Horoscop de weekend 3-4 septembrie 2022. Vin zile bune

Horoscop de weekend 3-4 septembrie 2022. Vin zile bune

♈ BERBEC

Mintea ta și simțul motivației personale vor acționa la unison pe măsură ce Marte se conectează cu Jupiter în această dimineață, dragă Berbecule, ceea ce face ca aceasta să fie o zi excelentă pentru a te îndrepta cu îndrăzneală spre obiectivele tale. Din păcate, ai putea deveni nerăbdător cu progresul lent al creșterii mai târziu în după-amiaza când Luna se opune Nodului Nord. Tulburări neașteptate ar putea amenința să-ți destrame progresul atunci când Luna se confruntă cu Uranus în această seară, ceea ce face important să rămâi cu picioarele pe pământ și să te lași dus de val fără a-ți compromite dispoziția, deși anumite obstacole se vor dovedi mai pedepsitoare decât altele, datorită unei energii dure care radiază de la Saturn.

♉ TAUR

S-ar putea să începi să vezi recompensele pentru acțiunile pe care le-ai făcut cu mult timp în urmă în această dimineață, dragă Taur, datorită unei conexiuni dulci între Marte și Jupiter de bun augur. Acest climat cosmic te poate binecuvânta, de asemenea, cu oportunități neprevăzute, așa că asigură-te că ești cu ochii în patru pentru a găsi noi căi pe care să mergi. Ferește-te de vibrații stâncoase în cadrul vieții tale amoroase mai târziu în această seară, când Luna Scorpionului se va confrunta cu imprevizibilul Uranus, care în prezent campează în semnul tău. Dă-ți permisiunea de a pune gărzi și de a încetini când Luna se află în cuadratură cu Saturn mai târziu în această seară, ceea ce ar putea declanșa o nevoie de spațiu personal.

♊ GEMENI

Oportunitățile se pot manifesta în cadrul scenei tale sociale astăzi, dragă Gemeni, datorită unei conexiuni dulci între Marte pasional și norocosul Jupiter. Nu vă fie teamă să vă sprijiniți pe contactele dvs. Cu toate acestea, este posibil să vrei să iei notă de oricine care nu face un pas înainte pentru tine chiar acum, deoarece Mercur se confruntă cu Jupiter. O conexiune dură între Luna și Uranus ar putea introduce gânduri intruzive în jurul temerilor sau îndoielilor tale de sine mai târziu în această seară, și vei dori să eviți să îți pui așteptări nerealiste. Investește ceva timp în practica ta spirituală preferată înainte ca ziua să se încheie, când Luna se aspectează cu Saturn.

♋ RAC

Permite-ți ca latura ta creativă să iasă la joacă astăzi, dragă Rac, pe măsură ce Luna își continuă călătoria prin Scorpion și prin a cincea ta casă solară. Acest plasament luminos va declanșa, de asemenea, extrovertitul care trăiește în interiorul tău, deși vei dori să îți amintești să îți protejezi energia de oricine ar putea să te secătuiască, sau te-ai putea lovi de un zid în această seară când Luna se confruntă cu Uranus. Fii în gardă pentru probleme în cadrul vieții tale amoroase mai târziu în această seară, când Luna se va afla în cuadratură cu Saturn, ceea ce ar putea face ca tu sau partenerul tău să vă simțiți sufocați sau restricționați în cadrul dinamicii.

♌ LEU

Universul te va susține astăzi, dragă Leu, deoarece Marte și Jupiter împart o conexiune dulce pe cer. Norocul se va manifesta în moduri neprevăzute astăzi, iar noile conexiuni ar putea duce la oportunități majore în viitor. Din păcate, obstacolele pot apărea brusc în calea ta în această seară, când Luna se confruntă cu imprevizibilul Uranus, amenințând să te arunce într-o buclă emoțională. Planifică-ți să petreci seara acasă, deși ar trebui să folosești acest timp cu înțelepciune pentru a te pune la punct cu treburile casnice sau cu orice organizare personală care trebuie să aibă loc, sau Saturn ar putea aduce tensiune în psihicul tău în timp ce stai în pat.

♍ FECIOARĂ

Negocierile se vor desfășura în favoarea ta astăzi, dragă Fecioară, ceea ce face ca acesta să fie un moment excelent pentru a încheia afaceri, pentru a cere o mărire de salariu și pentru a-ți impune agenda. Nu te teme să te folosești de puterea ta personală chiar acum, dar mergi cu grijă când vine vorba de a trata cu personalități puternice, sau Luna Scorpion ar putea scoate câteva înțepături. Premoniții bruște se pot strecura în psihicul tău atunci când Luna se confruntă cu Uranus, deși aceste momente de claritate s-ar putea să nu-ți ofere veștile pe care le-ai sperat. Ia-ți ceva timp pentru a-ți hrăni corpul cu stretching sau meditație mai târziu în această seară, sau nivelurile ridicate de stres ar putea duce la disconfort fizic.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

♎ BALANȚĂ

Viața ta amoroasă ar putea beneficia de o energie foarte mistică astăzi, dragă Balanță, deoarece pasionalul Marte împarte o conexiune dulce cu strălucitorul Jupiter. Întâlnirile întâmplătoare ar putea dezvălui, de asemenea, următoarea ta mare poveste de dragoste, așa că păstrează-ți inima deschisă la posibilitatea unei conexiuni. Din nefericire, această bulă de visare riscă să se spargă în această seară, când Luna în Scorpion se confruntă cu imprevizibilul Uranus, aruncând în calea ta o uriașă verificare a realității care ți-ar putea transforma complet perspectiva. Ferește-te de cheltuieli excesive mai târziu în această seară, când Luna intră în cuadratură cu Saturn, amenințând să ascundă limitele bugetului tău.

♏ SCORPION

Pregătește-te pentru o plimbare sălbatică astăzi, dragă Scorpion, pe măsură ce Luna își continuă călătoria prin semnul tău, ridicând alura ta naturală misterioasă. Oamenii vor gravita în jurul tău fără să își dea seama, ceea ce ar putea crea probleme dacă nu ai chef să te joci frumos cu cei care nu te încântă. Deși răbdarea ta va fi probabil subțire mai târziu în această seară, încearcă să nu arunci cu venin asupra celor care te calcă pe nervi, deoarece o opoziție dură între Luna și Uranus amenință să-ți spulbere simțul grației. Acordă-ți permisiunea de a te închide temporar, pe măsură ce ziua se apropie de sfârșit și Luna se conectează cu Saturn.

♐ SĂGETĂTOR

Vibrațiile bune vor curge cu ușurință pe măsură ce Marte și Jupiter continuă o conexiune de susținere pe cer, sporindu-ți încrederea și capacitatea de a-i fermeca pe ceilalți. Acest schimb planetar îți va amplifica abilitățile de manifestare, mai ales dacă ești dispus să te bazezi pe puterea ta de convingere pentru a obține ceea ce sau pe cine îți dorești. Din nefericire, o conexiune dură între Luna în Scorpion și imprevizibilul Uranus ar putea să-ți dea peste cap ritmul mai târziu în această seară, amenințând să trezească anxietăți sau răni emoționale profunde. Încearcă să-ți reduci puțin timp pentru singurătate înainte de sfârșitul zilei, oferindu-ți spațiu pentru a procesa orice sentimente cu care te confrunți.

♑ CAPRICORN

Îngrijirea corpului tău va aduce împlinire inimii și sufletului tău astăzi, dragă Capricorn, datorită unei conexiuni dulci între Marte pasional și Jupiter de bun augur. Folosește această energie pentru a-ți radicaliza rutinele de autoîngrijire, implementând obiceiuri zilnice care vor contribui la starea ta generală de bine. Din nefericire, vibrațiile stâncoase ar putea declanșa latura ta invidioasă atunci când Luna Scorpionului se va confrunta cu Uranus mai târziu în această seară, ceea ce ar putea provoca niște vânătăi serioase ego-ului tău dacă permiți ca succesul altora să îți deterioreze propriul sentiment de valoare de sine. Ia-ți un moment pentru a te deconecta de la dispozitivele electronice înainte de culcare, găsind timp pentru a te conecta cu prezentul.

♒ VĂRSĂTOR

Intelectul și ego-ul tău se vor simți strâns împletite astăzi, dragă Vărsătorule, deoarece Marte și Jupiter se conectează pe cer. Din fericire, gama ta largă de cunoștințe și seturi de abilități va scoate în evidență energia de bun augur în joc, așa că nu te teme să te distrezi cu talentele tale naturale. Ferește-te de tulburări emoționale mai târziu în această seară, când Luna Scorpionului se confruntă cu imprevizibilul Uranus, care ar putea amenința capacitatea ta de a controla ceea ce curge prin inima și mintea ta. Fă tot posibilul să rămâi cu picioarele pe pământ, folosindu-te de mintea ta pragmatică pentru a te scoate din orice situație în care ai fi putut cădea.

♓ PEȘTI

Te vei simți viu și plin de viață pe măsură ce Luna își continuă călătoria prin Scorpion și prin sectorul din harta ta care guvernează spiritualitatea, dragă Pești, pe măsură ce stelele se aliniază pentru a-ți înălța aura și a te ridica. Folosește această energie ca un semnal cosmic că este timpul să meditezi, căutând modalități de a te conecta cu forța vitală care există în interiorul și în jurul tău. Vești neplăcute și șocante ar putea cădea pe urechile tale mai târziu în această seară, când Luna se confruntă cu Uranus, și este posibil să vrei să te pregătești pentru drumuri stâncoase în viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.