HOROSCOP AZI (5 aprilie): CAPRICORNII primesc o veste bună, VĂRĂSTORII au probleme de sănătate

Horoscop azi (5 aprilie) – Citește în fiecare zi horoscopul pe elacraciun.ro!

Horoscop 2018 BERBEC

Ai tendința să vezi probleme acolo unde nu sunt. Poate ar trebui să te detașezi, măcar de dragul apropiaților tăi, care sunt foarte îngrijorați pentru tine. Doar dacă gândești pozitiv îți vei schimba starea de spirit.

Horoscop  2018 TAUR

Vei fi destul de demoralizat din cauza defectelor pe care ți le vezi tu. Încetezi să mai crezi în atingerea țelurilor pentru un moment. Este însă doar o stare mai proastă, care o să treacă. Ar trebui să vorbești cu cei dragi care te pot ajuta să vezi lucrurile mai clar.

Horoscop 2018 GEMENI

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

Tensiunile și stresul din ultimul timp își spun cuvântul. Deși eviți să te gândești la un mic concediu pentru că ai prea multe sarcini de rezolvat, ar fi bine să îți plănuiești totuși o călătorie, pentru că starea de oboseală nu te va ajuta să iei deciziile cele mai bune.

Horoscop  2018 RAC

Ar trebui să încerci să fii puțin mai individualist, și să te izolezi de părerile colective. În plus, există niște persoane apropiate ție care să nu îți vrea neapărat binele, așa că fii mai atent înainte să te deschizi în fața unei persoane.

Horoscop 2018 LEU

Deși cariera este foarte importantă pentru tine, nu ar trebui să exagerezi cu sarcinile la locul de muncă. S-ar putea să te aglomerezi voit, iar acest lucru să dăuneze relației cu partenerul. Acordă-i persoanei iubite mai multă atenție.

Horoscop 2018  FECIOARĂ

Dacă te simți cu moralul la pământ, găsește timp în fiecare zi pentru a face ceva ce îți place și te face fericit. Astfel, vei reuși să adopți o atitudine mai pozitivă în fața sarcinilor zilnice.

Horoscop  2018 BALANȚĂ

Dacă chiar nu reușești să scapi de neliniștea interioară care te macină de ceva timp, ar fi indicat să îți iei un animal de companie. Deși nu vezi tote beneficiile de la început, compania ta te-ar putea ajuta să te liniștești.

Horoscop 2018 SCORPION

Colegii de la locul de muncă s-ar putea să aibă nevoie de ajutor. Deși nu ești obligat să faci asta, recomandat ar fi să le oferi acestora ajutorul tău. Nu se știe niciodată când vei avea nevoie și tu de ajutor și în plus, este o oportunitate bună de a te face remarcat de către șefi.

Horoscop  2018 SĂGETĂTOR

S-ar putea să arunci niște cuvinte într-o ceartă cu cei dragi, care să nu reflecte neapărat adevărul. Poți repara aceste acuzații dacă le retragi imediat, nu lăsa orgoliul să te domine.

Horoscop 2018 CAPRICORN

Astăzi vei primi o veste care te va bucura foarte mult. Deși sperai la asta, nu te așteptai să ți se întâmple, cel puțin nu așa de curând. E un prilej bun de a-ți vizita rudele și a te bucura împreună cu ele.

Horoscop 2018 VĂRSĂTOR

Starea ta de sănătate este destul de instabilă în perioada aceasta. Poate fi și din cauza vremii, dar ești foarte predipus la răceli. Acordă deci o mai mare atenție vestimentației.

Horoscop 2018 PEȘTI

Problemele din ultima perioadă te-au adus cu moralul la pământ. Poți să îți schimbi starea de spirit dacă te înconjori de oameni veseli și energici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.