HOROSCOP AZI (26 ianuarie) – FECIOARELE au probleme în cuplu, RACII primesc laude

HOROSCOP AZI (26 ianuarie) – Citește în fiecare zi horoscopul pe elacraciun.ro!

Horoscop zilnic Berbec – horoscop azi, 26 ianuarie 2018

Vrei ca totul să fie sub controlul tău și riști să stârnești discuții în contradictoriu cu partenerul tău. Acesta va fi deranjat de faptul că vrei să-l domini. Încearcă să lași încăpățânarea deoparte.

Horoscop Taur – horoscop azi, 26 ianuarie 2018

Te enervezi destul de repede dacă ți se pare că cineva nu este cinstit cu tine. Fie că ești într-o relație sau nu, astăzi pot apărea niște schimbări pe plan sentimental. Încearcă să te organizezi mai bine, pentru a îndeplini mai multe sarcini la locul de muncă.

Horoscop Gemeni – horoscop azi, 26 ianuarie 2018

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

Astăzi ai vrea să stai ascunsă de toți și toate sarcinile. Nu ești deloc comunicativă și eviți pe cât posibil interacțiunea cu ceilalți. De asemenea, relația de cuplu a început să te plictisească. Încearcă ă găsești niște activități noi.

Horoscop Rac – horoscop azi, 26 ianuarie 2018

Apare cineva nou în viața ta, un posibil partener pe care îl vei îndrăgi din prima. Fii mai atentă totuși, s-ar putea să nu fie potrivit pentru tine. Pe plan profesional, faptul că îți asumi sarcini care nu îți erau obligatorii îți va aduce laude.

Horoscop zilnic Leu – horoscop azi, 26 ianuarie 2018

Astăzi întâmpini un amalgam de stări plăcute și dar și neliniște. Ai nevoie doar să te relaxezi și vei trece cu bine peste această zi. Sunt unele gânduri care te macină totuși de ceva timp, dar cu puțină diplomație îți vei rezolva nemulțumirile.

Horoscop Fecioară- horoscop azi, 26 ianuarie 2018

Ești destul de impulsivă astăzi și vei distruge armonia din relația de cuplu. Ar trebui totuși să te retragi puțin și să gândești la rece toate legăturile pe care le ai cu cei din jur.

Horoscop Balanță – horoscop azi, 26 ianuarie 2018

Dacă ești singură, trebuie să știi că singurătatea îți va fi foarte benefică pentru dezvoltare ta personală. În această perioadă te vei cunoaște mai bine și vei știi cum să deosebești o eventuală relație superficilă de una bazată pe iubire, și un bărbat care te merită de cel care nu o face. În schimb, pe plan profesional stai foarte bine, dar ai nevoie să te odihnești mai mult.

Horoscop Scorpion – horoscop azi, 26 ianuarie 2018

Încearcă să fii mai atentă cu partenerul tău, comportamentul tău rece trezește suspiciuni chiar dacă nu este cazu. Deși azi te vei lăsa condusă de impulsivitate, încearcă să o controlezi pe cât poți de mult.

Horoscop Săgetător – horoscop azi, 26 ianuarie 2018

Astăzi îți vei supăra colegii de muncă prin atiduinea autoritară. Săptămâna aceasta te-a făcut puțin irascibilă, dar tu îți asumi stările și nu dai înapoi de la fapte sau vorbe.

Horoscop Capricorn – horoscop azi, 26 ianuarie 2018

Astăzi ești mai constrâns ca niciodată de partea financiară. De asemenea, va fi nevoie să iei niște decizii care îți pot afecta viitorul. Trebuie să încerci să nu te lași influențată de cei din jur.

 

Horoscop Vărsător – horoscop azi, 26 ianuarie 2018
Ai o zi destul de dificilă și marcată de conflicte la locul de muncă. Pot apărea unele discuții în contradictoriu cu colegii, iar șeful nu va fi de partea ta, dar nici a lor. Trebuie să îți asumi consecințele.

Horoscop zilnic Pești – horoscop azi, 26 ianuarie 2018

Deși astăzi ai fi avut toate șansele să ai o zi reușită, nu te simți în largul tău. Partenerul îți impune prea multe lucruri, iar tu nu te poți bucura de activitățile care îți plac. De aici se nasc câteva conflicte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.