Horoscop complet luna decembrie 2021. Cele mai norocoase zodii

Horoscop complet luna decembrie 2021. Cele mai norocoase zodii

♈ BERBEC

O lună nouă aduce un nou început roz în viața ta amoroasă, Berbec. Ești gata să întâlnești pe cineva nou sau să ridici nivelul unei relații actuale? Când cometa Chiron, cunoscută ca „vindecătorul rănit”, intră în direct, te comporți mai sănătos ca niciodată în relațiile tale, așa că pregătește-te să culegi roadele în viața ta sentimentală.

♉ TAUR

Planeta ta guvernatoare, Venus, zeița iubirii, a frumuseții și a abundenței, intră în retrograd luna aceasta, Taur. Ca urmare, comunicarea în jurul întâlnirilor și a banilor devine puțin mai complicată. Cu toate acestea, luna decembrie este generoasă pentru cariera ta, așa că așteaptă-te să faci ordine la locul de muncă și să începi noi demersuri creative. Citește horoscopul complet al lunii decembrie aici.

♊ GEMENI

O lună plină în semnul tău la jumătatea lunii îți aduce vești profesionale interesante, dragă Gemeni. Iar atunci când planeta ta guvernatoare, vorbărețul Mercur, intră în ambițiosul Capricorn și în Casa a 8-a a Sexului, Morții și Transformării, viața ta socială va avea parte de un upgrade, exact la timp pentru sărbători. Citește aici horoscopul tău complet pentru luna decembrie.

♋ RAC

Luna decembrie începe cu o verificare a realității cu privire la adevărații tăi prieteni și la cei care îți stau în preajmă doar din motive superficiale. Ai voie să stabilești limite pentru a te asigura că petreci sărbătorile doar cu primii. Când planeta luptătoare Marte intră în Săgetător, devii conștientă de cât de intens îți afectează viața amoroasă sănătatea mentală, dragă semn de apă. Ai grijă de tine, tratându-ți iubiții și îndrăgostiții cu același respect de sine pe care îl aduci prieteniei tale. Citește aici horoscopul complet al lunii decembrie.

♌ LEU

La începutul lunii are loc o eclipsă de soare, dragă Leu, iar tu ești afectată în mod special pentru că soarele este corpul tău planetar conducător. Cu toate acestea, în loc să te ascunzi de potențialul haos al eclipsei, aceasta te încurajează să te dai jos. În schimb, rămâi în casă, fă o baie și masturbează-te sau, dacă ești în parteneriat, încearcă o nouă perversiune. Te vei simți odihnit și revigorat pentru a te bucura de opulența sărbătorilor. Citește horoscopul complet al lunii decembrie aici.

♍ FECIOARĂ

Când planeta ta guvernatoare, mesagerul Mercur, intră în responsabilul Capricorn, slăbiciunile tale în materie de comunicare sunt scoase la iveală. Nu mai este permisă agresivitatea pasivă, Fecioară. A doua jumătate a lunii aduce Venus retrogradă, așa că nu face schimbări semnificative în rutina ta de înfrumusețare sau de modificare corporală. În afară de asta, astrele vor să te distrezi de minune în perioada sărbătorilor. Citește horoscopul complet al lunii decembrie aici.

FOLLOW ME

♎ BALANȚĂ

Luna decembrie te aduce mai aproape de prietenii tăi, atunci când o eclipsă dezordonată face ca oricine altcineva în afară de cei care te plimbă să se simtă prea enervant pentru a petrece timpul cu tine. Când Marte, Zeul Războiului, intră în îndrăznețul Săgetător, ai bani în minte și ești gata să îi ceri. Ai grijă doar că planeta care te guvernează, Venus, devine retrogradă în această lună, ceea ce face conversațiile financiare mai dificile decât de obicei. Citește aici horoscopul complet al lunii decembrie.

♏ SCORPION

Te simți darnică luna aceasta, Scorpionule, și ești gata să lași deoparte înțepătura și să scoți prăjiturile de sărbători. Acest lucru se datorează parțial cometei Chiron care intră direct, ceea ce te obligă să îți identifici tiparele toxice în relații și să petreci timp doar cu oameni de calitate. Dar, după cum se pare, îi cunoști pe mulți dintre ei, iar aceste relații merită sărbătorite. Citește aici horoscopul complet al lunii decembrie.

♐ SĂGETĂTOR

Există o lună nouă, și o eclipsă de soare în semnul tău, Săgetător, ceea ce îți amintește că veștile bune se întâmplă repede. Primești o invitație de ultim moment la o petrecere de sărbători interesantă sau laude generoase din partea șefului tău. Până la urmă, în cea mai mare parte a lunii este încă sezonul tău, așa că principala ta sarcină este să te distrezi. Citește horoscopul complet al lunii decembrie aici.

♑ CAPRICORN

Sezonul tău începe în această lună; tu, șefule Capricorn, tu. Când mesagerul Mercur intră și el în semnul tău luna aceasta, ai mișcările necesare pentru a face schimbările dorite în carieră. S-ar putea să fii nevoit să-ți iei liber de sărbători și să te distrezi, Capricornule muncitor, dar anul care urmează este plin de promisiuni financiare Citește aici horoscopul complet al lunii decembrie.

♒ VĂRSĂTOR

O eclipsă insistă să nu-ți mai urmărești fostul și să ridici privirea din telefon, Vărsătorule, deoarece te așteaptă o nouă poveste de dragoste. Cu toate acestea, s-ar putea să trebuiască să renunți la acel act prea cool pentru școală, deoarece există atât de multe lucruri pentru care să fii recunoscător. Când războinicul Marte intră în Săgetătorul extrovertit, viața ta publică și socială este pe cale să primească un upgrade. Citește horoscopul complet al lunii decembrie aici.

♓ PEȘTI

Sarcina ta romantică pentru luna decembrie este să înveți care parteneriate sunt doar distractive și ocazionale și care relații au putere de durată. Și, mai important, trebuie să identifici semnalele de alarmă și să încetezi să mai încerci să transformi aventurile ocazionale în relații amoroase pe viață. Dar planeta norocoasă Jupiter intră în semnul tău luna aceasta, Pești, așa că ai cam garantat că te vei simți bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.