HOROSCOP AZI (2 martie): CAPRICORNII își maximizează veniturile, LEII au cheltuieli în plus

Horoscop astăzi, 2 Martie – Citește în fiecare z horoscopul pe elacraciun.ro!

Astăzi o zodie are își face planuri de viitor. Vibrația zilei este 2, iar acum este momentul potrivit să primești niște răspunsuri pe care le așteptai de multă vreme.

BERBEC:

Ai ocazia astăzi să participi la un eveniment. Acolo vei cunoaște o persoană care poate să te ajute în dezvoltarea ta profesională. De asemenea, sărbătorești venirea primăverii alături de cei dragi.

TAUR:

Îți faci planuri cu prietenii pentru weekend. Astăzi ai toate șansele să întâlnești pe cineva pe care o să îl îndrăgești, poate fi vorba chiar de sufletul tău pereche. E posibil ca acea persoană să fie cineva din trecut.

GEMENI:

Astăzi decizi să te relaxezi și să lași treburile casnice și alte sarcini deoparte. O să ieși în oraș cu prietenii tăi sau o să te implici într-o activitate care te pasionează.

FOLLOW ME

RAC:

Primești o veste bună și pentru a-ți duce planurile la bun sfârșit ai nevoie de bani. Așa că o să îți folosești economiile sau o să ceri un împrumut. De asemenea, tot astăzi se vor pune bazele unui proiect din sfera profesională.

LEU:

Apar niște cheltuieli în plus datorate unui eveniment social. Astăzi ai însă ocazia să cunoști și niște oameni care vor să te implici într-o afacere cu ei, însă desși oferta lor este tentantă, ar fi mai bine să stai deoparte, ca să nu te aglomerezi.

FECIOARĂ:

Deși ești o fire critică din naștere, ar fi bine să îți temperezi comportamentul când vine vorba de partener pentru că s-ar putea să creezi niște conflicte. E posibil să primești niște vești bune ce țin de planul profesional.

BALANŢĂ:

Te macină niște gânduri legate de legătura ta cu o persoană. Poți să rezolvi această problemă dacă discuți deschis cu acea persoană. Recomandat este să te relaxezi alături de cei dragi și să te implici în niște activități care te fac fericit.

SCORPION:

Ai fost ocupat în ultima perioadă, dar astăzi ar fi bine să îți faci timp pentru niște prieteni vechi pe care i-ai neglijat. Primești o invitație la un eveniment iar acest lucru te va bucura- e posibil să fie vorba de o nuntă.

SĂGETĂTOR:

Te pregătești pentru o întâlnire de familie. Acolo poți să găsești niște răspunsuri pe care le căutai de mult timp și să îți organizezi planurile de viitor.

CAPRICORN
Nu ai avut o stare de spirit foarte bună în ultima perioadă, dar astăzi ai ocazia să îți ridici moralul. Niște prieteni te invită în oraș și dacă nu îi refuzi, te vei simți foarte bine și te vei relaxa. Discuțiile din sfera profesională evoluează și ești gata să găsești soluția potrivită pentru a-ți maximiza venitul.

VĂRSĂTOR:
A sosit momentul să iei parte la niște discuții serioase cu partenerul despre viitorul vostru. Poate fi vorba de achiziționarea unei locuințe. S-ar putea să primești niște vești care să anunțe dezvoltarea ta profesională.

PEŞTI:

E posibil să pleci într-o călătorie în care se va formaliza o relație. Dacă ești într-o relație de multă vreme, astăzi îți vei face planuri de viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.