HOROSCOP DE WEEKEND (2-4 februarie): SCORPIONII sunt cu persoana iubită, PEȘTII fac o călătorie

Horoscop de weekend 2 Februarie- 4 Februarie – Citește în fiecare dimineață horoscopul pe elacraciun.ro!

Horoscop de weekend Berbec ( 21 martie- 20 aprilie)

Sfârșitul de săptămână va fi minunat pentru tine, mai ales din punct de vedere sentimental. Petreci clipe minunate alături de partenerul tău. E posibil chiar să organizați o escapadă romantică la munte. Oricum ar fi, aceste zile vă vor face relația mai puternică.

Horoscop de weekend Taur (21 aprilie – 21 mai)

În acest weekend te vei bucura de reușitele pe plan sentimental dar și profesional. E momentul în care să fii mulțumit de tine și să lași grijile deoparte. Poate vor fi persoane care nu îți vor înțelege atitudinea referitoare la unele decizii, dar explică-le cu calm. Folosește-te de creativitatea de care vei deborda pentru a face niște planuri de viitor.

Horoscop de weekend Gemeni (22 mai – 21 iunie)

FOLLOW ME

Treci prin mai multe stări în acest weekend. Trecerea de la fericire la supărare e așa frecventă, încât nu vei putea privi cu foarte mre claritate situațiile care se ivesc. Ar fi bine deci să încerci să fii cât mai retras și să nu le povestești celor din jur planurile tale.

Horoscop de weekend Rac (22 iunie – 22 iulie)

Vei reuși să te relaxezi și să te desprinzi de problemele din ultima perioadă. E momentul să te îndepărtezi de oamenii care îți fac rău și să te concentrezi mai mult la viitorul tău.

Horoscop de weekend Leu (23 iulie – 22 august)

În aceste zile familia va fi prioritară, și vei petrece niște clipe minunate alături de cei dragi. Starea ta de spirit este extraordinară și nimeni nu poate schimba asta. Încearcă totuși să nu iei din sarcinile altora, pentru că ar fi bine să te relaxezi și să te odihnești.

Horoscop de weekend Fecioară (23 august – 21 septembrie)

Sănătatea și liniștea ta vor fi prioritare în acest weekend. Așa că alegi să te relaxezi uitându-te la un film sau ieși la o plimbare. Aveai nevoie de această odihnă de mult iar acum a venit momentul să te reîmprospătezi. Duminică afli că vei primi ajutorul unei persoane apropiate în a duce la bun sfârșit un proiect.

Horoscop de weekend Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Weekendul aceasta vei fi concentrat pe partea financiară și vei fi constrâns de bugetul tău. Încearcă să nu faci cheltuieli care nu-ți sunt necesare și să te organizezi mai bine pentru săptămâna viitoare. Duminică vei pune la punct gândurile care te macină și vei fi mai liniștit.

Horoscop de weekend Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Pe plan sentimental, totul merge foarte bine. Începi să conturezi planuri de viitor alături de persoana iubită. Va fi un weekend foarte relaxant pentru tine.

Horoscop de weekend Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Weekendul acesta nu te vei putea relaxa foarte bine. Ai sarcini de îndeplinit pentru muncă și ți-ai luat toate cele necesare de la birou acasă. Încearcă totuși să nu te extenuezi și poți să te mai relaxezi făcând o plimbare în aer liber.

Horoscop de weekend Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Debordezi de energie și fericire și ar fi bine să împarți asta și cu cei dragi. Organizează niște activități împreună cu ei. Și pe plan sentimental, vei sta foarte bine weekendul acesta.

Horoscop de weekend Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Te vei împărți între prieteni și familie pentru că vrei să-i mulțumești pe toți. Dar aceste momente vor fi benefice pentru tine. Duminică s-ar putea să primești o veste care să te pună pe gânduri.

Horoscop de weekend Pești (19 februarie – 20 martie)

Ai niște mici probleme de rezolvat, așa că va trebui să faci o călătorie scurtă. Nu trebuie să fii stresat, dacă comunicarea va fi bună, vei trece peste cu ușurință.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.