Horoscop de weekend 1-3 februarie: O zodie e pusă pe glume, alta are probleme din cauza banilor


Horoscop de weekend 1 – 3 februarie Berbec

Berbecii o să fie foarte mulțumiți în acest sfârșit de săptămână. Reușesc să își facă puțin timp liber și se vor bucura din plin.

Horoscop de weekend 1 – 3 februarie Taur

Prietenii sau familia încearcă să te convingă să faci ceva nou, așa că va fi nevoie să schimbi puțin programul obișnuit. S-ar putea să existe niște conflicte între tine și partener, așa că mai bine ai încerca să calmezi spiritele.


Horoscop de weekend 1 – 3 februarie Gemeni

Reușești să îți dedici timpul persoanelor dragi și vei avea pe tot parcursul weekend-ului momente în care te vei simți foarte recunoscător pentru ceea ce ai.

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

Horoscop de weekend 1 – 3 februarie Rac

Se recomandă să discuți deschis cu partenerul de viață pentru a putea rezolva niște porbleme din relația de cuplu. Dacă ești singur, ai șansa să începi o relație.

Horoscop de weekend 1 – 3 februarie Leu

De dragul cuiva drag, va fi nevoie să faci niște compromisuri, dar vei vedea că merită sacrificiul.

Horoscop de weekend 1 – 3 februarie Fecioară

Vei primi sfaturi din partea familiei și a prietenilor. S-ar putea să te simți cam trist în acest sfârșit de săptămână și chiar vei avea nevoie de sprijinul lor.

Horoscop de weekend 1 – 3 februarie Balanță

Balanțele reușesc în sfârșit să ajungă la un echilibru, lucru pe care și-l doreau de mult timp, așa că acum vor avea în sfârșit parte de liniște.

Horoscop de weekend 1 – 3 februarie Scorpion

Din cauza capriciilor și a încăpățânării, Scorpionii vor avea ceva probleme. Dacă nu ascultă mai bine sfaturile celor din jur, riscă să facă o mare greșeală.

Horoscop de weekend 1 – 3 februarie Săgetător

Săgetătorii primesc vești bune și reușesc să aibă un weekend minunat. Norocul le surânde!

Horoscop de weekend 1 – 3 februarie Capricorn

Se anunță niște beneficii pe plan personal, așa că ar fi bine să fiți atenți la ce se întâmplă în jurul vostru.

Horoscop de weekend 1 – 3 februarie Vărsător

Vărsătorii au noroc în dragoste în acest weekend – cei care sunt singuri vor întâlni o persoană specială, iar cei care au o relație, o vor consolida.

Horoscop de weekend 1 – 3 februarie Pești

Peștii sunt puși pe glume și reușesc să se simtă bine în acest weekend.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.