HOROSCOP DE WEEKEND – BALANȚA face schimbări în stilul de viață, PEȘTII își pun ordine în gânduri

Horoscop de weekend – Citește în fiecare zi horoscopul pe elacraciun.ro!

 

Horoscop de weekend Berbec

S-ar putea să te întâlnești cu cineva care îți mai ridică moralul. Important este să nu te dezici de la ce ți-ai propus să faci anul acesta. Nu trebuie să mai fii atât de influențat de sfaturile celorlalți, pentru că tu știi cel mai bine ce vrei.

Horoscop de weekend Taur

Deși ai fost dezamăgit, mai ales pe plan profesional, nu trebuie să renunți la visurile și țelurile tale. Este doar o perioadă care te-a făcut să fii puțin confuz dar îți vei reveni. Reușești să pleci într-o călătorie scurtă și este exact de ce aveai nevoie. Poți să reiei o legătură cu un prieten vechi.

Horoscop de weekend Gemeni

FOLLOW ME

Simți că a sosit timpul unor schimbări în viața ta. Poate să treci la următoarea etapă cu partenerul. Sfârșitul de săptămână va fi dedicat celor dragi. Cu ocazia asta reușești să întărești relațiile și să clarifici anumite nelămuriri.

Horoscop de weekend Rac

Vei avea multe lucruri de rezolvat în weekend. Mai cu seamă vei rezolva treburi prin casă. Poate decizi să redecorezi, să repari ceva sau să faci o investiție. Ai câteva discuții cu partenerul pentru că îți dorești să fii mai apreciat.

Horoscop de weekend Leu

Știi că urmează o perioadă încărcată dar weekendul acesta decizi să lași grijile deoparte. Vei alege în schimb să participi la un eveniment cu niște prieteni unde vei cunoaște alți oameni interesanți cu care ai ce discuta. Vei fi îndrăgit și ți se va oferi un ajutor, dar preferi să faci lucrurile pe cont propriu.

Horoscop de weekend Fecioară

Sâmbăta va fi o zi pe care o vei dedica treburilor casnice și relaxării. Simți nevoia să îți faci ordine în gânduri iar acesta este momentul oportun. Este posibil să te caute cineva din trecut care vrea să vă împăcați. Dacă ești singur, vei vrea să îți petreci timpul cu o persoană pe care o îndrăgești și pe care ai întâlnit-o de curând.

Horoscop de weekend Balanţă

A sosit timpul să investești mai mult în imaginea ta, iar niște activități sportive nu ar strica. La fel și o schimbare a stilului de viață. Decizi să te relaxezi la cumpărături și poate chiar vei găsi ceva ce îți doreai de mult timp. Pe plan sentimental, sunt toate șansele ca relația să evolueze în urma unei discuții și hotărâri pe care o ai cu partenerul.

Horoscop de weekend Scorpion

Te neliniștește o decizie pe care ai luat-o recent. Nu ar strica să discuți cu cineva apropiat despre asta și să afli și părerea lui. Neglijezi partea vianciară dar în a doua parte a weekendului te poți întâlni cu cineva și să puneți în ordine niște idei care vă pot aduce un venit suplimentar.

Horoscop de weekend Săgetător

Trebuie să iei mai multe decizii dar nu ești convins de ce este mai benefic pentru tine. Ar fi bine să îți urmezi instinctul și să fii mai degrabă spiritual decât să te implici în ceva ce știi că ți-ar strica starea de spirit. Vei reuși să te liniștești după ce îți vizitezi familia și vorbești cu ei despre asta.

Horoscop de weekend Capricorn

Tinzi să fii puțin îngrijorat pentru viitorul tău, mai ales pentru că te compari prea mult cu ei din jur. Emoțiile te copleșesc și simți că nu primești ce ai nevoie nici în relația de cuplu. De săptămâna viitoare aceste obstacole vor dispărea.

Horoscop de weekend Vărsător

E posibil ca efortul pe care l-ai depus recent să îți fie apreciat. Urmează niște zile bune pe plan social, din punct de vedere al comunicării stai foarte bine așa că poți lua niște decizii bune alături de cei dragi. Vei profita de reduceri ca să îți reînoiești garderoba. Ai grijă însă la obieceiurile alimentare, nu exagera chiar dacă este weekend.

Horoscop de weekend Peşti

Datorită unui eveniment, te vei întâlni cu oameni care au făcut cândva parte din viața ta. Deși te bucuri de întâlnirea cu prietenii, preferi să te întorci cât mai repede acasă ca să-ți pui ordine în gândurile care te-au măcinat recent. Este foarte posibil să primești niște vești care vor schimba cursul de mers al lucrurilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.