Horoscop complet până duminică. Ce prevăd astrele până la finalul săptămânii

Horoscop complet până duminică. Ce prevăd astrele până la finalul săptămânii

Pune-te în calea frumuseții, afirmă-ți dorințele și susține-ți amestecul unic de stil și influență. Cu cât crezi mai mult în tine, cu atât mai mult ceilalți vor prelua ceea ce pui la cale, indiferent cât de deplasat sau de în tendințe ai fi. Împărtășește-ți ideile și idealurile, mai degrabă decât să-i lași pe oameni să ghicească. Citește mai departe pentru a descoperi ce se pregătește pentru zodia ta în săptămâna 7 februarie – 12 februarie 2022.

♈ BERBEC

Zonele tale sociale și de carieră sunt fierbinți în acest moment, așa că profită la maximum de atenția care vine spre tine. În următoarea lună, luarea de măsuri în conformitate cu valorile tale profesionale este cheia succesului. Păstrează-ți diplomația, dar și asertivitatea, și concentrează-ți energia pe proiecte tangibile, structurare și planificare pe termen lung. Fii autoritatea din încăpere și intră în rolul de lider. Ideile tale proaspete te duc peste tot la începutul săptămânii, așa că nu sta pe tradiție; creează-ți propria (tradiție). Recunoașteți-vă brandul unic și dețineți-l ca un șef, indiferent de statutul profesional.

♉ TAUR

Dacă ești gata să obții tracțiune pe un proiect, să pătrunzi într-o idee delicioasă sau să-ți deschizi orizonturile, treci la viteză de deformare la începutul săptămânii – capacitatea ta de a acționa asupra a ceva ce iubești într-un mod puternic, dar care topește obstacolele ca untul, atinge vârful marți. Nu sta pe tradiție; calea de urmat este prin ideile tale strălucitoare și prin a străbate o cale unică pe care poate nu ai fi avut-o acum câțiva ani. Dar acum e momentul, așa că nu te reține. Rămâi profesionist și practic. Construiește pe baza intențiilor de săptămâna trecută, împingând acul înainte pe parcursul acestei săptămâni și tinde-ți mentalitatea dacă alunecă în vechile obiceiuri.

♊ GEMENI

La începutul săptămânii, aruncați o plasă largă pentru inspirație creativă sau, dacă aveți ceva de împărtășit, testați-l cu o audiență care să vă aprecieze. Încheie săptămâna concentrându-te din nou asupra activităților personale și nu te supăra pe ceea ce cred alții; rămâi fidel viziunii tale creative. În general, această săptămână promite tracțiune, așa că petrece timp lucrând la ceva semnificativ, chiar dacă este vorba de timp concentrat cu copilul/copiii tăi sau de explorarea și structurarea unei idei.

♋ RAC

Îi știi pe acei pești de mare adâncime, cei care trăiesc în cele mai întunecate și neexplorate părți ale oceanului? Săptămâna aceasta s-ar putea să agățați ceva asemănător cu asta, atunci când credeați că vă aflați în ape conversaționale puțin adânci. Sau poate că cineva agață acea creatură din tine, cea pe care nu ți-ai dat seama că o ai, sau încă o mai ai, după caz. Observă ce iese la suprafață din adâncurile tale, secretele pe care le păstrezi chiar și față de tine însuți. Pe de altă parte, este o săptămână excelentă pentru a face un tunel dacă faci cercetări. Rămâi la parfum, respectă procedurile și ascultă-ți intuiția în timp ce navighezi.

♌ LEU

Săptămâna aceasta este despre ceilalți, deoarece cineva convingător te inspiră să vorbești cu cuvinte profunde. Dacă trag cartea autorității, asigură-te că au vechimea relevantă; în caz contrar, lasă-i să își cunoască locul. Acestea fiind spuse, mai târziu în cursul săptămânii este momentul perfect pentru o conexiune profundă și semnificativă. Păstrați discernământul în jurul limitelor; nu este ca și cum orice subiect este un joc corect. Comunicarea clară este vitală în timp ce vă verificați cu voi înșivă. Să ții spațiu pentru ceilalți este un lucru, dar nu în detrimentul tău. Aveți grijă mai întâi de spațiul dvs.

FOLLOW ME

♍ FECIOARĂ

Dacă linia dintre viața profesională și cea personală se estompează în următoarele câteva săptămâni, nu este atât de rău. Uneori, oamenii pe care altfel i-am putea trece cu vederea se dovedesc a fi cei care ne sunt încă alături ani mai târziu. Același lucru se poate spune și despre conexiunile prin intermediul rutinei de sănătate și fitness, dacă a ta este socială. Dacă ați făcut o conexiune sau dacă cineva pare interesant, este întotdeauna momentul potrivit să vă extindeți contactele și să transformați un prieten din sala de sport într-un prieten adevărat sau – cine știe? poate mai mult. Surprindeți pe toată lumea cu o mișcare strategică la locul de muncă la începutul săptămânii, dacă simțiți un impuls de inspirație. Nu este momentul să-ți ții geniul ascuns.

♎ BALANȚĂ

Aceasta este o săptămână excelentă pentru a vă face planuri de amenajare a casei sau a locuinței dumneavoastră. Apelează la un prieten care poate gândi în afara cutiei și pune ideile sale în acțiune practică. Cineva apropiat ar putea apela la tine pentru a-ți împrumuta geniul și a rezolva o enigmă, dar asta nu este o noutate pentru tine! Folosește-ți intuiția și conștiința pentru a ajunge la rădăcina unei probleme. Mai târziu în cursul săptămânii, aplică-te la o autoanaliză critică sau întreabă un bătrân despre istoria familiei. S-ar putea să fii surprins de ceea ce îți dezvăluie. Aplică revelațiile la propria ta viață și la modul în care acest lucru ți-a putut influența propria perspectivă.

♏ SCORPION

Fă echipă cu un prieten apropiat sau cu un partener și faceți un brainstorming de idei, deoarece contribuția lor vă va stimula mintea. Optați pentru un rezultat practic, pe care îl puteți folosi, în locul unor concepte ingenioase care doar arată bine pe hârtie. S-ar putea să oferiți schimbarea de care are nevoie un prieten dacă sunteți consultat cu privire la dinamica relațiilor. Uneori este nevoie doar de o viziune detașată, dar perspicace. Mai târziu în cursul săptămânii, accentul se pune pe obligații locale sau comunitare, poate un frate sau o soră care ar avea nevoie de cuvintele tale înțelepte. Studiază, scrie sau alcătuiește-ți CV-ul în weekend. Asigură-te că realizările tale sunt în față și în centru.

♐ SĂGETĂTOR

La începutul acestei săptămâni aplică idei progresiste la locul de muncă. Dacă ceilalți nu-ți văd viziunea, sau ești frustrat de ceva, aceasta este o nișă. De ce să nu o canalizați și să fiți schimbarea. Poate că mediul tău de lucru ar avea nevoie de o revizuire completă, la fel și viața ta de zi cu zi! Amestecați-vă pentru a vă menține mintea stimulată și pentru a vă menține ideile în mișcare. Acționați dacă observați o oportunitate care se bazează pe o intrare sau o adoptare timpurie. Lucrați la viteza luminii și tăiați complet distracțiile pentru a culege beneficiile. Semnul tău poate deveni un pic sălbatic fără varietate, așa că stabilește un obiectiv și o recompensă pentru care merită să amâni gratificarea.

♑ CAPRICORN

Planeta iubirii și planeta acțiunii progresează cot la cot în semnul tău până pe 6 martie. Acest lucru înseamnă că a acționa în funcție de dorințele tale sau a acționa în conformitate cu valorile tale este benefic. Într-adevăr, acesta este un moment excelent pentru proiecte creative, pentru a face lucruri frumoase sau pentru a conduce cu grație. Rămâneți activi pentru a vă descărca; poate încercați un curs de dans! Începând de joi, pune întrebări clarificatoare și sapă mai adânc dacă observi un semnal de alarmă. Folosiți weekendul pentru a cerceta un proiect sau o direcție convingătoare, dar păstrați-o pe ascuns pentru moment.

♒ VĂRSĂTOR

Steaua ta strălucește, așa că rămâi pe drumul cel bun cu un proiect sau o direcție pe care o explorezi în prezent, la care lucrezi sau pe care o prezinți deja. Un aspect practic se intensifică în această lună și continuă pe tot parcursul anului, așa că rămâi concentrat. Te descurci de minune cu conceptele de înaltă ținută – canalizează-ți meditațiile și viziunea în ceva tangibil. În această săptămână, amestecă o mulțime de timp pentru gândire privată și acordă-te cu cele mai revoluționare și radicale idei ale tale. Acestea pot fi șoptite în vânt mai degrabă decât printr-un megafon, așa că nu le respingeți. Ce din adâncurile tale vrei să împărtășești? Visele tale pot deține indiciul.

♓ PEȘTI

Săptămâna aceasta – și până la începutul lunii martie – este despre întâlniri sociale, prieteni și cel mai mare proiect al tău de compasiune. Este eco, umanitar, de afaceri? Acțiunea rapidă și inspirată sau leadershipul pentru o cauză bună sunt toate benefice. Nu te opri, altfel vei pierde ritmul. În schimb, fii strategic și conservator, dar direct. În weekend, o conversație politicoasă ar putea dezvălui subînțelesuri interesante, așa că urmărește pista și fii investigativ. Ia informațiile în serios și nu uita să îți împărtășești secretele doar cu confidenți de încredere. Fiți clar cu privire la limitele și așteptările dvs. înainte de a o face. În cele din urmă, asertivitatea și farmecul tău obișnuit îți vor câștiga respectul pe care îl ceri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.