Horoscop de weekend: BERBECII primesc bani, LEII au noroc în dragoste!


Luna Nouă este un fenomen astrologic care simbolizează începutul unui nou ciclu de viața sau un nou început în pur și simplu orice domeniu. E momentul pentru a demara acțiuni mai dificile, planuri secrete!

Horoscop weekend Berbec
Vei primi, fără să te fi așteptat, un ajutor financiar care îți va permite să începi o activitate laborioasă, însă nu te grăbi și nu specula, pentru că există riscul de a pierde mult.

Horoscop weekend Taur
Vei cunoaște întâmplător pe cineva care îți va dezvălui câteva din secretele sale de afaceri, iar asta te va inspira. Succesul e posibil în orice domeniu, dar trebuie să ai răbdare până la primele rezultate.

Horoscop weekend Gemeni
Ești pe cale de a face un pas important în viață, iar prietenii și rudele te susțin; dacă ai probleme cu banii, nu-ți face griji, s-ar putea să îți sară cineva în ajutor.


Horoscop weekend Rac
Ești hotărât să începi o viață nouă și să te apuci de afaceri, și s-ar putea să descoperi de unde trebuie să începi. Nu neglija însă odihna, ca să nu ai probleme cauzate de surmenaj.

Horoscop weekend Leu
Cu sprijinul partenerului de viață, poți începe o investiție pe termen lung. Rămâi însă modest/ă. Evită excesele alimentare.

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

Horoscop weekend Fecioară
Îți merge sau îți poate merge bine pe toate planurile – sentimental, afaceri, călătorii și ești sănătos și bine dispus.

Horoscop weekend Balanță
Îți poți rezolva problemele financiare din ultima vreme dacă te gândești la o asociere în afaceri. Ascultă-ți intuiția și evită speculațiile.

Horoscop weekend Scorpion
Fii mai optimist și mai încrezător – dacă vrei să începi noi activități în cămin, partenerul de viață te va sprijini, iar o rudă mai în vârstă e dispusă să te ajute în plan financiar.

Horoscop weekend Săgetător
E posibil să te cerți cu o persoană mai în vârstă din familie – evită conflictul, fiindcă ar putea avea urmări pe termen lung.

Horoscop weekend Capricorn
Te gândești să-ți schimbi locuința sau să o amenajezi pe ce actuală – nu te grăbi, ține cont de posibilitățile financiare și consultă-te cu familia.

Horoscop weekend Vărsător
Afacerea demarată de curând începe să dea roade, dar evită speculațiile și nu lua decizii pripite.

Horoscop weekend Pești
Te poți folosi de ingeniozitate pentru a porni o afacere – dacă nu îți ajung banii, poți lua un împrumut de la o rudă mai înstărită. Nu neglija însă relațiile sentimentale.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.