Horoscop de weekend: O zodie e în centrul atenției, alta primește bani

Horoscop de weekend: O zodie e în centrul atenției, alta primește bani. Distracția e în toi pentru unele zodii, în timp ce altele se vor ocupa de treburile gospodărești.

Berbec – Horoscop de weekend

Te vei ocupa de treburile din gospodărie. Îți vei face timp pentru curățenie, reparații sau reamenajări. Ar fi bine să reușești să rezolvi cât mai multe lucruri, pentru că săptămâna viitoare serviciul îți va ocupa mult timp. Ai grijă la relațiile de familie, sunt cam tensionate.

Taur

Zilele astea te vei revedea cu cineva drag și îți vei pune în minte să rezolvi niște lucruri ce țin de dezvoltarea ta. Se anunță planuri mari.

Gemeni

Pui în balanță foarte bine situația financiară. Tentația de a face niște investiții este foarte mare, dar ar fi bine să fii prudent și să te rezumi la strictul necesar.

Rac – Horoscop de weekend

Zilele acestea starea ta de spirit va fluctua. Încăpățânarea s-ar putea să-ți facă probleme cu cei dragi. Ai mai multă grijă la capitolul sănătate.

Leu

Ai nevoie de câteva zile de liniște, așa că încearcă să stai cât mai mult timp în liniște și pune-ți ordine în priorități. E un moment bun pentru plimbări în aer liber și odihnă.

FOLLOW ME

Fecioara

Vei relua legătura cu niște prietenii cu care nu ai mai vorbit de mult, iar discuțiile cu ei îți vor face mult bine. Încearcă să te odihnești mai bine și să ai grijă de sănătatea ta.

Balanță – Horoscop de weekend

Vei fi în centrul atenției și imaginea ta va crește în fața celorlalți. Relațiile cu familia pot fi tensionate, iar dumincă primești sfatul unui prieten care te va ajuta pe plan profesional.

Scorpion

Te preocupă activitățile culturale, așa că îți faci planuri pentru a organiza niște ieșiri la teatru sau muzee. S-ar putea să primești niște vești proaste, dar nu te îngrijora prea tare.

Săgetător

Va fi nevoie să ai mai multă grijă cu administrarea banilor și să încerci să achiți cât mai repede cheltuielile pe care le-ai amânat. Fă ordine în documentele financiare și vei remedia multe probleme. Încearcă să nu cheltuieși peste măsură ca să nu mai ajungi în această situație.

Capricorn – Horoscop de weekend

În relația de cuplu vor exista câteva tensiuni în acest weekend. Fii mai înțelegător și încearcă să calmezi lucrurile.

Vărsător

S-ar putea ca problemele de la serviciu să îți dea planurile peste cap. Prietenii te susțin și vei reuși să treci mai repede pestre obstacole.

Pești

Ești foarte energic în acest weekend și ai chef de distracție. Nu te lăsa provocat pentru a evita altercațiile și încearcă să te concentrezi pe hobby-urile tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.