#TIPS&TRICKS

Horoscop de weekend: O zodie e în centrul atenției, alta primește bani

Scris de Laura P la 16 februarie 2019

Horoscop weekend:

 

Berbec

Publicitate

Te vei ocupa de treburile din gospodărie. Îți vei face timp pentru curățenie, reparații sau reamenajări. Ar fi bine să reușești să rezolvi cât mai multe lucruri, pentru că săptămâna viitoare serviciul îți va ocupa mult timp. Ai grijă la relațiile de familie, sunt cam tensionate.


Taur

Zilele astea te vei revedea cu cineva drag și îți vei pune în minte să rezolvi niște lucruri ce țin de dezvoltarea ta. Se anunță planuri mari.

Publicitate

Gemeni

Pui în balanță foarte bine situația financiară. Tentația de a face niște investiții este foarte mare, dar ar fi bine să fii prudent și să te rezumi la strictul necesar.

Rac

Publicitate

Zilele acestea starea ta de spirit va fluctua. Încăpățânarea s-ar putea să-ți facă probleme cu cei dragi. Ai mai multă grijă la capitolul sănătate.

Leu

Ai nevoie de câteva zile de liniște, așa că încearcă să stai cât mai mult timp în liniște și pune-ți ordine în priorități. E un moment bun pentru plimbări în aer liber și odihnă.

Fecioara

Vei relua legătura cu niște prietenii cu care nu ai mai vorbit de mult, iar discuțiile cu ei îți vor face mult bine. Încearcă să te odihnești mai bine și să ai grijă de sănătatea ta.

Balanță

Vei fi în centrul atenției și imaginea ta va crește în fața celorlalți. Relațiile cu familia pot fi tensionate, iar dumincă primești sfatul unui prieten care te va ajuta pe plan profesional.

Scorpion

Te preocupă activitățile culturale, așa că îți faci planuri pentru a organiza niște ieșiri la teatru sau muzee. S-ar putea să primești niște vești proaste, dar nu te îngrijora prea tare.

Săgetător

Va fi nevoie să ai mai multă grijă cu administrarea banilor și să încerci să achiți cât mai repede cheltuielile pe care le-ai amânat. Fă ordine în documentele financiare și vei remedia multe probleme. Încearcă să nu cheltuieși peste măsură ca să nu mai ajungi în această situație.

Capricorn

În relația de cuplu vor exista câteva tensiuni în acest weekend. Fii mai înțelegător și încearcă să calmezi lucrurile.

Vărsător

S-ar putea ca problemele de la serviciu să îți dea planurile peste cap. Prietenii te susțin și vei reuși să treci mai repede pestre obstacole.

Pești

Ești foarte energic în acest weekend și ai chef de distracție. Nu te lăsa provocat pentru a evita altercațiile și încearcă să te concentrezi pe hobby-urile tale.

Publicitate

Alţii au citit şi despre:


2 thoughts on "Horoscop de weekend: O zodie e în centrul atenției, alta primește bani"

  1. Mirabela Matei spune:

    Super !
    Ma declar mulțumită. 💗💋

  2. Elena Ramona Sovoiu spune:

    Interesant, o sa fiu atenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

--