HOROSCOP AZI (5 aprilie): CAPRICORNII primesc o veste bună, VĂRĂSTORII au probleme de sănătate

Horoscop azi (5 aprilie) – Citește în fiecare zi horoscopul pe elacraciun.ro!

Horoscop 2018 BERBEC

Ai tendința să vezi probleme acolo unde nu sunt. Poate ar trebui să te detașezi, măcar de dragul apropiaților tăi, care sunt foarte îngrijorați pentru tine. Doar dacă gândești pozitiv îți vei schimba starea de spirit.

Horoscop  2018 TAUR

Vei fi destul de demoralizat din cauza defectelor pe care ți le vezi tu. Încetezi să mai crezi în atingerea țelurilor pentru un moment. Este însă doar o stare mai proastă, care o să treacă. Ar trebui să vorbești cu cei dragi care te pot ajuta să vezi lucrurile mai clar.

Horoscop 2018 GEMENI

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

Tensiunile și stresul din ultimul timp își spun cuvântul. Deși eviți să te gândești la un mic concediu pentru că ai prea multe sarcini de rezolvat, ar fi bine să îți plănuiești totuși o călătorie, pentru că starea de oboseală nu te va ajuta să iei deciziile cele mai bune.

Horoscop  2018 RAC

Ar trebui să încerci să fii puțin mai individualist, și să te izolezi de părerile colective. În plus, există niște persoane apropiate ție care să nu îți vrea neapărat binele, așa că fii mai atent înainte să te deschizi în fața unei persoane.

Horoscop 2018 LEU

Deși cariera este foarte importantă pentru tine, nu ar trebui să exagerezi cu sarcinile la locul de muncă. S-ar putea să te aglomerezi voit, iar acest lucru să dăuneze relației cu partenerul. Acordă-i persoanei iubite mai multă atenție.

Horoscop 2018  FECIOARĂ

Dacă te simți cu moralul la pământ, găsește timp în fiecare zi pentru a face ceva ce îți place și te face fericit. Astfel, vei reuși să adopți o atitudine mai pozitivă în fața sarcinilor zilnice.

Horoscop  2018 BALANȚĂ

Dacă chiar nu reușești să scapi de neliniștea interioară care te macină de ceva timp, ar fi indicat să îți iei un animal de companie. Deși nu vezi tote beneficiile de la început, compania ta te-ar putea ajuta să te liniștești.

Horoscop 2018 SCORPION

Colegii de la locul de muncă s-ar putea să aibă nevoie de ajutor. Deși nu ești obligat să faci asta, recomandat ar fi să le oferi acestora ajutorul tău. Nu se știe niciodată când vei avea nevoie și tu de ajutor și în plus, este o oportunitate bună de a te face remarcat de către șefi.

Horoscop  2018 SĂGETĂTOR

S-ar putea să arunci niște cuvinte într-o ceartă cu cei dragi, care să nu reflecte neapărat adevărul. Poți repara aceste acuzații dacă le retragi imediat, nu lăsa orgoliul să te domine.

Horoscop 2018 CAPRICORN

Astăzi vei primi o veste care te va bucura foarte mult. Deși sperai la asta, nu te așteptai să ți se întâmple, cel puțin nu așa de curând. E un prilej bun de a-ți vizita rudele și a te bucura împreună cu ele.

Horoscop 2018 VĂRSĂTOR

Starea ta de sănătate este destul de instabilă în perioada aceasta. Poate fi și din cauza vremii, dar ești foarte predipus la răceli. Acordă deci o mai mare atenție vestimentației.

Horoscop 2018 PEȘTI

Problemele din ultima perioadă te-au adus cu moralul la pământ. Poți să îți schimbi starea de spirit dacă te înconjori de oameni veseli și energici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.