Horoscop de weekend 1-3 februarie: O zodie e pusă pe glume, alta are probleme din cauza banilor

Horoscop de weekend 1 – 3 februarie Berbec

Berbecii o să fie foarte mulțumiți în acest sfârșit de săptămână. Reușesc să își facă puțin timp liber și se vor bucura din plin.

Horoscop de weekend 1 – 3 februarie Taur

Prietenii sau familia încearcă să te convingă să faci ceva nou, așa că va fi nevoie să schimbi puțin programul obișnuit. S-ar putea să existe niște conflicte între tine și partener, așa că mai bine ai încerca să calmezi spiritele.

Horoscop de weekend 1 – 3 februarie Gemeni

Reușești să îți dedici timpul persoanelor dragi și vei avea pe tot parcursul weekend-ului momente în care te vei simți foarte recunoscător pentru ceea ce ai.

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

Horoscop de weekend 1 – 3 februarie Rac

Se recomandă să discuți deschis cu partenerul de viață pentru a putea rezolva niște porbleme din relația de cuplu. Dacă ești singur, ai șansa să începi o relație.

Horoscop de weekend 1 – 3 februarie Leu

De dragul cuiva drag, va fi nevoie să faci niște compromisuri, dar vei vedea că merită sacrificiul.

Horoscop de weekend 1 – 3 februarie Fecioară

Vei primi sfaturi din partea familiei și a prietenilor. S-ar putea să te simți cam trist în acest sfârșit de săptămână și chiar vei avea nevoie de sprijinul lor.

Horoscop de weekend 1 – 3 februarie Balanță

Balanțele reușesc în sfârșit să ajungă la un echilibru, lucru pe care și-l doreau de mult timp, așa că acum vor avea în sfârșit parte de liniște.

Horoscop de weekend 1 – 3 februarie Scorpion

Din cauza capriciilor și a încăpățânării, Scorpionii vor avea ceva probleme. Dacă nu ascultă mai bine sfaturile celor din jur, riscă să facă o mare greșeală.

Horoscop de weekend 1 – 3 februarie Săgetător

Săgetătorii primesc vești bune și reușesc să aibă un weekend minunat. Norocul le surânde!

Horoscop de weekend 1 – 3 februarie Capricorn

Se anunță niște beneficii pe plan personal, așa că ar fi bine să fiți atenți la ce se întâmplă în jurul vostru.

Horoscop de weekend 1 – 3 februarie Vărsător

Vărsătorii au noroc în dragoste în acest weekend – cei care sunt singuri vor întâlni o persoană specială, iar cei care au o relație, o vor consolida.

Horoscop de weekend 1 – 3 februarie Pești

Peștii sunt puși pe glume și reușesc să se simtă bine în acest weekend.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.