HOROSCOP DE WEEKEND: E rost de relaxare pentru SĂGETĂTORI, SCORPIONII fac planuri de viitor

HOROSCOP DE WEEKEND: Citește în fiecare zi horoscopul pe elacraciun.ro!

Unele zodii simt că pierd controlul asupra situațiilor prin care trec, iar altele trebuie să analizeze mai bine ceea ce li se întâmplă. Află cum va fi sfârșitul de săptămână pentru tine, cu ajutorul astrologilor:

BERBEC

În acest sfârșit de săptămână vor apărea niște provocări și niște obstacole pe care poți să le depășești doar prin concentrare și muncă. Nu-ți neglija toate sarcinile doar pentru că este weekend, pentru că astfel vei îndepărta succesul.

TAUR

În acest weekend vei primi niște vești extraordinare care țin de sfera financiară. Cel mai probabil afli că vei primi niște bani sub forma unui câștig- poate fi vorba de o moștenire sau niște bani de la cei dragi. Te poți relaxa acum și poți organiza chiar și o sesiune de cumpărături.

FOLLOW ME

GEMENI

În acest sfârșit de săptămână simți că vei pierde controlul asupra unor situații. Nu reușești să găsești o cale de ieșire sau o rezolvare pentru unele probleme, iar aceste dificultăți te vor face mai agitat. Nu ezita să ceri ajutorul celor dragi.

RAC

Sfârșitul de săptămână vine cu o energie extraordinară. Vei fi mai motivat ca niciodată să îți duci la bun sfârșit obiectivele și este într-adevăr o perioadă bună să îți plănuiești acțiunile și să începi demersurile pentru a ajunge acolo unde îți dorești.

LEU

Apar niște sarcini sau niște situații care par fără rezolvare. Încearcă să lași orgoliul deoparte și să îi ceri ajutorul cuiva mai experimentat pentru că astfel problema se va rezolva ușor.

FECIOARĂ

Acest sfârșit de săptămână vine cu oportunitatea perfectă de a scăpa de stresul pe care l-ai acumulat în ultima perioadă. Vei fi înconjurat de cei dragi, care te sprijină și îți vor doar binele. Ia din energia lor și lasă-ți grijile deoparte.

BALANŢĂ

S-ar putea să presimți și tu că un om din anturajul tău nu îți face bine și este mai degrabă dominat de invidie și răutate decât de o prietenie sinceră. Oamenii vin și pleacă, așa că nu îți fie teamă să pui punct relației voastre și să te îndepărtezi de cei care îți fac rău.

SCORPION

Acest weekend vine cu posibilitatea unei reevaluări a situației tale actuale. E un moment bun să decizi ce vei face pe viitor și să îți faci planuri în acest sens. Nu îți fie teamă de schimbări, pentru că o schimbare ți-ar aduce cu siguranță ceva mai bun.

SĂGETĂTOR

Este un weekend în adevăratul sens al cuvântului pentru tine. Ai ocazia să lași toate grijile deoparte și să te relaxezi. Vei reuși să îți recapeți energia și starea pe care o pierdusei în ultima vreme din cauza situațiilor stresante.

CAPRICORN

E un sfârșit de săptămână foarte prielnic pentru interacțiunile sociale. Vei stabili o întâlnire cu cei dragi, iar o persoană mai în vârstă din familie s-ar putea să își ofere ajutorul financiar sau îți va face o propunere de călătorie.

VĂRSĂTOR

Faptul că nu ai reușit să duci la bun sfârșit anumite sarcini sau acestea nu s-au rezolvat așa cum ți-ai dorit îți va strica starea și în weekend. Însă nu uita că urmează o nouă săptămână în care ai nevoie de energie, așa că nu te epuiza cu gânduri negative și profită de weekend pentru a te relaxa.

PEŞTI

În acest sfârșit de săptămână ar trebui să nu fi distras de reușitele altora și să te concentrezi mai mult pe ceea ce ai obținut tu. Apreciază ceea ce ai și dacă vrei mai mult, organizează-te astfel încât să reușești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.