Horoscop complet luna noiembrie

Horoscop 9 mai 2022. Vești bune la început de săptămână

Vezi ce îți rezervă astrele în ultima lună de toamnă. Horoscop complet pentru luna noiembrie 2021.

♈ BERBEC

Luna noiembrie îți aduce multă distracție și bucurii, Berbec, dar nivelul tău de anxietate poate fi, de asemenea, sporit. Fă-ți mult timp pentru ritualuri de autoîngrijire și de bunăstare. Când începe sezonul Săgetătorului, avid de petreceri, vei primi o mulțime de invitații sociale. Acest lucru vă determină să eliminați prietenii cu jumătate de normă de la plimbare. Urmează-ți instinctul și dă-le plusuri doar celor care merită.

♉ TAUR

Există o lună plină și o eclipsă de lună în semnul tău luna aceasta, Taur. Te simți la limită și ești gata să alegi bătăliile, dar asigură-te că le alegi cu înțelepciune. Sezonul Săgetătorului aduce o putere de foc roșie în viața ta amoroasă, dacă poți evita să alegi certurile.

♊ GEMENI

Fii atent la e-mailurile tale, luna aceasta, pentru că vești financiare binevenite vin spre tine, Gemeni. Te surprinzi pe tine însuți când îți dai seama că ții la cineva mult mai intim decât credeai. Apleacă-te spre iubire. S-ar putea să fie partenerul de petrecere perfect pentru toate evenimentele sociale pe care le aduce sezonul Săgetătorului.

♋ RAC

Noiembrie scoate la iveală niște sentimente sensibile, dulce Rac. Îți dorești mai multă intimitate în cadrul relațiilor tale. Ferește-te doar de paranoia care ar putea sta în calea iubirii sănătoase pe care o meriți atunci când Mercur cel vorbăreț intră în Scorpionul cel gelos. Luna se încheie cu un program social încărcat care te lasă să te simți îngrijit și apreciat.

♌ LEU

Luna noiembrie te încurajează să fii în topul sănătății, Leu. Asta înseamnă controale regulate și dublarea grijii de sine, precum și îngrijirea acelei superbe coame a ta. Lucrează doar să rămâi cu picioarele pe pământ, astfel încât eclipsa spre sfârșitul lunii să nu te scoată din joc.

FOLLOW ME

♍ FECIOARĂ

Poți obține ceea ce îți dorești din dragoste, Fecioară, dar mai întâi trebuie să îți dai seama ce îți dorești. Folosește Luna Nouă pentru reflecție și meditație. Odată ce îți scrii dorințele și obiectivele într-un jurnal, ai mai multe șanse să le manifești. Când Juno, asteroidul căsătoriei, face mișcări mai târziu în cursul lunii, viața ta amoroasă ar putea să-ți ofere ceea ce ai nevoie.

♎ BALANȚĂ

Luna noiembrie începe cu binecuvântări financiare neașteptate, așa că ia-ți câștigul, dragă Balanță. S-ar putea să vrei să îți îndrepți banii către casă, deoarece ai chef să redecorezi și să te cuibărești. Apleacă-te asupra dorințelor tale de a-ți înfrumuseța casa, mai ales în timpul lunii pline și a eclipsei de lună. Evită haosul, revărsându-ți eforturile în decorarea interioară.

♏ SCORPION

Luna noiembrie scoate la iveală ceva anxietate, Scorpionule, iar tu vrei să folosești acel infam înțepătură pentru a te răzbuna pe dușmanii tăi. Doar că aceștia nu sunt dușmanii tăi, ci prietenii și iubiții tăi. Lucrează la răbdare și la bunăvoința iubirii pentru a evita să reacționezi exagerat atunci când stresul sosește în viața ta amoroasă.

♐ SĂGETĂTOR

Fii entuziasmată, Săgetătorule, pentru că vine sezonul tău! Dar, mai întâi, vești monetare și profesionale interesante vin la începutul lunii. Când asteroidul Vesta sosește în semnul tău, te simți în apele tale. Acest lucru este perfect, deoarece sezonul Săgetătorului cere să fii vedeta spectacolului.

♑ CAPRICORN

Nu-ți place stresul, Capricorn; îți distrage atenția de la a face treabă. Din fericire, luna noiembrie aduce seninătate în viața ta amoroasă, astfel încât să te poți relaxa și să te bucuri de relația ta. Te simți atât de pozitiv în legătură cu relațiile tale încât începi conversații despre ridicarea nivelului unei iubiri actuale.

♒ VĂRSĂTOR

Luna noiembrie îți cere să ai încredere în instinctul tău în materie de dragoste, Vărsătorule. Ferește-te de prietenii care încearcă să te tragă în bârfe în timpul lunii pline și a eclipsei lunare de la jumătatea lunii. S-ar putea să te simți tentat să te izolezi.

♓ PEȘTI

Luna noiembrie îți cere să îți păstrezi limitele în toate chestiunile legate de dragoste. Acest lucru poate fi dificil de făcut pentru un semn de apă emoțional ca tine, dar este spre binele tău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.