Horoscop de weekend. Ce zodii au noroc pe 2 și 3 octombrie 2021

Horoscop de weekend. Ce zodii au noroc pe 2 și 3 octombrie 2021

Vezi ce îți prevăd astrele pentru acest final de săptămână! Horoscop weekend 2-3 octombrie!

 

 BERBEC

Analizează-ți cu atenție situația. Nu încercați doar să o puneți într-o lumină bună și să mințiți că totul este roz. Acceptați că există o greșeală undeva, că ceva nu miroase bine. Acest weekend vei fi lăudat de toți cei din jurul tău. Asta datorită eforturilor și gesturilor frumoase pe care le-ai făcut pentru ei.

 TAUR

Din punct de vedere financiar, lucrurile nu sunt atât de bune pe cât te-ai aștepta. Nu-ți pierde optimismul, situația s-ar putea rezolva dacă înveți să te descurci cu ea. Țin cont de noile oportunități care au apărut în viața ta în ultima vreme. Trebuie să faci mici schimbări și simți că locul de muncă este primul aspect care are nevoie de ele.

 GEMENI

Nu aștepta ca rezultatele să vină fără să faci nimic. Nu se obține nimic din asta. Aveți toate resursele necesare pentru a vă duce la bun sfârșit acțiunile. Puteți finaliza un proiect la care lucrați de mult timp. Privește acest lucru ca pe o mare oportunitate de a sărbători și vei invita câteva persoane dragi pentru a onora finalizarea acestui proiect.

 RAC

Ideile care se nasc acum în capul tău te vor conduce foarte repede la rezultate lăudabile. Așadar, scoate-le la lumină și pune-le în aplicare imediat. Întotdeauna ați fost în centrul unei echipe. Aveți ocazia să cunoașteți o persoană nouă care să vă ajute la anumite proiecte la serviciu, dar nu vă va face o impresie bună.

 LEU

O dimineață foarte dinamică, cu multe idei și planuri de viitor. Tot ce vă veți propune astăzi ar fi să parcurgeți o listă și, dacă este îndeplinită, să bifați foaia. Unul dintre prietenii dvs. vă va propune să vizitați o atracție turistică în acest weekend. Nu ați avut ocazia până acum și această idee vă surâde cu adevărat, aveți nevoie de o pauză.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

 FECIOARĂ

Acești nativi au parte de un weekend plăcut. Fecioarele curg cu un entuziasm contagios și toți cei din jurul lor pot împrumuta ceva din starea lor de bine. Se anunță o petrecere pentru acest weekend și te vei pregăti serios pentru ea. Este vorba fie de o simplă adunare, fie de un eveniment de amploare.

 BALANȚĂ

Ești pregătit mental și psihic să pornești într-o nouă aventură. Fie că este vorba de o călătorie, de un nou loc de muncă sau chiar de o nouă relație amoroasă sau de prietenie, ești pe deplin pregătit să acționezi. În acest weekend te vei concentra și asupra muncii. Se pare că trebuie să te pregătești serios pentru un proiect care este gata să înceapă.

 SCORPION

Fii atent la sugestiile pe care le primești, pentru că poate fi vorba de o colaborare importantă care îți aduce beneficii materiale importante. Evită speculațiile. Este o idee bună să eviți tranzacțiile financiare în acest weekend. Micile riscuri te pândesc în jurul tău și este mai bine să nu le urmezi atâta timp cât ai alte alternative.

 SĂGETĂTOR

Fii mai prudent când vine vorba de cumpărături. Nu risipi bani inutil pe investiții de care nu ai nevoie acum și care nu fac altceva decât să lase o gaură în buget. Astrele vor lucra în favoarea ta în aceste două zile. Multe evenimente importante vor avea loc în acest weekend și se pare că tu vei fi personajul principal în ele.

 CAPRICORN

Uneori, o despărțire poate fi cel mai bun lucru care ți se poate întâmpla. Așadar, vei vedea un astfel de moment ca pe o ușurare. Cineva pleacă din viața ta la momentul potrivit. Primești o sumă de bani la care nu te așteptai și pe care se pare că nu trebuie să o returnezi. Acest lucru vă va face foarte fericit și deja vă faceți planuri.

 VĂRSĂTOR

Familia vă înconjoară cu multă căldură și încredere pentru că așteaptă un anumit gest din partea dumneavoastră. Fă tot ce poți pentru a răspunde așteptărilor pe care le au de la tine și arată-le că ești ambițioasă. În acest weekend, dorul de cineva pe care nu l-ai mai văzut de ceva vreme pare să se aprindă din nou. De aceea, îi vei căuta și îi vei invita la o întâlnire.

 PEȘTI

Eliberează-te cât mai repede de lista de sarcini pe care ți-ai stabilit-o astăzi, astfel încât să găsești câteva minute doar pentru sufletul tău. Ai nevoie de odihnă, de timp cu tine însuți. Una dintre cunoștințe vă face o ofertă de muncă care vă stimulează să vă gândiți serios. Vei fi foarte confuz cu privire la ce decizie să iei, motiv pentru care vei apela la cei dragi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.