Horoscop de weekend 2-3 decembrie 2023

Berbec (21 martie – 19 aprilie):
Weekendul acesta, fii deschis la noi oportunități și experiențe. Lasă-ți latura aventuroasă să iasă la iveală și explorează ceva nou. Poate fi vorba de o activitate sportivă sau de a petrece timp cu prietenii într-un mod neconvențional.

Taur (20 aprilie – 20 mai):
Acest weekend este momentul perfect pentru a te relaxa și a te bucura de confortul casei tale. Creează un mediu liniștit, aprinde lumânări parfumate și dedică timp pentru a-ți îngriji propria persoană. Acesta este momentul tău de răsfăț și regenerare.

Gemeni (21 mai – 20 iunie):
Comunicarea este cheia pentru tine în acest weekend. Ia legătura cu prietenii sau familia pe care nu i-ai mai văzut de mult timp. Poate fi ocazia perfectă să organizezi o întâlnire virtuală sau să ieșiți împreună în oraș pentru a vă pune la curent cu noutățile.

Rac (21 iunie – 22 iulie):
Fii deschis la schimbări și la noi perspective. Weekendul acesta îți aduce oportunități pentru creștere personală. Poți începe să citești o carte inspirațională sau să participi la un seminar care te va motiva să-ți atingi obiectivele.

Leu (23 iulie – 22 august):
Concentrează-te pe relațiile personale în acest weekend. Petrece timp de calitate cu cei dragi, bucurându-vă de compania reciprocă. O ieșire în natură sau o cină în oraș ar putea întări legăturile afective și aduce momente memorabile.

Fecioară (23 august – 22 septembrie):
Weekendul acesta, acordă atenție detaliilor și organizează-ți timpul eficient. Este momentul ideal pentru a-ți pune în ordine planurile și a-ți stabili obiectivele pe termen scurt și lung. O abordare ordonată îți va aduce satisfacție și liniște interioară.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie):
Fii creativ și explorează latura artistică a personalității tale. Weekendul este perfect pentru a începe un proiect artistic, fie că este vorba de pictură, scris sau alte activități care îți aduc bucurie și expresie personală.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie):
Acest weekend aduce oportunități pentru a te conecta cu tine însuți și a-ți îngriji sănătatea mentală și emoțională. Practică tehnici de relaxare, meditație sau yoga pentru a-ți regăsi echilibrul interior.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie):
Explorează lumea din jurul tău în acest weekend. O excursie de o zi sau o plimbare în natură îți poate aduce o perspectivă proaspătă și poate stârni curiozitatea ta. Fii deschis la aventură și descoperă locuri noi.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie):
Weekendul acesta este momentul potrivit pentru a petrece timp cu familia și a consolida legăturile afective. Organizează o cină în familie sau petrece timp de calitate cu cei dragi. Relațiile cu cei apropiati îți vor aduce bucurie și susținere.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie):
Fii deschis la socializare și întâlniri noi în acest weekend. Participă la evenimente sociale sau petreceri și extinde-ți cercul de cunoștințe. Noi prietenii și conexiuni te pot inspira și aduce noi oportunități.

Pești (19 februarie – 20 martie):
Acest weekend este perfect pentru a-ți dedica timpul unor activități care îți aduc pacea interioară. Meditează, practică yoga sau petrece timp într-un loc liniștit care să îți aducă armonie. Fii atent la nevoile tale spirituale și îngrijește-ți sufletul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.