Horoscop azi (9 martie): BERBECII sunt pe drumul cel bun, LEII au probleme acasă

Horoscop astăzi, 9 Martie – Citește în fiecare zi horoscopul pe elacraciun.ro!

Horoscop 9 martie 2018 – Berbec

Astăzi o să ai impresia că ți-ai atins scopurile. Însă de fapt ești doar pe drumul cel bun, nu ai ajuns încă acolo unde îți doreai, așa că trebuie să muncești în continuare.

Horoscop 9 martie 2018 – Taur

Niște cunoscuți îți fac câteva propuneri de afaceri și te vor pune serios pe gânduri. Ca urmare, în perioada următoare acease legături de afaceri vor fi prioritare pentru tine. Însă ar trebui să nu îți încerci să îți impui autoritatea atât de mult.

Horoscop 9 martie 2018 – Gemeni

FOLLOW ME

Astăzi vei fi demoralizat din cauza faptului că nu ai reușit să îți îndeplinești țelurile, deși erai convins că o poți face și că ai resursele necesare. Încearcă să fii mai atent și să observi cu ce ai dat greș- poate fi vorba chiar de proasta colaborare cu cei din jur.

Horoscop 9 martie 2018 – Rac

Urmează o perioadă în care o să îți reconsideri poziția față de cei din jur. Pot apărea schimbări pe plan sentimental și nu numai. Nu te îngrijora, schimbările vor fi benefice pentru tine.

Horoscop 9 martie 2018 – Leu

Prioritatea ta cea mai mare a ta până acum a fost să ai succes pe plan profesional și să te afirmi. Însă azi e nevoie să le dai mai multă atenție celor dragi. Acasă sunt problemele cele mai importante, pe care le poți rezolva cu ușurință dacă nu le mai neglijezi.

Horoscop 9 martie 2018 – Fecioară

Ai nevoi de ajutorul unor cunoștințe pentru a rezolva niște sarcini, însă astăzi nu ai acces la ajutorul acestora atât de ușor. S-ar putea să fie nevoie de niște deplasări pe care îți este greu să le faci.

Horoscop 9 martie 2018 – Balanță

Se anunță o perioadă instabilă pe plan financiar. Astfel, dacă vei fi tentat să achiziționezi ceva sau să investești într-un proiect, trebuie să o faci cu multă grijă. Organizează-ți bugetul și nu lua decizii pripite.

Horoscop 9 martie 2018 – Scorpion

Astăzi decizi să iei o pauză și eviți sarcinile și întâlnirile cotidiene. Acest repaus te poate ajuta să te relaxezi dar ai grijă să nu dureze prea mult, pentru că poți acumula nemulțumiri care te pot demoraliza.

Horoscop 9 martie 2018 – Săgetător

Este necesar să te ocupi de starea de sănătate, de reglarea unor procese care nu mai sunt tocmai cum trebuie. Vei primi suficiente semnale în acest sens, în perioada următoare.

Horoscop 9 martie 2018 – Capricorn

Astăzi vei descoperi că ești singur în fața obstacolelor pe care le întâlnești. Cunoștințele care te ajutau până acum sunt și ele ocupate, ca și prietenii tăi.

Horoscop 9 martie 2018 – Vărsător

Astăzi îți dai seama că ai luat niște decizii pripite. Te-ai entuziasmat foarte mult odată cu implicarea într-un proiect și descoperi că de fapt lucrurile nu stau prea bine.

Horoscop 9 martie 2018 – Pești

Astăzi începe o etapă de reevaluare și organizare a ceea ce ai făcut până acum. Vei fi mai motivat ca niciodată să îți aduci la o finalitate obiectivele dar trebuie să îți faci niște planuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.