Horoscop de weekend. Ce ne rezervă astrele pentru 25, 26 aprilie? Click aici

Horoscop de weekend 4-5 septembrie. Începutul de lună aduce surprize

Horoscop de weekend. Astrele ne-au pregătit noi provocări și senzații tari. Deși stăm închiși în case, trăim emoții puternice și se pot vărsa lacrimi, atât de bucurie pentru unele zodii, cât și de tristețe pentru altele.

Previziunile astrologilor pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Ai destul timp să meditezi și să visezi cu ochii deschiși, ceea ce e destul de nou pentru tine. Ești pragmatică prin definiție și ocupată mai tot timpul… Totuși, dacă visezi la vreun Făt-Frumos care tocmai ce ți-a furat inima, fii atentă! S-ar putea ca să fie adevărat și să te aștepte o poveste incredibilă!

Taur

Ești foarte comunicativă și plină de avânt. Îți dorești din ce în ce mai mult să te expui public, să ieși în evidență pentru că tu consideri că ai multe de oferit. Abia aștepți momentul în care poți să dai o fugă într-un alt oraș, sau țară pentru a schimba puțin aerul.


Gemeni

Ai chef de cutățenie, de gătit și de jucat cu copii, după caz. Ești forte energică în acest weekend și poți să obosești persoanele din jurul tău cu ușurință. Conservează-ți energia pentru proiectele pe care le ai.

Rac

În ultima vreme ai cam uitat să te bucuri de lucrurile mărunte. Ai uitat să mulțumești pentru că trăiești și ești sănătoasă. Bucură-te de frumos. Bucură-te de tot ce nu te-ai bucurat până acum.

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

Leu

Simți nevoia să acorzi mai multă importanță nevoilor celorlați. Ai tendința să fii risipitoare, așa că ai grijă cu shoppingul online. Fii atentă pe cei dai banii sau mai ales cui!

Fecioară

Ai avut o săptămână încărcată, iar weekendul aduce pentru tine liniștea de care ai nevoie. Te bucuri de tine, de oamenii de lângă tine și de viața ta. Sâmbătă seara poate chiar vei lua masa în familie, o familie mai extinsă față de cei cu care locuiești acum.

Balanță

Reacțiile tale sunt ușor interpretabile. Multe persoane au impresia că nu ți se întâmplă ceva tocmai bun. Deși, starea ta de spirit este grozavă. Pentru tine a început primăvara.

Scorpion

Te irită unele detalii care nu au ieșit așa cum ți-ai propus tu. Ții să fii perfecționistă deși cei din jurul tău te apreciază exact așa cum ești. Mai bine relaxează-te.

Săgetător

Ai devenit mai vorbăreață decât ești de obicei, iar acest lucru îi sperie pe apropiații tăi. Nu te mai chinui să fii cine nu ești cu adevărat. Relaxează-te și totul va fi în ordine. Partenerul tău de viață vrea să îți propună ceva…

Capricorn

Abia ai așteptat să ia sfârșit această săptîmână ți iată-te în sânul familie. Oboseala și stresul acumulate își cam fac de cap și pun stăpânire pe tine. Ai grijă să nu-ți scape vreun reproș, dacă vrei un weekend armonios.

Vărsător

Ai grijă la ce scoți pe gură, vorbăreațo. Gândește mai mult și lasă visele pentru noapte. Ai tendința de a scoate porumbei pe gură, iar relația cu cei apropiați să se cam strice. Fii atentă.

Pești

Aveai programată o călătorie undeva de parte, probabil la familia ta sau niște prieteni apropiați. Evenimentele din ultima vreme ți-au dat planurile peste cap. Ești voarte sensibilă și nu știi ce să faci.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.