Horoscop de weekend 24 – 25 septembrie. Mare noroc azi

Horoscop de weekend 24 - 25 septembrie. Mare noroc azi

♈ BERBEC

Luna intră în Fecioară la primele ore ale dimineții de sâmbătă, dragă Berbecule, împingându-te să-ți examinezi obiceiurile și rutinele. Între timp, Mercur își croiește drum înapoi în semnul Fecioarei, oferindu-ți oportunitatea de a corecta erorile pe care le-ai putut face în ultima vreme în cadrul vieții personale sau profesionale. Aceste vibrații sunt, de asemenea, excelente pentru a-ți ajusta obiceiurile, mai ales dacă intențiile tale sunt de a trăi mai conștient. Din nefericire, o opoziție dură între dulcele Venus și înșelătorul Neptun ar putea evoca îndoieli de sine neîntemeiate, ceea ce face important să nu-ți joci în minte cele mai rele scenarii.

♉ TAUR

Vei fi într-o dispoziție creativă și extrovertită, pe măsură ce Luna își începe călătoria prin Fecioară și prin a cincea ta casă solară. Aceste vibrații sunt perfecte pentru a adăuga un pic de fler stilului tău, așa că nu-ți fie teamă să te îmbraci pentru a impresiona. Din nefericire, gustul tău excelent și aspectul tău imaculat ar putea aduce o atenție nedorită, deoarece Venus se confruntă cu Neptun. Deși este posibil să simți că alții discută despre tine pe la spate, încearcă să nu acorzi atenție acestor vibrații tulburi, deoarece orice negativitate trimisă în direcția ta în acest moment este probabil înrădăcinată în gelozie și nesiguranță.

♊ GEMENI

Gândurile tale vor fi la ele acasă în acest weekend, dragă Gemeni, pe măsură ce Luna intră în Fecioară și în a patra ta casă solară. Între timp, Mercur, conducătorul tău planetar, se retrage în semnul fecioarei, evocând amintiri din anii tăi de formare. Acest climat cosmic va fi unul nostalgic, ceea ce face ca acesta să fie un moment bun pentru a vă răsfăța cu mâncărurile, muzica și hobby-urile preferate de când erați mai tânăr. Din nefericire, amintiri dureroase s-ar putea strecura în psihicul tău pe măsură ce Venus se confruntă cu Neptun, deși ar trebui să eviți să te îndrepți pe căi cerebrale care să te lase plin de regrete și să te facă să pui la îndoială deciziile pe care le-ai luat până în acest moment.

♋ RAC

Încearcă să nu te lași copleșit de detalii sau responsabilități, dragă Rac, deoarece Luna Fecioară formează un aspect dezechilibrat cu Jupiter expansiv. Din fericire, vei avea un talent pentru corectarea greșelilor și editarea muncii tale, deoarece Mercur călătorește înapoi în semnul Fecioarei, cerându-ți să îți refaci pașii din ultima lună sau cam așa ceva. Între timp, Venus se confruntă cu visătorul Neptun, ridicându-ți optimismul și capacitatea de a visa la viitor. Încearcă doar să nu te lași dus de val cu inima și tendințele idealiste, găsind modalități de a căsători logica și dorința.

♌ LEU

Lumea din jurul tău va prinde viață cu semnificații spirituale și mesaje de dincolo de văzduh în această dimineață, pe măsură ce Luna în Fecioară se conectează cu Jupiter strălucitor. Aceste vibrații sunt perfecte pentru a te conecta cu partea cealaltă, așa că asigură-te că onorezi universul în timp ce ceri îndrumare acolo unde este nevoie. Între timp, Mercur revine în Fecioară și în a doua ta casă solară, cerându-ți să îți reevaluezi finanțele. Folosiți această energie pentru a colecta datorii vechi sau pentru a le achita pe cele proprii, deoarece stelele vă încurajează să vă îngrijiți sănătatea monetară în timp ce vă construiți securitatea pentru viitorul pe care îl doriți.

♍ FECIOARĂ

Luna intră în semnul tău chiar la orele dimineții, aducând o avalanșă de sprijin cosmic în calea ta. Între timp, o conexiune dulce între Luna și Jupiter îți va amplifica magia personală, atâta timp cât ești pregătit pentru transformare și responsabilitățile care vin cu ea. Ai grijă la comportamente de gazlighting sau manipulare în cadrul vieții tale amoroase, deoarece Venus se confruntă cu Neptun cețos, care ar putea aduce forțe înșelătoare în sfera ta. De asemenea, este posibil să vrei să implementezi limite în interiorul propriei tale inimi dacă dezvolți o nouă relație, deoarece ar fi ușor să ignori semnalele de alarmă în favoarea unei chimii hrănitoare.

FOLLOW ME

♎ BALANȚĂ

Deși Soarele este proaspăt în semnul tău, vei fi într-o dispoziție solitară și introspectivă în acest weekeend, dragă Balanță, deoarece Luna și Mercur intră în Fecioară. Acest climat cosmic îți va cere să treci în revistă orice problemă care ți-a cântărit psihicul, mai ales dacă te afli în procesul unor tranziții personale. Din fericire, o conexiune dulce între Luna și Jupiter te va ajuta să îți valorifici optimismul, deși s-ar putea să trebuiască să te străduiești mai mult să îți menții logica. Între timp, Venus se confruntă cu Neptun cețos, ceea ce te-ar putea face să intri pe pilot automat în cadrul sarcinilor tale zilnice, ceea ce face important să găsești modalități de a rămâne vigilentă și cu picioarele pe pământ.

♏ SCORPION

Schimbări mari se vor manifesta în sfera ta socială, dragă Scorpionule, pe măsură ce Luna intră în Fecioară și în sectorul din harta ta care guvernează comunitatea. Veștile se vor răspândi rapid în rândul conexiunilor tale, ceea ce face important să-ți alegi cuvintele cu înțelepciune. Din nefericire, cuvintele din trecut ar putea ieși la suprafață pe măsură ce Mercur revine în semnul fecioarei, și s-ar putea să ți se ceară să treci prin controlul daunelor în cadrul relațiilor tale. Dacă te afli în apă fierbinte pentru că ai bârfit sau ai vorbit urât despre unii dintre cunoscuții tăi, lasă ca aceasta să fie o lecție în jurul puterii cuvintelor și a importanței de a vorbi cu bunătate.

♐ SĂGETĂTOR

Caută oportunități de a fi creativ la locul de muncă, deoarece Luna în Fecioară se conectează cu Jupiter strălucitor. Deși acest climat cosmic te va inspira să trăiești în mod autentic, încearcă să fii atent la publicul tău și la simțul profesionalismului. Proiecte, colegi sau colaboratori din trecut ar putea începe să reapară în cadrul carierei tale, pe măsură ce Mercur alunecă înapoi în Fecioară. Din nefericire, există pericolul să vă suprasolicitați pe parcursul zilei, datorită unei opoziții dure între Venus și Neptun. Dacă începeți să simțiți că vă scade concentrarea sau motivația, ați putea dori să încheiați ziua devreme în favoarea relaxării acasă.

♑ CAPRICORN

Abilitățile tale psihice vor fi amplificate, pe măsură ce Luna și Mercur intră în Fecioară și în sectorul din harta ta care guvernează spiritualitatea. Din păcate, te-ai putea simți copleșit de gândurile și emoțiile celorlalți în această dimineață, când Luna formează un aspect dezechilibrat cu Jupiter expansiv. Nu uitați să mențineți limite sănătoase cu persoanele pe care le iubiți, dar nu vă fie teamă să vă folosiți intuiția sporită pentru a da sfaturi atunci când este potrivit să faceți acest lucru. Între timp, Venus se confruntă cu Neptun pe cer, ceea ce face ca acesta să fie un moment bun pentru a vă deconecta și a vă răsfăța cu o sesiune de meditație profundă.

♒ VĂRSĂTOR

Vei fi într-o dispoziție tranzacțională în acest weekend, dragă Vărsătorule, când Luna și Mercur se îndreaptă spre Fecioară. Acest climat cosmic te va pune într-un spațiu de gândire hiper-eficient, galvanizându-ți dorința de a te ocupa de afaceri, de a încheia afaceri și de a-ți transforma viața. Din nefericire, s-ar putea să trebuiască să monitorizezi modul în care interacționezi cu ceilalți, deoarece o opoziție dură între Venus și Neptun te-ar putea face să îi freci pe alții în mod greșit. Deși apreciezi directețea, abordarea ta orientată spre agendă în acest moment ar putea avea un impact negativ asupra capacității tale de a merge mai departe. De asemenea, ar putea apărea probleme atunci când vine vorba de executarea planurilor tale, așa că este posibil să dorești să te miști mai încet și mai metodic deocamdată.

♓ PEȘTI

Pregătește-te pentru unele șmecherii ale lui Mercur retrograd, dragă Pești, deoarece planeta comunicării se întoarce în Fecioară și în sectorul din harta ta care guvernează dragostea. Acest plasament planetar ar putea inspira un fostul să te contacteze din senin, deși s-ar putea, de asemenea, să trebuiască să te abții atunci când vine vorba de contactarea sau pândirea foștilor. Între timp, Venus se confruntă cu Neptun, ceea ce ar putea aduce confuzie în propria ta inimă. Încearcă să nu te preseze să iei decizii în legătură cu dragostea chiar acum, oferindu-ți timp pentru a-ți procesa complet gândurile și sentimentele înainte de a face o mișcare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.