HOROSCOP AZI (21 februarie): SCORPIONII sunt stresați, PEȘTII sunt pe drumul cel bun

Horoscop azi, 21 februarie – Citește în fiecare dimineață horoscopul pe elacraciun.ro!

Horoscop 21 Februarie 2018 Berbec

Deși neașteptat, astăzi îți va merge foarte bine din punct de vedere profesional. Te vei face remarcat la locul de muncă, ceea ce înseamnă că ești pe drumul cel bun pentru a avansa sau pentru a obține o mărire.

Horoscop 21 Februarie 2018 Taur

Ai muncit foarte mult în ultima perioadă, iar astăzi eforturile tale vor fi răsplătite. Cel mai probabil este vorba de ceva ce are legătură cu cariera. E posibil să primești o ofertă de job care să te încânte foarte mult. Spre seară, îți faci puțin timp pentru a te relaxa singur.

Horoscop 21 Februarie 2018 Gemeni

FOLLOW ME

Astăzi te vei concentra mai mult pe socializare, și este cea mai bună formă de a uita de rutină și de griji. E posibil să revezi un prieten sau să petreci câteva momente relaxante cu familia.

Horoscop 21 Februarie 2018 Rac

Va fi o zi destul de liniștită. Par că se concretizează anumite proiecte la care ai lucrat și ai sperat de ceva vreme. Relația de cuplu devine și ea din ce în ce mai armonioasă.

Horoscop 21 Februarie 2018 Leu

Ai o stare de spirit foarte bună astăzi și îi faci să zâmbească pe toți din jurul tău. Însă mai este un gând care te macină, și cel mai bine ar fi să te sfătuiești cu o persoană apropiată sau un membru al familiei. Găsește puțin timp pentru a-i arăta partenerului că îl apreciezi.

Horoscop 21 Februarie 2018 Fecioară

Prima parte a zilei este liniștită, însă ce de-a doua devine mai solicitantă, mai ales din cauza sarcinilor de la locul de muncă. S-ar putea să cunoști oameni noi care te vor îndrăgi din prima.

Horoscop 21 Februarie 2018 Balanță

Deși nu ești foarte entuziasmat la aflarea unor vești, e posibil să faci unele deplasări în interes profesional. Chiar dacă ai prefera să rămâi acasă acum, ar trebui să depui câteva eforturi și să mergi, pentru că ți-ar putea aduce beneficii.

Horoscop 21 Februarie 2018 Scorpion

Vei fi puțin stresat din cauza agitației de la muncă, unde e posibil să apară niște situații neprevăzute.Treci însă cu bine peste și spre seară găsești timp să te relaxezi alături de cei dragi și chiar aveai nevoie!

Horoscop 21 Februarie 2018 Săgetător

Deși deocamdată situația ta financiară nu este prea bună, astăzi totul începe să se schimbe. Deși muncești mult și pare că nu ai timp să îți duci la bun sfârșit toate sarcinile, vei reuși să te organizezi cu sprijinul partenerului.

Horoscop 21 Februarie 2018 Capricorn

Astăzi îți va fi confirmată o bănuială pe care o aveai de mult. Indiferent dacă te bucură sau te întristează, reușești să reacționezi bine. Spre seară cea mai bună modalitate de a te relaxa și de a acumula informația este să petreci puțin timp singur, poate să vizionezi un film.

Horoscop 21 Februarie 2018 Vărsător

Astăzi ești puțin cam suspicios. Îți e foarte teamă să nu iei o decizie pripită în legătură cu o afacere, sau orice are legătură cu planul profesional, așa că o amâni pe cât posibil. De asemenea, spre seară, ai prefera să refuzi și invitația unui prieten.

Horoscop 21 Februarie 2018 Pești

Astăzi e foarte posibil să afli vestea unei promovări sau măcar să ți se confirme că ești pe drumul cel bun. Ai evoluat foarte mult din punct de vedere profesional și niște schimbări ar fi binevenite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.