HOROSCOP AZI (20 februarie): SCORPIONII lasă totul în urmă, PEȘTII primesc mai mult decât se așteptau

Horoscop azi, 20 februarie – Citește în fiecare zi horoscopul pe elacraciun.ro!

BERBEC: Accepți să te întâlnești cu o persoană care are niște idei pentru dezvoltarea unui proiect. Deși puțin sceptic la început, după ce îi asculți cu atenție punctul de vedere, accepți acest parteneriat care va fi benefic.

TAUR: Vei reuși să obții niște venituri în plus doar lucrând de acasă, iar asta îți ușurează problemele legate de bani. De asemenea, e posibil să îi dai în sfârșit o șansă cuiva care te îndrăgea de ceva vreme.

GEMENI: Viața amoroasă a devenit cam monotonă în ultima perioadă, așa că e posibil să îți faci niște planuri cu partenerul, pentru a părăsi orașul și căminul vostru. Cel mai probabil veți alege să vă relaxați undeva în natură.

RAC: Astăzi se vor anunța multe deplasări, în interes de serviciu și nu numai. Un prieten vechi te invită la el în altă țară și dacă nu te decizi chiar astăzi să iei biletul, cu siguranță o vei face.

LEU:  În ultima perioadă te-ai concentrat foarte mult pe muncă, și pur și simplu în timpul liber ai preferat să stai tu cu gândurile tale. Ar fi bine ca astăzi să te organizezi în așa fel încât să petreci puțin timp cu familia, pentru că au nevoie de tine.

FECIOARĂ:  Astăzi îți va părea o zi ca oricare alta, dar vei cunoaște o persoană foarte importantă, care ori îți va fura inima, ori va deveni un ajutor important pentru dezvoltarea ta profesională.

FOLLOW ME

BALANŢĂ:  Ai de gând să faci unele schimbări așa că astăzi decizi că e momentul potrivit să discuți cu partenerul despre asta. Atmosfera va fi destul de relaxantă, vrei să eviți conflictele sau discuțiile în contradictoriu.

SCORPION: Din punct e vedere emoțional, stai foarte bine. Ai lăsat unele amintiri sau gânduri în urmă și chiar ai luat decizii mari pentru viitor, e posibil să vrei și un copil. Oricum, ești gata să te desprinzi de tristețe și să mergi prin viață plin de speranță.

SĂGETĂTOR: Ar trebui să îți organizezi bine resursele financiare, pentru că trebuie să faci niște mici achiziții pentru casă. Apare cineva care vrea să te cunoască mai bine, iar pe seară s-ar putea să vrei să ieși în oraș cu această persoană.

CAPRICORN: Nu trebuie să mai neglijezi problemele de sănătate. Astăzi ar trebui să suni pentru a te programa la un consult. La fel și în cazul în care cineva din familie se plânge de unele dureri. Nu este neapărat nimic grav, dar în unele situații se poate rezolva rapid cu un singur consult.

VĂRSĂTOR:  Ai stat retras în ultima perioadă, dar o ieșire cu prietenii îți va da din nou speranță de reușită și veți pune la punct detaliile unui proiect. Ești mai plin de energie ca niciodată și ești și foarte creativ și ingenios, pentru că vrei să pui în practică niște idei foarte bune.

PEŞTI:  E posibil ca problemele tale financiare să fie rezolvate azi. Cel mai probabil vei fi răsplătit pentru munca depusă în ultima perioadă cu niște bani în plus care chiar îți erau necesari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.