HOROSCOP AZI (26 februarie): SCORPIONII sunt dezamăgiți, GEMENII bat pasul pe loc

Horoscop azi (26 februarie) – Citește în fiecare zi horoscopul pe elacraciun.ro!

Berbec – Horoscop 26 februarie 2018

Astăzi ar fi bine să poți să te îndepărtezi de grijile cotidiene și îți este recomandată o călătorie sau o plimbare, care te vor ajuta să fii mai productiv. Alege orice activitate care implică și un efort fizici.

Taur – Horoscop 26 februarie 2018

Ai șansa să te implici într-un proiect, însă ești suspicios cu vedere la bunele intenții ale celorlalți participanți. Poți să îți urmezi intuiția și înainte de a accepta să te implici să te asiguri de bunele intenții ale celorlalți, pentru a nu risca să profite de tine.

Gemeni – Horoscop 26 februarie 2018

Astăzi te îngrijorează faptul că obiectivele tale sunt încă departe. Pentru moment, nu mai ai aceeași tragere de inimă când vine vorba de a depune eforturi dar îți vei reveni pentru că nu vrei să riști să bați pasul pe loc.

Rac – Horoscop 26 februarie 2018

Astăzi este posibil să primești o invitație pe care ar fi bine să nu o refuzi. Această aventură te-ar putea ajuta să îți pui gândurile în ordine. De asemenea, te vei întoarce acasă mult mai motivat și gata de lucru.

Leu – Horoscop 26 februarie 2018

Astăzi riști să îți pierzi din optimism din cauza unor persoane care nu îți susțin inițiativeșe. Ar fi bine să nu te lași influențat de părerile celor din jur pentru că tu ești capabil să le faci față provocărilor.

Fecioară – Horoscop 26 februarie 2018

Astăzi ești foarte îngrijorat cu privire la viitor dar unele lucruri nu pot fi evitate. Așa că ar trebui să lași teama deoparte și să fii mai încrezător.

Balanță – Horoscop 26 februarie 2018

Se apropie un eveniment important pentru tine, care ține de studiu sau de evoluția profesională, un examen, un interviu sau o șansă de promovare, așa că astăzi vei începe să muncești mai mult pentru a fi cel mai bun. Este momentul să te reinventezi.

Scorpion – Horoscop 26 februarie 2018

Deși te așteptai la susținere din partea prietenilor, aceștia te-au dezamăgit când te așteptai mai puțin. Ar trebui să le pui la îndoială sinceritatea și bunele intenții. Fii mai exigent cu persoanele pe care le accepți în jurul tău.

Săgetător – Horoscop 26 februarie 2018

Un conflict în care ești deja de ceva vreme nu pare să se va sfârși. Așa că astăzi ar fi bine să faci în așa fel încât să te îndepărtezi de acele persoane toxice din viața ta ori să le dai dreptate. Chiar dacă nu va fi neapărat în avantajul tău, pacea este mai importantă decât dreptatea și ultimul cuvânt, așa că renunță la încăpățânare!

Capricorn – Horoscop 26 februarie 2018

Deși nu vrei să recunoști, treci printr-un moment mai greu. Un eveniment din viața ta nu a avut finalitatea pe care o doreai, dar tu pretinzi că ești în regulă. Sfaturile cuiva apropiat te-ar putea ajuta!

Vărsător – Horoscop 26 februarie 2018

Deși te simțeai blocat, astăzi sfaturile cuiva apropiat te vor ajuta să mergi mai departe. E vorba de cineva care a trecut prin experiențe similare, așa că ar fi bine să îi urmezi indicațiile.4

Pești – Horoscop 26 februarie 2018

Niște persoane apropiate cu o vârstă mai înaintată ca a ta îți pot fi de mare ajutor. Așa că încearcă să înveți de la ei, pentru că în curând vei trece și tu prin aceleași experiențe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.