită unei opoziții dure între Luna și Neptun, ceea ce face important să vă împământați și să vă centrați. Mai târziu în această seară, Luna plină se manifestă pe cer, aducând accentul pe viața ta de acasă. Aceste vibrații sunt perfecte pentru a vă curăța spațiul. O curățare ritualică a fumului vă poate ajuta, de asemenea, să profitați la maximum de acest climat cosmic.

♋ RAC

O explozie de sincronicități, coincidențe și mesaje de dincolo de văzduh te va binecuvânta în această dimineață, dragă Rac, deoarece Luna plină în Fecioară îl aspectează pe favorabilul Jupiter, activând sectorul din harta ta care guvernează spiritualitatea. Folosește acest climat cosmic ca pe o scuză pentru a te reconecta cu partea cealaltă, prin comuniunea cu natura, practicarea magiei cu lumânări sau angajarea într-o meditație profundă. Vibrația se va simți deosebit de mistică pe măsură ce se apropie ora vrăjitoarei, când luna plină se manifestă pe cer. Aceste vibrații sunt perfecte pentru a juca în tărâmurile divinatorii, fiind un moment bun pentru a scoate cărțile de tarot sau pendulul.

♌ LEU

Te vei simți inspirat să investești în transformarea ta personală în această dimineață, dragă Leu, pe măsură ce Luna în Fecioară se conectează cu optimistul Jupiter. Cu toate acestea, ar trebui să te gândești bine la obiectivele tale înainte de a băga sume mari de bani într-un vis, mai ales dacă aceste obiective implică un partener de afaceri sau romantic. Verificarea finanțelor tale ar trebui, de asemenea, să joace un rol important în orice decizie pe care o iei în legătură cu achizițiile mari chiar acum, sau ai putea sfârși prin a-ți depăși bugetul. Din fericire, Luna plină din această seară va face lumină asupra a ceea ce vă puteți și nu vă puteți permite, ajutându-vă să faceți alegeri monetare inteligente.

♍ FECIOARĂ

Te vei simți plină de energie, optimistă și plină de iubire în această dimineață, dulce Fecioară, pe măsură ce Luna călătorește prin semnul tău, în timp ce îl aspectează pe Jupiter strălucitor. Folosește acest climat cosmic ca pe o oportunitate de a te apleca și de a răspândi pozitivitatea, deoarece vibrațiile tale bune și aura ta elevată vor fi contagioase pentru cei din jurul tău. S-ar putea să ai probleme în a adormi în această noapte, deoarece luna plină se manifestă, aducând o activitate intensă în mintea ta. Dacă ți se pare că a prinde niște somn devine și un vis fără speranță, folosește timpul pentru a te răsfăța cu puțină îngrijire de sine, făcând o baie sau făcându-ți o manichiură în timp ce arde uleiul de la miezul nopții.

FOLLOW ME

♎ BALANȚĂ

Parcurgerea rutinelor zilnice îți poate aduce un sentiment de stabilitate și bucurie în această dimineață, dragă Balanță, deoarece Luna Fecioarei se conectează cu optimistul Jupiter, activându-ți a șasea casă. Aceste vibrații te pot ajuta, de asemenea, să vezi frumusețea care te înconjoară, oferindu-ți șansa de a-ți valorifica recunoștința și pacea interioară. Informații noi ar putea ieși la iveală pe măsură ce ora vrăjitoarelor se apropie și luna plină se manifestă pe cer. Acest eveniment lunar este, de asemenea, pregătit să vă sporească intuiția, ceea ce face ca acesta să fie un moment bun pentru o sesiune de meditație, mai ales dacă aveți nevoie de o îndrumare cosmică.

♏ SCORPION

Popularitatea ta ar putea deveni un pic copleșitoare în această dimineață, deoarece Luna Fecioarei se conectează cu Jupiter expansiv. În timp ce vei fi cu siguranță la capătul unei atenții și adorații suplimentare, încearcă să nu ți se urce la cap, sau ego-ul tău ar putea fugi fără tine. Dacă sperați să vă creșteți numărul de urmăritori pe rețelele de socializare, poate doriți să planificați o postare drăguță pentru mai târziu în cursul serii, când Luna plină se manifestă pe cer, activându-vă a unsprezecea casă. Încearcă să nu te fixezi pe cât de repede îți vin like-urile și follow-urile, sau ai putea sfârși prin a-ți strica propriul mojo.

♐ SĂGETĂTOR

Vibrația va fi ridicată la locul de muncă astăzi, deoarece Luna în Fecioară îl aspectează pe Jupiter de bun augur. Din nefericire, cu Luna plină care se manifestă în această seară, tensiunile vor fi mari cu unii, în timp ce alții se vor simți exaltați și plini de veselie. Deși cu siguranță îți pasă de colegii tăi, încearcă să nu te ocupi de probleme care nu-ți aparțin, mai ales dacă cineva din sfera ta nu are chef să fie înveselit. Acordă-ți puțin timp pentru a-ți revizui ambițiile profesionale pe măsură ce se apropie ora vrăjitoarelor și răsare Luna plină, ceea ce te poate ajuta să îți stabilești un plan solid pentru parcursul tău profesional în continuare.

♑ CAPRICORN

Vei vorbi cu o înțelepciune de înțelept în această dimineață, dragă Capricorn, deoarece Luna în Fecioară se conectează cu Jupiter filosofic, activându-ți a treia și a noua casă. De asemenea, aceste vibrații vor face ca intuiția ta să crească în intensitate, ajutându-te să transmiți sfaturi profunde familiei și prietenilor tăi. Cu toate acestea, ar trebui să cauți modalități de a te interioriza în timp ce te concentrezi asupra sufletului tău, pe măsură ce ora vrăjitoarelor se apropie și luna plină se manifestă pe cer. Aceste vibrații te vor ajuta să te conectezi la forța vitală care există în interiorul și în jurul tău, oferindu-ți o șansă de a-ți îmbrățișa centrul spiritual și simțul conectivității.

♒ VĂRSĂTOR

Ziua de astăzi ar putea deveni un pic mai intensă pentru tine, dragă Vărsătorule, pe măsură ce Luna plină din Fecioară se construiește, activând sectorul din harta ta care guvernează transformarea personală și legăturile intense. Deși s-ar putea să te simți optimist, datorită unei conexiuni între Luna și Jupiter, va trebui să-ți stabilizezi gândurile și emoțiile, altfel ai putea ajunge să eviți orice discuție serioasă pe care trebuie să o ai cu tine însuți. Pe măsură ce se apropie ora vrăjitoarelor, va deveni mai evident ce funcționează și ce nu funcționează în viața ta, pe măsură ce universul te împinge să tai legăturile cu orice persoane sau situații care te țin pe loc.

♓ PEȘTI

Vei simți dragostea astăzi, pe măsură ce Luna în Fecioară se conectează cu favorabilul Jupiter, activându-ți prima și a șaptea casă. Aceste vibrații sunt perfecte pentru a flirta puțin, deși va trebui să rămâi cu picioarele pe pământ și să joci cu calm, deoarece ai putea părea puțin cam plin de energie. Încearcă să nu te lași prea mult cuprins de un vis, pe măsură ce se lasă seara și Luna se confruntă cu Neptun cețos, altfel s-ar putea să rămâi dezamăgit mai târziu. Din fericire, Luna plină din Fecioară din această seară te poate ajuta să vezi lucrurile așa cum sunt, deși va trebui să te apleci asupra logicii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.