Horoscop de weekend. Ce au rezervat astrele pentru începutul lunii mai

Horoscop de weekend. Ce au rezervat astrele pentru începutul lunii mai. O zodie va fi greu încercată, iar alta își va găsi sufletul pereche.

Berbec

Te simți împlinită și fericită, căci ai toate motivele. Familia îți este alărturi, ești foarte energică și te simți în formă maximă, iar pe plan financiar astrele s-au decis să îți rezolve toate problemele.

Taur

Deși ați avut mici probleme de sănătate, ați trecut cu bine peste ele. Sunteți pregătită de un weekend plin de înconjurat de persoanele apropiate.

Gemeni

Puteți să vă simți puțin obosiți, iar unii nativi ar putea avea chiar stări de epuizare. Este un moment bun de a vă reîncărca bateriile în sânul familiei.

Rac

Acum primiți răsplata acțiunilor voastre. O să vă dați seama că ați călcat în picioare sentimentele unor persoane apropiate, din anturajul vostru. Ar fi bine să vă calculați cuvintele înainte de a le rosti.

Leu

Trebuie să luați atitudine și să nu scăpați ocazia de a vă împăca cu o persoană din trecut. Deși această persoană v-a greșit, motivul nu este atât de întemeiat încât să nu treceți peste. Fiecare om merită a doua șansă.

FOLLOW ME

Fecioară

Te simți muza zodiacului în acest weekend. Radiezi de fericire și luminezi chipurile celor din jur. Sufletul tău este ușor neliniștit, dar nu îți face griji. Dragoste nu întârzie niciodată să apară.

Balanță

Crede în tine și în partenerul tău. Conflictele dintre voi se vor stinge la fel de repede cum au izbucnit. Pe plan financiar aveți grijă să nu faceți cheltuieli prea mari.

Scorpion

În ultima vreme ați reușit cu succes să aduceți la disperare persoanele cu care locuiți în casă. Parcă totul este împotriva voastră, dar nu este deloc așa. Astrele vă recomandă să faceți yoga, sau orice tip de sport pentru a elimina tensiunea cu care vă confruntați.

Săgetător

Chiar dacă în sufletul tău să dă o bătălie dură între două persoane, încearcă să găsești puterea de alege doar una dintre ele. Canalizează-ți toată energia spre lucruri pozitive, dacă vrei ca sufletul tău să nu mai simtă durere.

Capricorn

Ar trebui să lăsați baltă sentimentele neîmpărtășiite. Ați făcut tot ce ați putut pentru a salva această relație, dar se pare că efortul nu a meritat.

Vărsător

V-ați implicat mult prea mult în proiectele de la muncă și ați lăsat pe plan secund viața de familie. Partenerul s-ar putea simți negrijat. Ar fi bine să luați o pauză.

Pești

Traversați o perioadă ciudată în care nu puteți să vă conștientizați sentimentele. Aveți speranțe și dorințe puternice, însă dacă nu vă apucați serios de treabă nu veți reuși să atingeți obiectivele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.