Horoscop de weekend 28 – 30 octombrie 2022. Finalul de luna vine cu mari surprize

♈ BERBEC

Roata norocului se va întoarce în favoarea ta dis-de-dimineață, dragă Berbec, când Luna intră în Săgetător, formând un aspect favorabil cu Jupiter. Folosește această energie în avantajul tău, meditând asupra obiectivelor tale, deoarece puterea vizualizării te poate ajuta să manifești niște scenarii cu adevărat minunate. Din nefericire, dizarmonia din cadrul vieții tale amoroase sau a ambițiilor profesionale ar putea acționa ca o distragere neplăcută a atenției, ceea ce face important să găsești modalități de a te folosi de recunoștința ta. Vei simți o schimbare în această seară, când Jupiter se retrage în Pești, cerându-ți să lucrezi din spatele scenei pentru o vreme.

♉ TAUR

Astrele se vor alinia pentru a scoate la iveală latura ta de tranziție, dragă Taur, când Luna din Săgetător îi dă un sărut lui Saturn. Aceste vibrații sunt perfecte pentru a te apăra, mai ales când vine vorba de oportunități profesionale sau negocieri. S-ar putea să te simți dezamăgit de asociații tăi mai târziu în cursul după-amiezii, atunci când Luna se va cuadra cu Neptun, ceea ce face ca acesta să fie un moment bun pentru a zbura sub radar. De asemenea, este posibil să ai senzația că alții discută despre tine în privat, deși este puțin probabil ca reputația ta să fie afectată. Aveți grijă la cheltuielile pe care le faceți în această seară, când Luna se confruntă cu Marte, și fiți atenți la faptul că vă căutați confortul prin mijloace sănătoase.

♊ GEMENI

Implicarea ta romantică va primi un sprijin cosmic astăzi, dragă Gemeni, deoarece Luna în Săgetător formează o alianță dulce cu Saturn. Cu toate acestea, acest climat cosmic va sublinia, de asemenea, importanța unor limite sănătoase și vei dori să te asiguri că te aliniezi cu cineva care îți susține obiectivele și ambițiile personale. O ceață te poate găsi mai târziu în după-amiaza în care Luna se află în cuadratură cu Neptun, ceea ce face dificilă concentrarea asupra responsabilităților tale profesionale. Acordă-ți permisiunea de a ieși puțin mai devreme dacă poți, alegând să îmbrățișezi grija de sine și relaxarea pentru restul zilei.

♋ RAC

Universul îți va cere să fii puțin mai strict cu tine însuți în această dimineață, dragă Rac, pe măsură ce Luna în Săgetător se conectează cu seriosul Saturn. Aceste vibrații se referă la micile schimbări care se adaugă la transformări majore pe parcurs, așa că asigură-te că te ții de orice obiectiv pe care ți l-ai stabilit recent, chiar dacă procesul de realizare a acestuia este plictisitor. Acordă-ți permisiunea de a dispărea mai târziu în această după-amiază, când Luna face cuadratură cu Neptun, fiind un moment bun pentru a te reconecta cu centrul și spiritualitatea ta. Ferește-te de tiparele de gândire negative când Luna se confruntă cu Marte și evită să te critici.

♌ LEU

Acordă-ți un moment pentru a examina și a exprima ceea ce ai în inimă în această dimineață, dragă Leu, deoarece Luna în Săgetător se conectează cu Saturn. Acest climat cosmic îți va cere să-ți stabilizezi sufletul prin îmbrățișarea autenticității, ceea ce face ca acesta să fie un moment oportun pentru romantism și creativitate. Din nefericire, o energie înșelătoare va intra în joc mai târziu în această după-amiază, când Luna va intra în cuadratură cu Neptun, ceea ce ar putea declanșa paranoia că alții conspiră împotriva ta. Deși te vei simți tentat să ajungi la fundul oricăror suspiciuni care te frământă, ar fi înțelept să-ți păstrezi abilitățile de investigare pentru o cauză mai productivă.

♍ FECIOARĂ

Vei observa o legătură directă între sănătatea și starea ta de spirit în această dimineață, dragă Fecioară, deoarece Luna în Săgetător se conectează cu Saturn. Aceste vibrații te vor încuraja să implementezi alegeri sănătoase, ceea ce face ca acesta să fie un moment bun pentru a-ți mânca fructele și legumele. Aceste vibrații îți vor cere, de asemenea, să aduci mai multă organizare în spațiul tău, astfel încât atât tu cât și casa ta să puteți funcționa în liniște și eficiență. Fiți atenți la comportamentele de gazlighting în cadrul vieții dvs. romantice mai târziu în această după-amiază, când Luna se va afla în cuadratură cu Neptun, aducând confuzie și poate puțină înșelăciune. Acordă-ți permisiunea de a te retrage acasă în această seară, astfel încât să îți poți hrăni inima și mintea.

FOLLOW ME

♎ BALANȚĂ

Universul te va încuraja să faci câteva mișcări îndrăznețe în această dimineață, dragă Balanță, pe măsură ce Luna în Săgetător se conectează cu Saturn. Aceste vibrații sunt pregătite să îți susțină obiectivele în timp ce îți ridică încrederea, deși va trebui să adopți o abordare inteligentă față de astfel de ambiții. Nu vă încredeți în tot ceea ce auziți mai târziu în această după-amiază, când Luna se va pune în cuadratură cu înșelătorul Neptun, deoarece minciunile vor scăpa mai ușor de pe limbă. Ferește-te de vibrații stâncoase mai târziu în această seară, când Luna se confruntă cu Marte, deși concentrarea pe o ieșire artistică sau un proiect de pasiune te poate ajuta să treci cu ușurință peste aceste valuri.

♏ SCORPION

Acordă-ți un moment pentru a te bucura de casa ta și de toată munca grea pe care ai depus-o în ea în această dimineață, dragă Scorpionule, în timp ce Luna în Săgetător îi dă un sărut lui Saturn. Acest schimb ceresc oferă, de asemenea, lumina verde cosmică atunci când vine vorba de a investi în spațiul tău, așa că dă-i drumul și cheltuiește-te pe acea lampă la care ai avut fantezii. Blocajele creative ar putea să te găsească atunci când Luna face cuadratură cu Neptun în această după-amiază, deși petrecerea timpului în aer liber te poate ajuta să-ți recapeți claritatea. O energie destabilizatoare ar putea apărea în această seară când Luna se confruntă cu Marte, așa că este posibil să doriți să vă pășiți ușor.

♐ SĂGETĂTOR

Cuvintele tale te pot ajuta să preiei controlul asupra situației tale în această dimineață, dragă Archer, deoarece Luna împarte o alianță de susținere cu autoritarul Saturn. Nu vă fie teamă să cereți ceea ce meritați, să stabiliți limite sau să delegați sarcini chiar acum, deoarece oamenii vor răspunde bine la inițiativa și dorința dvs. de a prelua conducerea. Din nefericire, emoțiile îți pot întuneca judecata mai târziu după-amiază, când Luna intră în cuadratură cu Neptun, ceea ce face ca acesta să fie un moment bun pentru a sta liniștit acasă. Ferește-te de dizarmonie în viața ta amoroasă mai târziu în această seară, deoarece Luna se confruntă cu pasionalul Marte.

♑ CAPRICORN

Conectarea cu ceea ce te înconjoară va avea un efect pașnic și stabilizator asupra ta în această dimineață, dragă Capricorn, așa că asigură-te că îți începi ziua cu o meditație atentă sau cu o plimbare în natură. Din păcate, claritatea va fi greu de obținut mai târziu în după-amiaza când Luna Capricornului se va confrunta cu Neptun cețos. Ai grijă la cuvintele tale și evită să împărtășești prea mult în acest moment, deoarece ar fi ușor să spui ceva ce vei regreta mai târziu. O dorință de perfecțiune ar putea să vă conducă motivația mai târziu în această seară, când Luna se confruntă cu Marte, dar încercați să nu fiți prea analitici cu privire la voi înșivă sau la munca voastră.

♒ VĂRSĂTOR

Oamenii te vor respecta și admira în această dimineață, dragă Vărsătorule, deoarece Luna în Săgetător se conectează cu Saturn. Folosește această energie pentru a stabili o platformă care te poate ajuta să avansezi în atingerea obiectivelor tale, deoarece va fi ușor să generezi sprijin pentru cauza ta. Ia-ți o pauză de la dispozitive și de la angajamentele sociale mai târziu în această după-amiază, când Luna intră în cuadratură cu Neptun, alegând în schimb să ieșiți afară și să vă împărtășiți cu natura. S-ar putea să apară tensiuni când Luna se confruntă cu Marte în această seară, și s-ar putea să te trezești că ai nevoie de spațiu față de anumiți prieteni sau potențiali interese amoroase.

♓ PEȘTI

Vei avea șansa de a-ți depăși temerile și de a prospera la scară profesională în această dimineață, dragă Pești, deoarece Luna în Săgetător se conectează cu Saturn. Acest schimb ceresc te poate ajuta să stabilești limite cu psihicul tău, astfel încât să poți depăși orice bariere pe care ți le-ai pus. Fii atentă cui îi acorzi timp și energie mai târziu în această după-amiază, când Luna se va pune în cuadratură cu Neptun, și încearcă să nu lași garda jos cu cineva care ți-a trădat încrederea în trecut. Acordă-ți permisiunea de a te ascunde acasă mai târziu în seara asta, când Luna se opune lui Marte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.