Horoscop complet luna NOIEMBRIE (dragoste, bani, carieră): care e zodia vedetă a lunii

HOROSCOP NOIEMBRIE 2018 BERBEC

Dragoste:

Deși luna nu începe cu evenimente majore din punct de vedere sentimental, de pe 8 Noiembrie se pot schimba lucrurile, odată cu intrarea lui Venus, planetă a iubirii în Berbec. Apariția lui Venus îți aduce o nouă șansă în dragoste, iar dacă ești deja într-o relație, aceasta va deveni mai armonioasă.

Situația amoroasă devine chiar și mai bună la sfârșitul lunii, când va intra în Berbec Soarele, simbolizând pasiunea și sexualitatea.

Carieră și bani:

Luna Noiembrie va fi marcată de decizii importante și schimbări în planul carierei și al veniturilor. Odată cu măreția solară, poți avea mai multe șanse pentru a avea succes pe acest plan. Pluto și Saturn te vor face să fii mai determinat și concentrat asupra obiectivelor tale.

FOLLOW ME

HOROSCOP NOIEMBRIE 2018 TAUR

Dragoste

Luna Noiembrie este influențată de Jupiter care va tranzita casa cuplului. Însă nu se așează lucrurile din punct de vedere sentimental, ba chiar urmează o perioadă marcată de schimbări, teste și hotărâri. Cu Marte retrograd, ești expus la multe schimbări. Până atunci însă, te poți bucura de prima parte a lunii, care se anunță mai armonioasă.

Carieră și bani

Este un moment bun pentru a evolua pe plan profesional. E vorba mai degrabă de o dezvoltare personală, care include cursuri, studii intense sau oportunități de a te perfecționa, care te vor ajuta pe viitor. Din punct de vedere financiar, poți să aduci instabilitate, dacă iei decizii pripite.

HOROSCOP NOIEMBRIE 2018 GEMENI

Dragoste

În luna Noiembrie, ai toate șansele să te bucuri de iubire și să te distrezi alături de cineva drag. În unele momente însă, poți să iei decizii pripite care pot stârni conflicte. Sau chiar partenerul tău poate fi prea impulsiv.

Carieră și bani

Luna Noiembrie vine cu multe șanse din punct de vedere profesional. Obții succesul foarte ușor și e posibil chiar să îți schimbi statutul profesional. De asemenea, e posibil să apară șansa unor colaborări foarte profitabile. O realizare desosebită se anunță spre sfârșitul lunii.

HOROSCOP NOIEMBRIE 2018 RAC

Dragoste

Saturn și Pluton se vor afla în casa cuplului, așa că dacă ești deja într-o relație te vei implica mai mult, ba chiar veți face planuri de viitor, dar totodată pot exista și niște divergențe. În luna Noiembrie te poți baza însă pe sprijinul lui Venus, susținător al iubirii, deci nu ar trebui să îți faci griji, pentru că problemele în dragoste se vor rezolva.

Carieră și bani

Cu Marte în casa muncii până la jumătatea lunii, vei fi foarte determinat și motivat pe plan profesional.Vei fi supus de asemenea unor provocări, și vei fi nevoit să iei niște decizii rapide. Nu ar trebui să îți faci griji totuși, pentru că dai dovadă de multă creativitate și ingeniozitate.

HOROSCOP NOIEMBRIE 2018 LEU

Dragoste

Marte va fi situat în casa dragostei și a sexualității, iar această poziție a sa îți va influența dorința de aventuri. Pot apărea aventuri romantice pline de năbădai. Va fi olună foarte palpitantă pe plan sentimental.

Carieră și bani

Saturn va fi situat în casa muncii, iar locul de muncă va fi prioritar pentru tine. E nevoie să faci foarte multe eforturi pentru a-ți atinge obiectivele. Dar, după toată munca, ți se asigură succesul. E momentul potrivit pentru a-ți îndeplini țelurile.

HOROSCOP NOIEMBRIE 2018 FECIOARĂ

Dragoste

Soarele se va afla în casa cuplului, așa că ai toate șansele de reușită pe plan sentimental. Venus, planeta reprezentativă pentru iubire, va tranzita casa a opta a Fecioarei, ceea ce te va pune în fața unor decizii pe care trebuie să le iei în legătură cu viața de cuplu.

Carieră și bani

Se va forma un trigon între Jupiter, stăpânul casei carierei Fecioarei, și Soare, aflat în casă parteneriatelor, eveniment ce va facilita colaborările. Deci, dacă ai ocazia să te implici în niște proiecte, acestea se pot dovedi a fi foarte profitabile. Cheltuieli vor apărea în domeniul imobiliar, poate faci schimbări prin casă sau decizi să îți cumperi una.

HOROSCOP NOIEMBRIE 2018 Balanță

Dragoste

Iubirea și relațiile amoroase sunt o prioritate pentru tine în această lună. Venus se va afla în casa cuplului alături de Mercur așa că viața sentimentală poate fi destul de armonioasă. Dacă ești deja într-o relație, aceasta se va solidifica.

Carieră și bani

În Noiembrie, Soarele se află în casa muncii a Balanței. Ești astfel mult mai puternic și mai determinat și ești gata să muncești din greu pentru ceea ce îți dorești. Ai toate șansele să îți îndeplinești obiectivele și să fii un om de succes, și mai mult de atât, se anunță și niște venituri suplimentare.

HOROSCOP NOIEMBRIE 2018 Scorpion

Dragoste

În luna Noiembrie vei fi mai romantic ca niciodată. Soarele va tranzita casa iubirii iar tu te vei simți mai pasional ca niciodată. Sunt favorizate flirturile și te poți îndrăgosti. Odată cu intrarea lui Venus, planeta iubirii, în casa muncii, este posibil ca planul sentimental să fie în strânsă legătură cu cel profesional.

Carieră și bani

În luna Noiembrie, casa muncii va fi tranzitată de Venus și Mercur, iar în a doua jumătate și de Soare. Astfel, nu te vei simți obosit și plictisit la locul de muncă, ba chiar îți vei îndeplini sarcinile cu spor, iar acest lucru îți poate crește șansele de promovare sau dezvoltare profesională. Ești foarte creativ și vei lua inițiativa mai mult ca niciodată, iar aceste calități te vor face remarcat.

HOROSCOP NOIEMBRIE 2018 Săgetător

Dragoste

În prima parte a lunii ești destul de aventuros și deși foarte pasional, dar nu ești foarte hotărât. Poți să cunoști pe cineva pe care îl vei îndrăgi. În a doua săptămână a lunii, odată cu intrarea planetelor Venus și Mercur în casa dragostei și a sexualității a Săgetătorului, ai toate șansele să intri într-o relație.

Carieră și bani

Luna Noiembrie este foarte prielnică pentru că toate eforturile tale vor fi materializate și răsplătite. Te vei implica în cât mai multe activități, iar Mercur se va afla în preajma lui Venus, eveniment ce îți va facilita drumul spre succes.

HOROSCOP NOIEMBRIE 2018 Capricorn

Dragoste

Vei fi foarte energic și vei avea ocazia să ai sentimente pe care nu le-ai mai avut de ceva vreme. Flirturile sunt extrem de favorizate și poți cunoaște persoane noi, dintre care o persoană te va face să te îndrăgostești. Riști însă să te lași pradă și unor capricii și să iei decizii pripite.

Carieră și bani

În luna Noiembrie Soarele se va afla în casa muncii. Vei fi foarte creativ și ingenios și ai toate șansele să iei decizii bune pentru viitorul tău. Ai spiritul unui antreprenor, așa că este momentul prielnic să începi demersurile pentru un proiect personal care îți va aduce multe satisfacții.

HOROSCOP NOIEMBRIE 2018 Vărsător

Dragoste

În luna Noiembrie cunoști oameni noi, care pot trezi în tine sentimente ascunse. Întrucât Mercur se va afla în preajma lui Venus, această perioadă va fi marcată de manifestări erotice și vei fi foarte pasional.

Carieră și bani

Cu Jupiter aflat în casa carierei și Soarele în casa banilor, ai toate șansele de reușită și succes. Poți găsi noi modalități de a obține venituri suplimentare iar situația financiară va înflori. E posibil însă să întâmpini obstacole, însă astfel ți se va maximiza potențialul intelectual.

HOROSCOP NOIEMBRIE 2018 Pești

Dragoste

În prima săptămână din luna Noiembrie stai foarte bine pe plan sentimental, cu Mercur , stăpânul casei cuplului și planeta iubirii, Venus, în Pești. Deși după prima săptămână, Venus și Mercur trec în următoarea zodie, norocul în dragoste nu dispare, doar că nu vei mai fi la fel de romantic.

Carieră și bani

În prima jumătate a lunii Noiembrie, Marte își face simțită prezența. Astfel, ai toate șansele de reușită, întrucât îți va ieși la lumină spiritul antreprenorial și motivația. Ai nevoie însă de un impuls sau un obiectiv mai clar , pentru a evita să bați pasul pe loc. Până la sfârșitul lunii stai bine pe plan financiar, însă după s-ar putea să apară niște cheltuieli neprevăzute.

0 comentarii pe “Horoscop complet luna NOIEMBRIE (dragoste, bani, carieră): care e zodia vedetă a lunii

  1. Mirabela Matei says:

    Ma asteapta vremuri bune, altfel nici nu poate! Optimistul ma reprezinta așa că orice încercare ne face mai puternici, mai curajoși și mai optimiști! O zi frumoasa îți doresc și mulți pupici dulci!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.