Horoscop de weekend 22-23 ianuarie 2022. Ce zodii au noroc

Horoscop de weekend 22-23 ianuarie 2022. Ce zodii au noroc

♈ BERBEC

Vibrațiile bune vor curge în această dimineață, pe măsură ce o formațiune cosmică de zmeu se manifestă pe cer. Această energie vă poate ajuta să vă vedeți calea de urmat cu mai multă claritate, oferindu-vă în același timp puterea și motivația de a tăia legăturile cu orice persoane, situații sau obiceiuri care vă rețin. Amintește-ți doar să păstrezi o abordare pragmatică față de visele tale, altfel ai putea ajunge să urmărești o fantezie, datorită unui aspect dur între Luna Fecioarei și Marte. Mai târziu, după-amiază, veți simți o schimbare, deoarece Luna își face loc în Balanță, copleșind colectivul cu o energie liniștitoare și armonioasă.

♉ TAUR

Încearcă să petreci mai mult timp lucrând la proiecte pasionale sau la o ieșire creativă astăzi, deoarece Luna Fecioară face o serie de conexiuni pozitive pe cer. Încearcă doar să nu te lași prea mult prins în mici detalii, sau ai putea ajunge să sabotezi un proiect perfect bun, datorită unui pătrat dur între Luna și Marte. Mai târziu în după-amiaza zilei, vei simți o schimbare pe măsură ce Luna se mută în Balanță, iar universul îți cere să-ți prioritizezi sănătatea. Folosiți această energie ca o scuză pentru a sta în casă și a vă relaxa în această seară, astfel încât să puteți recupera din timpul necesar pentru a vă îngriji de sine.

♊ GEMENI

Încercați să vă petreceți dimineața concentrându-vă pe îndatoririle casnice care au nevoie de îngrijire, deoarece Luna în Fecioară vă cere să vă organizați acasă. Împinge-te să arunci orice obiecte nedorite sau nefolosite chiar acum, astfel încât să poți împinge orice greutate moartă din spațiul tău. Pe măsură ce după-amiaza se desfășoară, Luna se va muta în Balanță, inspirându-vă să lăsați jos articolele de curățenie în favoarea distracției. Încercați să faceți o sesiune de meditație înainte de a vă îndrepta spre pat pentru seară, deoarece planeta dvs. guvernatoare, Mercur, se apropie de Soare, activând sectorul din harta dvs. care guvernează spiritualitatea.

♋ RAC

Fă-ți timp să te conectezi cu prietenii sau cu jumătatea ta semnificativă la nivel emoțional în această dimineață, deoarece Luna în Fecioară face lumină în sectorul din harta ta care guvernează comunicarea, în timp ce face o serie de aspecte de susținere pe cer. Această energie este perfectă pentru a-ți articula clar dorințele și nevoile, o marfă cosmică rară în acest moment, cu Mercur în retrogradare. Mai târziu, în cursul după-amiezii, Luna își va face loc în armonioasa Balanță, inspirându-vă să vă înfrumusețați casa pe tot parcursul restului weekendului. Înainte de a-ți suflecă mânecile pentru a lucra la spațiul tău, invită pe cineva special la tine pentru o sesiune de îmbrățișări confortabile pe canapea.

♌ LEU

În această dimineață, Luna în Fecioară formează o serie de aspecte de susținere pe cer, încurajându-vă să luați decizii inteligente cu banii. Aceste vibrații te-ar putea pune în dispoziția de a face câteva cumpărături, dar încearcă să nu faci achiziții cu articole de calitate inferioară, chiar dacă asta înseamnă să cheltuiești un pic mai mult. Vei simți o schimbare mai târziu după-amiază, când Luna intră în Balanță, aducând un element de cochetărie. Acum ar fi momentul perfect pentru a-i șopti nimicuri dulci obiectului afecțiunii tale sau, cel puțin, un text cochet pentru îndrăgostitul tău.

♍ FECIOARĂ

Se vor întâmpla multe lucruri în jurul tău astăzi, dragă Fecioară, deoarece Luna călătorește prin semnul tău în timp ce formează o serie de conexiuni atât pozitive, cât și negative pe cer. Dacă te simți suprastimulată de acest curent cosmic, ia-ți puțin timp pentru a medita, astfel încât să îți poți ordona gândurile în timp ce ceri îndrumarea universului. Va fi important să ai încredere în intuiția ta acum, mai ales dacă te afli în mijlocul unor schimbări majore în viață. Totuși, nu vă faceți griji. Vibrația se va ușura semnificativ mai târziu după-amiază, când Luna se va muta în Balanță, aducând energie de împământare în calea ta.

FOLLOW ME

♎ BALANȚĂ

Descoperiri emoționale profunde te vor găsi astăzi, dulce Balanță, pe măsură ce Luna în Fecioară declanșează conexiuni profunde în psihicul tău. Această energie te poate ajuta să spargi tipare comportamentale pe care te-ai chinuit să le scapi, mai ales dacă îți acorzi ceva timp pentru a analiza cum ai putea stârni o schimbare reală. Vei simți o avalanșă de energie de susținere mai târziu, după-amiază, când Luna își face loc în semnul tău. Folosiți aceste vibrații ca o scuză pentru a vă prioritiza nevoile, punând pe primul loc grija de sine și agenda personală, chiar și numai pentru câteva zile. Pe măsură ce ziua se apropie de final, căutați modalități de a vă apuca de artă, deoarece Soarele și Mercur formează o alianță în sectorul din harta dvs. care guvernează creativitatea.

♏ SCORPION

Această energie te poate ajuta să spargi tipare comportamentale pe care te-ai chinuit să le scapi, mai ales dacă îți acorzi ceva timp pentru a analiza cum ai putea stârni o schimbare reală. Vei simți o avalanșă de energie de susținere mai târziu, după-amiază, când Luna își face loc în semnul tău. Folosiți aceste vibrații ca o scuză pentru a vă prioritiza nevoile, punând pe primul loc grija de sine și agenda personală, chiar și numai pentru câteva zile. Pe măsură ce ziua se apropie de final, căutați modalități de a vă apuca de artă, deoarece Soarele și Mercur formează o alianță în sectorul din harta dvs. care guvernează creativitatea.

♐ SĂGETĂTOR

Gândește-te să-i inviți pe cei dragi la o gustare târzie la tine acasă, dulce scorpion, deoarece climatul cosmic de astăzi va prezenta mediul ceresc perfect pentru a fi gazda ta. Aceste vibrații îți vor oferi ocazia de a le arăta persoanelor speciale pentru tine cât de mult îți pasă fără a fi nevoie să articulezi cu adevărat aceste sentimente. Cu toate acestea, veți dori să vă asigurați că toată lumea este împachetată și gata de plecare înainte ca după-amiaza să se încheie și Luna să se mute în Balanță. Acest plasament lunar vă va pune într-un spațiu liniștit al minții, ceea ce va face ca conceptul de socializare să fie mult mai puțin atrăgător.

♑ CAPRICORN

Dă-i drumul și experimentează cu alegerile tale de modă astăzi, deoarece Luna în Fecioară se conectează cu transformatorul Pluton în semnul tău. Aceste vibrații sunt perfecte pentru a-ți exploata puterea personală, deși vei dori ca aspectul tău să reflecte faptul că ești o forță de luat în seamă. Dacă ați întârziat pentru un pic de cumpărături, mergeți mai departe și actualizați-vă garderoba mai târziu în după-amiaza când Luna se mută în Balanță, condusă estetic. Amintiți-vă doar să adăugați câteva ținute noi de lucru în amestec. În caz contrar, omul de afaceri din tine se va simți neglijat.

♒ VĂRSĂTOR

Oferă-ți o zi de relaxare plăcută acasă, pentru a te ajuta să elimini orice pânză de păianjen care s-ar fi putut manifesta în psihicul tău în această săptămână. În timp ce prietenii tăi ar putea încerca să te tenteze să ieși în oraș pentru un brunch sau pentru o excursie la cumpărături, te vei simți mult mai fericit învelit în pijamaua ta preferată. Te vei simți în ton cu psihicul și conectat cu universul în această seară, când Luna se va muta în Balanță, formând o conexiune dulce cu Soarele și Mercur. Această energie este perfectă pentru a primi mesaje de dincolo de voal, așa că nu uitați să vă scoateți cărțile de tarot sau să vă faceți o sesiune de meditație solidă.

♓ PEȘTI

Dacă ai început să dezvolți sentimente pentru cineva din cercul tău de prieteni, acum ar putea fi momentul să faci pasul, deoarece universul te încurajează să mergi după dorința inimii tale. Cealaltă parte va conspira pentru a-ți ajuta dorințele să se împlinească, așa că nu-ți fie teamă să ceri un pic de ajutor suplimentar de dincolo de văzduh. Orice romantism aflat în prezent pe foc ar putea deveni puțin mai profund în această după-amiază, când Luna își face loc în Balanța orientată spre dragoste. Doar nu puneți presiune pe conexiunile voastre chiar acum, deoarece aceste vibrații vor dori ca emoțiile voastre să se miște organic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.