Horoscop de weekend 15-17 Decembrie 2017: Pentru VĂRSĂTORI se anunță vești BUNE

Horoscop de weekend 15-17 Decembrie 2017: TAUR
Acest weekend este dedicat planurilor. Te vei ocupa serios de aranjamente, ședințe sau proiecte și te pregătești intens pentru săptămâna care urmează.

Horoscop de weekend 15-17 Decembrie 2017: GEMENI
Weekendul acesta este unul pe care l-ai așteptat de mult timp. Va fi dedicat întâlnirilor cu prietenii și distracției.

Horoscop de weekend 15-17 Decembrie 2017: RAC
Vei avea parte de niște beneficii pe plan financiar, dar se anunțp și niște cheltuieli considerabile.

Horoscop de weekend 15-17 Decembrie 2017: LEU
În acest weekend te dedici pasiunilor tale și ești dispus să încerci ceva nou și diferit care îi va surprinde pe cei din jur.

Horoscop de weekend 15-17 Decembrie 2017: FECIOARĂ

Deși ai avut o săptămână liniștită, s-ar putea să ai ceva conflicte în familie. De asemenea, deși nu ai spune că banii aduc fericirea, o să primești niște bani cu împumut pe care nu îi vei putea refuza.

FOLLOW ME

Horoscop de weekend 15-17 Decembrie 2017: BALANȚĂ
În acest weekend îți dorești să te relaxezi și să te întâlnești cu prietenii. Totodată, simți nevoia să acorzi mai mult timp partenerului de viață și nu vrei să îi neglijezi nevoile.

Horoscop de weekend 15-17 Decembrie 2017: SCORPION

Ai rezolvat câteva probleme și banii nu mai contituie un impediment pentru tine. Totuși, ar fi bine să fii calculat și să nu te arunci cu capul înainte în fața noilor provocări.

Horoscop de weekend 15-17 Decembrie 2017: SĂGETĂTOR
Vremea rece de afară îți va influența starea de spirit. Dacă în timpul săptămânii ai avut beneficii pe plan financiar, în weekend vei avea câteva surprize pe plan amoros.

Horoscop de weekend 15-17 Decembrie 2017: CAPRICORN

Fericirea ta depinde în acest weekend de prieteni și de partenerul de viață. Nu lăsa problemele financiare să îți strice dispoziția. Spre sfârșitul weekendului vei avea surprize plăcute.

Horoscop de weekend 15-17 Decembrie 2017: VĂRSĂTOR
În acest sfârșit de săptămână ești cel ma norocos nativ al zodiacului. Vei avea timp să faci tot ceea ce ți-ai propus.

Horoscop de weekend 15-17 Decembrie 2017: PEȘTI
În acest sfârșit de ani ești în căutarea unei schimbări. În prima parte a weekendului îi vei surpinde plăcut pe cei din jur cu o schimbare pozitivă.

 

Citește și: Cea mai mare CALITATE pe care o ai în funcție de ZODIE

Zeus, zeul zeilor, liderul muntelui Olympus, și-a iubit creația atât de mult încât i-a binecuvântat pe fiecare dintre muritori cu abilități deosebite de a-și conduce viața. Fiecare dintre semnele stelare a primit o abilitate distinctă pentru a ieși în evidență față de celelalte zodii.

Astfel, fiecare zodie este specială în felul său.

1. Berbec
Darurile oferite Berbecului sunt ambiția, devotamentul și curajul. Persoanele născute sub acest semn zodiacal nu se vor da niciodată bătuți în fața unei probleme. Preferă să moară în picioare decât să trăiască în genunchi. Nu le place să piardă și dau tot ce au mai bun pentru a reuși tot ce își propun.

2. Taur
Taurul se bucură de foarte multă putere. Cu ajutorul inventivității, reușește să-și doboare orice adversar pentru a ieși victorios. Taurii reușesc să treacă peste cele mai dificile situații și au întotdeauna rezerve de energie pentru a nu trăi o viață monotonă.

3. Gemeni
Gemenii sunt persoane convingătoare. Au abilități puternice de a manipula publicul, în urma unui spirit oratoric dezvoltat. Sunt subtili, calculați și te vor face să fii de acord cu ei, fără să îți dai seama.

4. Rac
Loialitatea Racului este una de neclintit. Au nevoie de timp pentru a se apropia de cineva, dar odată ce i-ai câștigat încrederea unui Rac, poți fii convins că vei avea parte de o relație sinceră. Racii sunt persoane romantice și sensibile, lucru care poate fi întors mereu împotriva lor.

5. Leu
Leul este o persoană rațională, care consideră că este mult mai important să aibă grijă de ei, decât de cei din jur. Leii au propriile lor păreri, greu de schimbat. Sunt persoane înțelepte și știu cum să ia cele mai bune decizii.

6. Fecioara
Darul primit de Fecioare este rapiditatea cu care se adaptează în diferite mediuri. O Fecioară poate fi pusă în cea mai neagră situație posibilă și tot va reuși să se acomodeze și să supraviețuiască. Voința lor de a nu renunța niciodată și de a rămâne mereu optimiști le face să se adapteze atât de ușor la mediul înconjurător.

7. Balanța
Darul divin al Balanței este afinitatea pentru dreptate. Aceste persoane sunt extrem de corecte în relațiile de zi cu zi cu alte persoane. Nu fac niciun fel de compromisuri, rămân stricte și cerebrale. Astfel, ele nu vor ascunde niciodată adevărul și vor fi corecte până la capăt.

8. Scorpion
Scorpionii sunt persoane foarte pasionale. Aceștia vor face absolut orice în numele dragostei, dar trebuie să fie foarte atenți pentru a nu ajunge să fie răniți.

9. Săgetător
Cei aflați sub acest semn zodiacal au parte de mult noroc. Sunt spontani, nu planifică nimic și au noroc în tot ceea ce fac.

10. Capricorn

Cadoul oferit Capricornului este succesul. Cu toate acestea, Capricornii știu că trebuie să muncească pentru el. Fac tot ceea ce pot pentru ca totul să iasă perfect. Nu doresc să primească nimic pe gratis, ci să merite orice răsplată.

11. Vărsător
Vărsătorii sunt întruchiparea uncității. Au opinii neconvenționale despre lucrurile din jur și privesc absolut orice dintr-o perspectivă originală. Au idei creative și îi uimesc mereu ceilalți

12. Pești
Peștii sunt persoane foarte gânditoare și nu vor avea liniște până nu iși vor îndeplini dorințele. Au încredere în ei și nu refuză sarcinile foarte dificile. Ar trebui, totuși, să facă o distincție între sarcinile realiste și cele imposibil de atins. Câteodată mușcă mai mult decât pot mesteca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.