Horoscop de weekend: RACII se axează pe muncă, PEȘTII se odihnesc

Horoscop de weekend 23-25 octombrie. Ce vești bune vor primii zodiile de foc.

Berbec

Ai parte în continuare de liniştea şi relaxarea de care ai nevoie. Îţi vei dedica timp ţie, dar şi familiei tale.

Taur

Ai fost stresat puţin în ultimul timp de anumite persoane. Acest weekend te va ajuta să-ţi pui ordine în gânduri.

Gemeni

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

Vei avea ocazia să îţi ajuţi familia cu tot ce se poate. Intervin unele complicaţii, aşa că vei fi ajutorul de nădejde.

Rac

În continuare te axezi foarte mult pe muncă. Analizezi foarte bine tot ce se întâmplă în viaţa ta şi iei măsuri acolo unde este cazul.

Leu

Ai parte de mult răsfăţ din partea partenerului tău. În casa voastră vor domina bucuria şi liniştea.

Fecioară

Weekendul tău este unul de poveste. Te dedici total partenerului tău, iar el ţie. Gesturile de iubire vor fi din plin la voi în casă.

Balanţă

Sărbătoreşti alături de familia ta o reuşită foarte importantă a unuia dintre membri. Vă veţi organiza aşa cum ştiţi voi mai frumos.

Scorpion

Nu vei avea o stare prea bună zilele astea. O veste nu tocmai potrivită te va cutremura şi cu greu îţi vei reveni.

Săgetător

Shoppingul este cea mai bună terapie, mai ales când primeşti nişte bănuţi în plus la salariu. Adună-ţi prietenele şi răsfăţaţi-vă!

Capricorn

Ai un sfârşit de săptămână destul de aglomerat. Reuşeşti să bifezi multe sarcini de pe listă, iar noua săptămână o întâmpini cu forţe proaspete.

Vărsător

Apar unele probleme în viaţa ta de cuplu pe care ţii morţiş să le discuţi. Este un lucuru bun, deci ai grijă să nu te laşi dusă de nas.

Peşti

Vei avea parte de multă liniște și nimic nu te va scoate din starea de zen. Vei profita din plin de weekend și îți vei încărca bateriile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.