Horoscop de weekend 18-19 iunie 2022. Vești extraordinare pentru 2 zodii

♈ BERBEC

Acordă-ți permisiunea de a lua o pauză de la paginile tale de socializare în acest weeekend, dragă Berbec, când Luna în Vărsător formează un pătrat dur cu Venus. Deși aceste vibrații ciudate te-ar putea pune într-o dispoziție antisocială când te trezești din somn, vei începe să te simți mai sociabil la timp pentru brunch-ul cu prietenii tăi, datorită unei mâini de ajutor din partea Soarelui Gemenilor, pe măsură ce după-amiaza se instalează. Planificați o zi mai devreme dacă aveți planuri cu prietenii dvs. deoarece Luna se mută în Pești în această seară, punându-vă într-o dispoziție liniștită și solitară.

♉ TAUR

Problemele profesionale ar putea perturba ceea ce altfel ar trebui să fie o sâmbătă liniștită, dragă Taur, deoarece Luna în Vărsător intră în cuadratură cu Venus, conducătorul tău planetar. Deși să te trezești cu un mesaj de la șeful tău nu este cel mai bun mod de a începe weekendul, ar trebui să fii pe drumul cel bun pentru distracție până după-amiază, iar Luna îi dă un sărut soarelui Gemenilor. Vei observa o schimbare în această seară, când Luna intră în Pești, punându-te într-o dispoziție socială. Sprijiniți-vă de prietenii și membrii familiei care vă aduc cea mai mare bucurie pentru a profita la maximum de aceste vibrații de distracție.

♊ GEMENI

Nu te simți vinovat că dormi azi, deoarece Luna în Vărsător formează o legătură dură cu Venus dimineața. Deși aceste vibrații ciudate ar putea să te facă să te simți nemotivat să te ridici din pat, o alianță dulce între Soare și Lună te va face să te miști și să te agiți înainte de după-amiază. Folosiți această energie pentru a vă urma inima, deoarece universul vă încurajează să vă hrăniți spiritul aventuros. Vei observa o schimbare în această seară, când Luna va intra în Pești, aducând o ambianță sensibilă, permițându-ți să îți îmbrățișezi natura plină de compasiune fără a-ți abandona limitele.

♋ RAC

Luna în Vărsător se aliniază cu Saturn în această dimineață, dragă Rac, împingându-te să stabilești limite cu oricine sau orice care a adus toxicitate în viața ta. Din nefericire, o conexiune dură cu dulcele Venus ar putea să te facă să te simți vinovat de trasarea unor limite, mai ales dacă te simți chemat să iei o pauză de o persoană deosebit de manipulatoare care ar putea face tot posibilul să te facă să îi plângi de milă. Din fericire, energia se va schimba pe măsură ce Luna își va croi drum în Pestii acvatici, activând sectorul spiritual al hărții tale și aducând sprijin din partea cealaltă.

♌ LEU

S-ar putea să simți o distanță între tine și partenerul tău în acest sfârșit de săptămână, dragă Leu, deoarece Luna în Vărsător se aliniază cu Saturn, în timp ce formează un pătrat dur cu romantica Venus. În loc să îți împingi partenerul să se deschidă, încearcă să îi acorzi ceva timp, permițând ca acest decalaj să se umple organic. Din fericire, energia de susținere din partea Lunii Gemeni va aduce din nou ceva flirt în sfera voastră, deschizând calea pentru vibrații bune și reconciliere. Pe măsură ce se lasă seara, Luna își croiește drum în compătimitorii Pești, adăugând mai multă profunzime conexiunilor tale și permițându-ți să ajungi la fondul oricăror probleme care îți afectează relațiile.

♍ FECIOARĂ

Dedică-ți weekendul bunăstării și îngrijirii de sine, dragă Fecioară, pe măsură ce Luna în Vărsător se apropie de Saturn, în timp ce formează un pătrat dur cu Venus. Aceste vibrații te vor împinge să îți prioritizezi sănătatea mentală și emoțională, chiar dacă acest lucru necesită anularea unor planuri pe care ți le-ai făcut la începutul săptămânii. Din fericire, limitele tale vor începe să dea roade pe măsură ce după-amiaza se instalează și Luna îi dă un sărut soarelui, ridicându-ți starea de spirit și nivelul de energie pe măsură ce îți faci timp pentru tine. Vei observa o schimbare pe măsură ce seara se manifestă și Luna intră în Pești, aducând energie romantică la masă.

FOLLOW ME

♎ BALANȚĂ

Vei fi într-o stare de spirit liber și distractiv. Cu toate acestea, dezamăgirea s-ar putea manifesta dacă prietenii tăi nu se potrivesc cu energia ta, datorită unui pătrat dur între Luna în Vărsător, Saturn și Venus. Aceste vibrații ciudate ar putea duce, de asemenea, la lupte de putere cu cei mai apropiați, mai ales dacă simți că cineva încearcă să te limiteze. Din fericire, o ambianță mai ușoară va umple aerul în această după-amiază, când Soarele și Luna vor forma o conexiune de bun augur, aducând optimism, bucurie și distracție. Acest climat cosmic îți va cere, de asemenea, să te conectezi cu spiritualitatea ta, ceea ce face ca acesta să fie un moment excelent pentru a face schimb de lecturi de tarot cu cei mai buni prieteni ai tăi.

♏ SCORPION

Să-ți faci timp să stai cu și să-ți hrănești emoțiile îți va aduce un sentiment de împuternicire personală, dragă Scorpion, datorită unei conexiuni dulci între Luna Vărsător și Soarele Gemeni. Deși este posibil să ai nevoie de câteva momente pentru a-ți cocoloși mintea, corpul și sufletul pe parcursul zilei, vei începe să te simți mai sociabil și cu chef de distracție pe măsură ce se lasă seara și luna își face loc în Pești. Profită la maximum de aceste vibrații petrecând o seară discretă cu cei mai buni prieteni sau căutând modalități de a canaliza artistul care trăiește în tine.

♐ SĂGETĂTOR

Ai grijă ce vorbești, sau ai putea ajunge să rănești sentimentele cuiva drag, dragă Săgetătorule, datorită unei conexiuni dure între Luna în Vărsător și Venus. Deși s-ar putea să fie nevoie să faci un control al daunelor după ce ai spus un lucru greșit, vei avea o șansă de a te răscumpăra în această după-amiază, când Luna îi suflă un sărut Gemenilor vorbăreți, ajutându-te să oferi scuze sincere. Vei observa o schimbare pe măsură ce seară se apropie și Luna intră în Pești, punându-te în starea de spirit pentru cea mai confortabilă pijama și o noapte pe canapea cu înghețata ta preferată.

♑ CAPRICORN

Ai grijă la cheltuielile tale, dragă Capricorn, deoarece Luna în Vărsător se află în cuadratură cu Venus, iubitoare de lux. Deși este posibil să vă petreceți dimineața răsfoind buticurile online preferate, o distracție binevenită se va manifesta în această după-amiază, când Luna îi dă un sărut Soarelui, ajutându-vă să vă recâștigați simțul responsabilității financiare. Energia se va schimba atunci când Luna va intra în Pești în această seară, punându-vă într-o dispoziție socială și vorbăreață. Aceste vibrații sunt, de asemenea, excelente pentru a vă atinge baza cu gândurile și emoțiile, așa că, dacă preferați să îmbrățișați o seară liniștită acasă, ați putea dori să scrieți un jurnal.

♒ VĂRSĂTOR

Ia-ți un moment pentru a te verifica cu sentimentele tale în acest weekend, dragă Vărsătorule, deoarece Luna își continuă călătoria prin semnul tău în timp ce formează conexiuni cu restrictivele Saturn și Venus. Acest climat cosmic te-ar putea face să te închizi emoțional, mai ales dacă ai fugit de inima ta sau te-ai străduit să menții o față de poker cu cei din jur. Din fericire, vibrația se va ușura în această după-amiază, când Soarele și Luna se vor conecta, scoțând la iveală natura ta jucăușă. Folosește această energie pentru a te descărca cu prietenul tău cel mai bun, deși un proiect creativ ar putea fi, de asemenea, foarte terapeutic.

♓ PEȘTI

S-ar putea să simți că trebuie să-ți ascunzi gândurile și sentimentele de cei din jur, dragă Pești, deoarece Luna și Saturn se aliniază pe cer, formând un pătrat dur cu Venus. Deși este în regulă să păstrezi pentru tine anumite emoții sau idei, încearcă să nu te izolezi de oamenii care țin la tine. Din fericire, te vei simți mai deschis să exprimi ceea ce ai în suflet în această după-amiază, când Luna îi dă un sărut Soarelui Gemenilor. Vibrațiile bune vor continua să curgă în această seară când Luna intră în semnul tău, ridicându-ți starea de spirit și aura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.