HOROSCOP DE WEEKEND: Gemenii primesc laude, TAURII sunt în centrul atenției

Berbecii nu ar trebui să își dorească să fie în centrul atenției, iar pentru Lei e o perioadă bună pentru a-și face planuri de viitor.

Berbec (21 martie-20 aprilie)

Încearcă să stai cât mai retras. Nu este un moment bun pentru a te implica în discuții su alte activități. E posibil să reapară în mintea ta niște momente din trecut. Ai grijă să nu cazi pradă melancoliei și să te concentrezi la muncă.

Taur (21 aprilie-21 mai)

Ești foarte confuz în ceea ce privește situația sentimentală. Toată lumea încearcă să îți dea sfaturi și să te îndrume. Poate pe multe dintre ele nu ar trebui să le ignori. Încearcă să dezvolți o mai mare încredere în tine, atât în dragoste cât și pe plan profesional.

Gemeni (22 mai-21 iunie)

FOLLOW ME

În acest weekend primești în sfârșit laudele mult așteptate pentru eforturile și reușita din ultima perioadă. Te simți deci foarte bine și alegi să îți petreci ambele zile înconjurat de cei dragi.

Rac (22 iunie-22 iulie)

Multă lume va dori să îți observe comportamentul în acest weekend. Nu încerca să fii ceea ce nu ești. Fii natural și îi vei cuceri pe toți.

Leu (23 iulie-22 august)

E un weekend în care gândirea creativă îți e stimulată la maximum. Și astfel a venit momentul potrivit să îți faci planuri de viitor.

Fecioară (23 august-21 septembrie)

Nu scapi de sarcinile de la locul de muncă nici pe timp de weekend. Ar trebui să lași orgoliul la o parte și să îi ceri ajutorul cuiva. Partenerul te va susține și el în tot ceea ce vrei să faci.

Balanță (22 septembrie-22 octombrie)

Te vei întâlni cu niște oameni care te vor putea ajuta foarte mult pe viitor. Nu încerca să să te afișezi ca un om puternic și independent, ci mai degrabă profită de ajutorul acestora.

Scorpion (23 octombrie-21 noiembrie)

Deși deseori poate fi greu să fii sincer, astăzi chiar ești nevoit să faci asta pentru a evita eventuale conflicte viitoare. Așa că spune tot ce ai pe suflet și nu masca adevărul.

Săgetător (22 noiembrie-20 decembrie)

În acest weekend fericirea celor dragi va fi mai importantă decât a ta. Decizi să îi surprinzi și să te revanșezi pentru faptul că în ultima perioadă i-ai cam neglijat.

Capricorn (21 decembrie-19 ianuarie)

Ești nevoit să iei o decizie privitoare la o nouă activitate. Deși te-ar putea entuziasma pentru moment, nu te grăbi să iei o decizie.

Vărsător (20 ianuarie-18 februarie)

În acest sfârșit de săptămână decizi că a sosit momentul să îți faci puțină ordine în viață. Astfel, ai putea să îți achiziționezi o agentă cu ajutorul căreia să îți monitorizezi programul. Ai grijă la starea de sănătate pentru că ești predispus la niște probleme digestive.

Pești (19 februarie-20 martie)

Nu vei avea probleme de sănătate și dacă ai avut până acum, sunt pe punctul de a se rezolva. Ai grijă la atitudinea ta față de anumite persoane. Nu toată lumea te va înțelege perfect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.