HOROSCOP AZI (26 ianuarie) – FECIOARELE au probleme în cuplu, RACII primesc laude


HOROSCOP AZI (26 ianuarie) – Citește în fiecare zi horoscopul pe elacraciun.ro!

Horoscop zilnic Berbec – horoscop azi, 26 ianuarie 2018

Vrei ca totul să fie sub controlul tău și riști să stârnești discuții în contradictoriu cu partenerul tău. Acesta va fi deranjat de faptul că vrei să-l domini. Încearcă să lași încăpățânarea deoparte.

Horoscop Taur – horoscop azi, 26 ianuarie 2018


Te enervezi destul de repede dacă ți se pare că cineva nu este cinstit cu tine. Fie că ești într-o relație sau nu, astăzi pot apărea niște schimbări pe plan sentimental. Încearcă să te organizezi mai bine, pentru a îndeplini mai multe sarcini la locul de muncă.

Horoscop Gemeni – horoscop azi, 26 ianuarie 2018

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

Astăzi ai vrea să stai ascunsă de toți și toate sarcinile. Nu ești deloc comunicativă și eviți pe cât posibil interacțiunea cu ceilalți. De asemenea, relația de cuplu a început să te plictisească. Încearcă ă găsești niște activități noi.

Horoscop Rac – horoscop azi, 26 ianuarie 2018

Apare cineva nou în viața ta, un posibil partener pe care îl vei îndrăgi din prima. Fii mai atentă totuși, s-ar putea să nu fie potrivit pentru tine. Pe plan profesional, faptul că îți asumi sarcini care nu îți erau obligatorii îți va aduce laude.

Horoscop zilnic Leu – horoscop azi, 26 ianuarie 2018

Astăzi întâmpini un amalgam de stări plăcute și dar și neliniște. Ai nevoie doar să te relaxezi și vei trece cu bine peste această zi. Sunt unele gânduri care te macină totuși de ceva timp, dar cu puțină diplomație îți vei rezolva nemulțumirile.

Horoscop Fecioară- horoscop azi, 26 ianuarie 2018

Ești destul de impulsivă astăzi și vei distruge armonia din relația de cuplu. Ar trebui totuși să te retragi puțin și să gândești la rece toate legăturile pe care le ai cu cei din jur.

Horoscop Balanță – horoscop azi, 26 ianuarie 2018

Dacă ești singură, trebuie să știi că singurătatea îți va fi foarte benefică pentru dezvoltare ta personală. În această perioadă te vei cunoaște mai bine și vei știi cum să deosebești o eventuală relație superficilă de una bazată pe iubire, și un bărbat care te merită de cel care nu o face. În schimb, pe plan profesional stai foarte bine, dar ai nevoie să te odihnești mai mult.

Horoscop Scorpion – horoscop azi, 26 ianuarie 2018

Încearcă să fii mai atentă cu partenerul tău, comportamentul tău rece trezește suspiciuni chiar dacă nu este cazu. Deși azi te vei lăsa condusă de impulsivitate, încearcă să o controlezi pe cât poți de mult.

Horoscop Săgetător – horoscop azi, 26 ianuarie 2018

Astăzi îți vei supăra colegii de muncă prin atiduinea autoritară. Săptămâna aceasta te-a făcut puțin irascibilă, dar tu îți asumi stările și nu dai înapoi de la fapte sau vorbe.

Horoscop Capricorn – horoscop azi, 26 ianuarie 2018

Astăzi ești mai constrâns ca niciodată de partea financiară. De asemenea, va fi nevoie să iei niște decizii care îți pot afecta viitorul. Trebuie să încerci să nu te lași influențată de cei din jur.

 

Horoscop Vărsător – horoscop azi, 26 ianuarie 2018
Ai o zi destul de dificilă și marcată de conflicte la locul de muncă. Pot apărea unele discuții în contradictoriu cu colegii, iar șeful nu va fi de partea ta, dar nici a lor. Trebuie să îți asumi consecințele.

Horoscop zilnic Pești – horoscop azi, 26 ianuarie 2018

Deși astăzi ai fi avut toate șansele să ai o zi reușită, nu te simți în largul tău. Partenerul îți impune prea multe lucruri, iar tu nu te poți bucura de activitățile care îți plac. De aici se nasc câteva conflicte.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.