Horoscop de weekend: RACII se axează pe muncă, PEȘTII se odihnesc

Horoscop de weekend 23-25 octombrie. Ce vești bune vor primii zodiile de foc.

Berbec

Ai parte în continuare de liniştea şi relaxarea de care ai nevoie. Îţi vei dedica timp ţie, dar şi familiei tale.

Taur

Ai fost stresat puţin în ultimul timp de anumite persoane. Acest weekend te va ajuta să-ţi pui ordine în gânduri.

Gemeni

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

Vei avea ocazia să îţi ajuţi familia cu tot ce se poate. Intervin unele complicaţii, aşa că vei fi ajutorul de nădejde.

Rac

În continuare te axezi foarte mult pe muncă. Analizezi foarte bine tot ce se întâmplă în viaţa ta şi iei măsuri acolo unde este cazul.

Leu

Ai parte de mult răsfăţ din partea partenerului tău. În casa voastră vor domina bucuria şi liniştea.

Fecioară

Weekendul tău este unul de poveste. Te dedici total partenerului tău, iar el ţie. Gesturile de iubire vor fi din plin la voi în casă.

Balanţă

Sărbătoreşti alături de familia ta o reuşită foarte importantă a unuia dintre membri. Vă veţi organiza aşa cum ştiţi voi mai frumos.

Scorpion

Nu vei avea o stare prea bună zilele astea. O veste nu tocmai potrivită te va cutremura şi cu greu îţi vei reveni.

Săgetător

Shoppingul este cea mai bună terapie, mai ales când primeşti nişte bănuţi în plus la salariu. Adună-ţi prietenele şi răsfăţaţi-vă!

Capricorn

Ai un sfârşit de săptămână destul de aglomerat. Reuşeşti să bifezi multe sarcini de pe listă, iar noua săptămână o întâmpini cu forţe proaspete.

Vărsător

Apar unele probleme în viaţa ta de cuplu pe care ţii morţiş să le discuţi. Este un lucuru bun, deci ai grijă să nu te laşi dusă de nas.

Peşti

Vei avea parte de multă liniște și nimic nu te va scoate din starea de zen. Vei profita din plin de weekend și îți vei încărca bateriile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.