Horoscop de weekend. Ce se întâmplă cu zodiile sâmbătă și duminică

Horoscop de weekend. Ce se întâmplă cu zodiile sâmbătă și duminică

♈ BERBEC

Luna în Balanță împarte o conexiune dulce cu Mercur în această dimineață, aducând o vibrație moale și creativă la masă. Folosiți această energie pentru a scrie un jurnal înainte de a începe ziua, mai ales dacă ați avut vise vii în timp ce ați explorat tărâmurile astrale. Dacă sunteți într-o relație, partenerul dvs. ar putea avea nevoie de o atenție suplimentară în această după-amiază, când Luna se opune asteroidului vindecător, Chiron. Aceste vibrații îți vor reaminti, de asemenea, de importanța îngrijirii de sine, ceea ce va contribui mult la creșterea încrederii tale acum, așa că nu te simți vinovat dacă îți petreci restul zilei în modul de relaxare.

♉ TAUR

Venus, planeta care te guvernează, continuă astăzi un dans cosmic în curs de desfășurare cu pasionalul Marte, aducându-ți inspirație în suflet. Aceste vibrații îți vor întări, de asemenea, conexiunea cu universul, deși va trebui să-ți deschizi inima pentru a profita la maximum de aceste vibrații și a experimenta cu adevărat conștiința universală. Atingerea naturii poate face minuni în deschiderea perspectivei tale, permițându-ți să vezi forța invizibilă a vieții care conectează pe toată lumea și totul. Între timp, Luna călătorește prin armonioasa Balanță, cerându-ți să te relaxezi, să te destresezi și să îmbrățișezi partea mai ușoară a vieții, dându-ți permisiunea de a aborda ziua dintr-o dispoziție mai relaxată.

♊ GEMENI

Luna își continuă astăzi călătoria prin Balanță, cerându-vă să îmbrățișați frumusețea prin intermediul artelor. Fă-ți timp să te cufunzi într-o piesă muzicală frumoasă, în acea sculptură care se profilează la biblioteca locală sau chiar într-un film de avangardă. Vei fi uimit de cât de multă vindecare poate aduce creația umană în sufletul tău chiar acum, inspirându-te să te strecori și tu prin câteva opere de artă. Pe măsură ce ziua se apropie de sfârșit, încearcă să aranjezi o seară liniștită cu cei mai apropiați, deoarece universul îți cere să îți îmbrățișezi și latura socială și iubitoare.

♋ RAC

Atingerea frumuseții și grației tale va veni cu ușurință acum, dragă Rac, deoarece Luna Balanță strălucește puternic pe cer. Acest plasament lunar te va inspira să îți hrănești prietenii și familia, copleșindu-i cu sentimente dulci, dragoste și grijă. Cu toate acestea, va fi important să păstrezi o parte din această stare pentru tine după-amiază, când Luna formează o opoziție dură cu asteroidul vindecător, Chiron. Pe măsură ce se lasă seara, caută modalități de a-ți înfrumuseța spațiul, chiar dacă tactica ta este pur și simplu să aranjezi câțiva trandafiri proaspăt tăiați cu care să îți împodobești masa din sufragerie.

♌ LEU

Vibrațiile din această dimineață sunt perfecte pentru discuții pe pernă, deoarece romantica Lună din Balanță se întâlnește cu Mercur. Dacă sunteți într-o relație, nu vă simțiți vinovat dacă rămâneți în pat pentru a vă cuibări cu iubitul, deoarece veți dori să profitați la maximum de aceste vibrații de vis. Dacă te trezești singură, acesta este, de asemenea, un moment excelent pentru a-ți documenta cele mai înalte fantezii, ceea ce te poate ajuta să le duci la existență. Doar nu puneți prea multă presiune pe univers, sau pe voi înșivă, pentru a transforma aceste fantezii în realitate, mai ales mai târziu după-amiază, când Luna se opune asteroidului Chiron.

♍ FECIOARĂ

Nu te simți vinovat dacă vrei să-ți hrănești ego-ul cu un pic de cheltuieli în această dimineață, dragă Fecioară. De fapt, universul te va încuraja să faci acest lucru pe măsură ce Luna îi dă un sărut lui Mercur, activându-ți a doua și a cincea casă solară. Încearcă doar să nu fii frivol cu cheltuielile tale, sau ai putea sfârși prin a avea anxietate din cauza lor mai târziu, deoarece Luna intră într-o opoziție dură cu vindecătorul rănit, Chiron. Pe măsură ce se lasă seara, încearcă să te reconectezi cu corpul tău prin niște întinderi profunde, meditație sau o baie luxoasă cu spumă, ajutându-te să te centrezi în timp ce practici o mult meritată îngrijire de sine.

FOLLOW ME

♎ BALANȚĂ

Acordă-ți permisiunea de a visa cu ochii deschiși la, ei bine, la tine în această dimineață! Pe măsură ce Luna își continuă călătoria prin semnul tău, va forma un aspect dulce cu Mercur, inundându-ți mintea cu idei despre cum ai putea să te îmbunătățești și poate să-ți hrănești puțin ego-ul. Permite-ți minții tale să călătorească spre cea mai înaltă versiune a ta, apoi caută pașii rezonabili pe care îi poți face pentru a atinge acest potențial. Din nefericire, ai putea să-ți pierzi curajul în această după-amiază, când Luna se opune asteroidului vindecător, Chiron, mai ales dacă ai un partener semnificativ care nu-ți susține întotdeauna visele. În loc să permiți acestor vibrații să îți spargă bula, alege un obiectiv rezonabil pentru tine. Apoi, fă un jurământ personal că îl vei atinge.

♏ SCORPION

Gânduri profunde te vor găsi în această dimineață, dragă Scorpion, deoarece Luna în Balanță luminează sectorul din harta ta care guvernează invizibilul, în timp ce formează un aspect de susținere cu Mercur cel isteț. Încearcă să nu te ascunzi de cele mai profunde gânduri sau emoții ale tale acum, chiar dacă acestea sunt ușor incomode, deoarece cu siguranță vei ieși la celălalt capăt al acestui tunel cerebral simțindu-te înălțat și luminat. O sesiune de meditație te poate ajuta să profiți la maximum de climatul cosmic de astăzi, mai ales dacă te apuci de acest exercițiu cu intenția de a găsi claritate, ceea ce, în cele din urmă, va aduce prin intermediul unei energii serios vindecătoare.

♐ SĂGETĂTOR

Jupiter, planeta care te guvernează, continuă să se angajeze într-un flux blând de vibrații pozitive cu revoluționarul Uranus, zguduindu-ți rutina și viața de familie. Acest climat cosmic este pregătit să vă ajute să găsiți modalități mai inteligente și mai eficiente de a vă conduce casa și viața de zi cu zi, chiar dacă aceste noi rutine se manifestă din întâmplare. Între timp, Luna în Balanță va călători prin sectorul din harta ta care guvernează comunitatea, ceea ce ar putea avea ca rezultat un oaspete sau o întâlnire neașteptată. Din fericire, această energie este perfectă pentru socializare și, poate, pentru un pic de flirt, așa că asigură-te că vei petrece ceva timp față în față cu prietenii tăi sau cu ultima ta pasiune.

♑ CAPRICORN

Căsuța ta de e-mail va fi plină în această dimineață, dragă Capricorn, deoarece Luna în Balanță îi dă un sărut lui Mercur comunicativ, dând drumul la viața ta socială. În timp ce tu însuți vei fi cu siguranță într-o dispoziție vorbăreață, încearcă să fii atent în timpul fiecărei discuții, punând la fel de multe întrebări pe cât răspunzi. Acest lucru va fi deosebit de important de ținut minte mai târziu după-amiază, când Luna se opune asteroidului vindecător, Chiron. Aceste vibrații vor fi incitante și înflăcărate, dar te-ar putea face să vorbești prea mult despre tine dacă nu ești atent. Dacă ești în căutarea unui nou loc de muncă, asigură-te că îți actualizezi CV-ul în această seară și nu-ți fie teamă să aplici pentru câteva posturi noi, chiar dacă nu ești sigur de calificările tale.

♒ VĂRSĂTOR

Visele paranormale te pot găsi dis-de-dimineață, dragă Vărsătorule, deoarece Luna în Balanță formează o conexiune de susținere cu Mercur comunicativ. Dacă nu-ți poți aminti niciuna dintre aventurile de pe tărâmul astral, asigură-te că ai parte de o sesiune de meditație de dimineață, care te poate ajuta să găsești claritate în orice zonă tulbure a vieții tale. Cerințele vieții tale sociale ar putea deveni o povară spre sfârșitul după-amiezii, când Luna se confruntă cu asteroidul vindecător, Chiron. Deși de obicei le răspunzi prietenilor și familiei tale în timp util, nu te simți vinovat dacă trebuie să iei o pauză de la telefon chiar acum, poți oricând să revii la ei altă dată.

♓ PEȘTI

Cuvintele tale vor avea un impact pozitiv, dar posibil neașteptat, asupra celor pe care îi iubești astăzi, deoarece planeta care te guvernează, Jupiter, împarte un flux dulce de strălucire cosmică cu inovatorul Uranus. Nu te abține cu ideile tale ingenioase acum, indiferent cât de neconvenționale ar putea părea, deoarece ar putea fi cheia pentru a debloca succesul pentru tine sau pentru oamenii la care ții. Doar nu te epuiza încercând să rezolvi problemele altora în locul lor, mai ales în această după-amiază, când Luna formează o opoziție dură cu asteroidul vindecător, Chiron, care te-ar putea lăsa epuizat emoțional și energetic dacă ți-ai neglijat timpul de liniște.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.