Horoscop de weekend: BERBECII primesc bani, LEII au noroc în dragoste!

Luna Nouă este un fenomen astrologic care simbolizează începutul unui nou ciclu de viața sau un nou început în pur și simplu orice domeniu. E momentul pentru a demara acțiuni mai dificile, planuri secrete!

Horoscop weekend Berbec
Vei primi, fără să te fi așteptat, un ajutor financiar care îți va permite să începi o activitate laborioasă, însă nu te grăbi și nu specula, pentru că există riscul de a pierde mult.

Horoscop weekend Taur
Vei cunoaște întâmplător pe cineva care îți va dezvălui câteva din secretele sale de afaceri, iar asta te va inspira. Succesul e posibil în orice domeniu, dar trebuie să ai răbdare până la primele rezultate.

Horoscop weekend Gemeni
Ești pe cale de a face un pas important în viață, iar prietenii și rudele te susțin; dacă ai probleme cu banii, nu-ți face griji, s-ar putea să îți sară cineva în ajutor.

Horoscop weekend Rac
Ești hotărât să începi o viață nouă și să te apuci de afaceri, și s-ar putea să descoperi de unde trebuie să începi. Nu neglija însă odihna, ca să nu ai probleme cauzate de surmenaj.

Horoscop weekend Leu
Cu sprijinul partenerului de viață, poți începe o investiție pe termen lung. Rămâi însă modest/ă. Evită excesele alimentare.

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

Horoscop weekend Fecioară
Îți merge sau îți poate merge bine pe toate planurile – sentimental, afaceri, călătorii și ești sănătos și bine dispus.

Horoscop weekend Balanță
Îți poți rezolva problemele financiare din ultima vreme dacă te gândești la o asociere în afaceri. Ascultă-ți intuiția și evită speculațiile.

Horoscop weekend Scorpion
Fii mai optimist și mai încrezător – dacă vrei să începi noi activități în cămin, partenerul de viață te va sprijini, iar o rudă mai în vârstă e dispusă să te ajute în plan financiar.

Horoscop weekend Săgetător
E posibil să te cerți cu o persoană mai în vârstă din familie – evită conflictul, fiindcă ar putea avea urmări pe termen lung.

Horoscop weekend Capricorn
Te gândești să-ți schimbi locuința sau să o amenajezi pe ce actuală – nu te grăbi, ține cont de posibilitățile financiare și consultă-te cu familia.

Horoscop weekend Vărsător
Afacerea demarată de curând începe să dea roade, dar evită speculațiile și nu lua decizii pripite.

Horoscop weekend Pești
Te poți folosi de ingeniozitate pentru a porni o afacere – dacă nu îți ajung banii, poți lua un împrumut de la o rudă mai înstărită. Nu neglija însă relațiile sentimentale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.