Horoscop de weekend 30-31 iulie 2022. Vești mari

Horoscopul tău săptămânal pentru 24 septembrie - 1 octombrie

♈ BERBEC

S-ar putea să te simți ca și cum ai fi tras în mai multe direcții în această dimineață, deoarece Luna în Leu formează pe cer atât conexiuni de susținere, cât și legături dure. Această tragere de sfori cosmică ar putea să se joace cu identitatea ta, ceea ce ar putea face ca încrederea ta să se clatine. Acordă-ți permisiunea de a te mișca încet chiar acum, fără a te reține în fața unor noi oportunități. Deși sentimentul de blocaj pe calea ta sau incertitudinea cu privire la viitor ar putea fi o temă pentru tine în acest moment, concentrarea asupra prezentului te poate ajuta să treci peste orice vibrații ciudate care te găsesc.

♉ TAUR

Emoțiile tale ar putea fi peste tot astăzi, deoarece Luna în Leu își continuă călătoria prin a patra ta casă solară, formând o serie de aspecte dure pe cer. Nu te simți vinovat dacă decizi că este timpul pentru o zi de sănătate mintală, dar încearcă să nu cedezi sentimentelor de disperare sau melancolie și implică-te cu oameni sau hobby-uri care îți hrănesc sufletul. Să te scufunzi în trecut ar putea, de asemenea, să stârnească anxietăți, deși o nostalgie sănătoasă te va ajuta să găsești alinare prin lucrurile care ți-au liniștit sufletul în copilărie, cum ar fi rețeta de prăjituri a bunicii tale.

♊ GEMENI

Dramele sau problemele personale te-ar putea distrage astăzi, dragă Gemeni, deoarece Luna în Leu formează o serie de conexiuni dificile pe cer. Din păcate, acest climat cosmic ar putea duce și la iritabilitate și nerăbdare din partea ta, dar încearcă să nu te descarci pe cei din jur. O opoziție dură între Luna și Saturn, mai târziu în această seară, te-ar putea face să te întrebi dacă universul te susține sau nu. Cu toate acestea, o sesiune de meditație vă poate ajuta să vă simțiți din nou conectată la partea cealaltă, în timp ce vă deschideți către iluminare și îndrumare de dincolo de văl.

♋ RAC

Supraveghează-ți îndeaproape cheltuielile de astăzi, deoarece Luna în Leu navighează în niște ape cosmice agitate. Evită să te lași pradă terapiei cu amănuntul chiar acum, mai ales dacă te folosești de cumpărături pentru a-ți distrage atenția de la unele probleme serioase care trebuie rezolvate. Împrumutul de bani unui prieten ar trebui, de asemenea, să fie evitat, deoarece s-ar putea să nu-ți primești banii înapoi atât de repede pe cât ți-ai dori, ceea ce ar putea crea tensiuni în cadrul dinamicii. Fă tot posibilul să supraviețuiești acestor vibrații ciudate îmbrățișând natura și căutând modalități de a te răsfăța și de a-ți răsfăța simțurile fără a-ți distruge bugetul în acest proces.

♌ LEU

Spiritualitatea ta te va purta pe parcursul zilei de astăzi, dragă Leu, în timp ce Luna își continuă călătoria prin semnul tău, formând o conexiune dulce cu asteroidul vindecător, Chiron, înainte de a se lovi de unele turbulențe pe cer. Este posibil să simți că te tot lovești de fundături în viața personală și profesională sau că lucrurile nu s-au îndreptat în direcția ta în ultima vreme. Fă tot posibilul să îți păstrezi capul sus și încearcă să nu ai un răspuns emoțional la problemele mici, chiar dacă acestea continuă să se adune. Respirația profundă te poate ajuta să câștigi claritate și, de asemenea, s-ar putea ca cristalele sau bijuteriile semnificative să te sprijine destul de mult.

♍ FECIOARĂ

Acordă-ți puțin timp pentru a te gândi la obiectivele tale profesionale astăzi, deoarece Luna Nouă în Leu se manifestă în sectorul din harta ta care îți guvernează calea profesională. Din fericire, acest climat cosmic este pregătit să îți amplifice abilitățile de manifestare, mai ales când vine vorba de a-ți construi un nume pe plan profesional. Nu vă fie teamă să vă asumați meritele pentru munca dvs. în acest moment, dar încercați să nu vă lăudați până la punctul de a vă târgui. Din nefericire, o conexiune dură între Mercur și Uranus ar putea arunca o minge curbă în calea ta, putând stârni drame atunci când vine vorba de chestiuni de suflet.

FOLLOW ME

♎ BALANȚĂ

Ferește-te de tensiuni în cercul tău de prieteni și în paginile de socializare astăzi, deoarece Luna în Leu atinge un teren accidentat pe cer. Este posibil ca persoanele din jurul tău, atât în domeniul material, cât și în cel digital, să devină deosebit de declanșatoare, deși angajarea cu acești scandalagii îți va cauza mai multă suferință decât merită, iar luptele majore pentru putere ar putea apărea. Fă-ți o favoare și ridică un zid temporar pentru a te apăra de oricine care nu este un prieten adevărat și de sprijin și nu te teme să îți închizi telefonul în această seară, când Luna se confruntă cu Saturn.

♏ SCORPION

Fă-ți o favoare și scrie-ți o listă de lucruri de făcut în această dimineață, în timp ce Luna în Leu îi dă un sărut asteroidului vindecător, Chiron. Aceste vibrații de susținere îți vor oferi un colac de salvare în ceea ce se anunță a fi o zi haotică și tensionată, deși vei avea nevoie de o strategie pentru a rămâne pe drumul cel bun. Problemele din cadrul conexiunilor tale profesionale ar putea fi deosebit de perturbatoare pentru sentimentul tău de pace, ceea ce face important să găsești modalități de a rămâne concentrat pe propriile proiecte și cale. Epuizarea emoțională ar putea intra în joc mai târziu în această seară, când Luna se opune lui Saturn, așa că nu te simți vinovat dacă ai nevoie să te refugiezi și să te închizi pentru o vreme.

♐ SĂGETĂTOR

Lumea ar putea părea deosebit de tensionată sau încordată astăzi, deoarece Luna în Leu formează o serie de aspecte dure pe cer. Din fericire, vei avea ocazia să te ridici deasupra tuturor dacă îți păstrezi o dispoziție optimistă, alegând să vezi binele care te înconjoară. Atingerea compasiunii tale te poate ajuta să îți menții echilibrul emoțional în timp ce alții se confruntă cu stresul. Dispoziția ta bună îți poate ajuta să-ți scoți prietenii sau colegii din orice situație în care ar fi putut cădea. Amintește-ți doar să-ți acorzi puțin timp pentru tine și nu te simți responsabil pentru a stinge incendii care nu-ți aparțin.

♑ CAPRICORN

Vei fi într-o dispoziție intensă și fără menajamente astăzi, dragă Capricorn, deoarece Luna în Leu formează o serie de aspecte dure pe cer. Din nefericire, acest climat cosmic te-ar putea pune pe jar, făcându-te să te simți nerespectat când poate a fost vorba doar de o neînțelegere. Încearcă să nu te simți ca și cum toată lumea vrea să te pună la încercare, apelând la răbdarea ta, găsind în același timp modalități de a-ți menține o dispoziție diplomatică. Deși cu siguranță veți merita o recompensă la sfârșitul zilei, evitați să vă lăsați pradă terapiei cu amănuntul, deoarece ați putea cu ușurință să vă depășiți bugetul fără să vă dați seama.

♒ VĂRSĂTOR

S-ar putea să-ți fie greu să-ți menții echilibrul astăzi, deoarece Luna în Leu intră într-o serie de aspecte dificile pe cer. Acest climat cosmic ar putea crea probleme și în cadrul vieții tale amoroase, așa că încearcă să nu muști momeala dacă bae devine un pic răutăcios cu tine, dar nu uita nici să fii un preș. Din nefericire, schimbările emoționale te-ar putea găsi pe picior de plecare, datorită unei conexiuni dure între Mercur și Uranus. Fă-ți o favoare și fă un pas înapoi de la toată lumea dacă ai nevoie de o pauză, concentrându-te pe iubirea de sine și pe pace.

♓ PEȘTI

S-ar putea să simți că îți este greu să ții totul sub control astăzi, deoarece Luna în Leu întâlnește un pic de turbulență pe cer. Obiectele lipsă, obiectele uitate și comunicările greșite ar putea intra în joc chiar acum și ar trebui să faci tot posibilul să verifici ortografia și să corectezi orice e-mail înainte de a-l trimite. Deși vei fi probabil în mișcare și posibil puțin frenetic, încearcă să faci alegeri sănătoase și evită să consumi cofeină prea târziu după-amiaza, sau ai putea să-ți petreci seara dând din cap în cap pe măsură ce Luna se opune lui Saturn.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.