HOROSCOP DE WEEKEND: Vești de veselie pentru toate BALANȚELE

HOROSCOP DE WEEKEND: Berbec (21 martie-20 aprilie)

Ca Berbec, nu ești deloc punctual, iar asta nu este un secret pentru niciunul dintre apropiații tăi. Deși te-ai simțit un pic mai neglijată de partener în ultima perioadă, sfîrșitul de săptămână va fi momentul în care te va surprinde.

HOROSCOP DE WEEKEND: Taur (21 aprilie- 21 mai)

Te afli de mult în căutarea succesului. Și ești pe drumul cel bun. Însă mai ai câteva weekenduri cu muncă intensă, inclusiv acesta care urmează. Pe scurt, cu cât te străduiești mai mult, cu atât va fi mai mare răsplata. Lasă pentru moment suferințele fizice sau psihice și vei avea cu adevărat rezultate minunate.

HOROSCOP DE WEEKEND: Gemeni (21 mai-21 iunie)

Deși nu ai petrecut prea mult timp cu familia în ultima perioadă, weekendul acesta a venit momentul să te revanșezi. Ești conștient de importanța familiei, asa că vei face tot ce țși stă țin putere să petreci puțin timp cu ei.

FOLLOW ME

HOROSCOP DE WEEKEND: Rac (22 iunie-22 iulie)

Ești plin de energie și ai o mulțime de idei pentru a-ți petrece finalul de săptămnă. Te gandești la timp petrecut cu prietenii sau să îți termini munca, orice ai alege, îți vei păstra zâmbetul.

HOROSCOP DE WEEKEND: Leu (22 iulie-23 august)

Deși gîndurile tale din ultima vreme au avut legătură cu partea financiară, care te îngrijorează, nu îți neglijezi familia. Vei petrece finalul săptămțnii alături de ei, într-un cadru relaxant.

HOROSCOP DE WEEKEND: Fecioară (23 august-22 septembrie)

Îți vei petrece finalul săptămânii la un eveniment important sau o cina, unde tu vei fi centrul atenției. Duminică vei primi câteva vești foarte îmbucurătoare.

HOROSCOP DE WEEKEND: Balanță ( 23 septembrie- 22 octombrie)

Reușești să termini un proiect important pentru tine. Și nu numai asta, vei fi înconjurat de persoane cu un simț al umorului la fel de dezvoltat ca și al tău, iar finalul de săptămână va fi foarte relaxant și distractiv.

HOROSCOP DE WEEKEND: Scorpion (23 octombrie-21 noiembrie)

Deși vei fi pus la încercare, în fața unor dispute în familie, nu vei deveni deloc nervos, ba chiar își vei păstra calmul și vei încerca să aplanezi conflictul.

HOROSCOP DE WEEKEND: Săgetător (22 noiembrie- 21 decembrie)

Deși aștepți weekendul pentru a da startul distracției, prietenii tăi nu par să îți împărtășească ideile. Dar dorința și voința ta ți va convinge și își vor face pe plac. Așteptai o petrece de mult, iar acum a venit momentul să uiți toate problemele și să te distrezi.

HOROSCOP DE WEEKEND: Capricorn ( 22 decembrie- 21 ianuarie)

Prietenii vor să te scoată în oraș, iar tu nu îi poți refuza. Ești foarte entuziasmat de distracția de la final de săptămâna. Ai însă grijă cât și cum petreci, pentru că te așteaptă o săptămână încărcată. Fă totul cu măsură.

HOROSCOP DE WEEKEND: Vărsător( 21 ianuarie- 22 februarie)

Ții foarte mult cont de părerile partenerului. Ți-ai dori însă să ieși în oraș cu prietenii la finalul acestei săptămâni, și vei reuși să își convingi prietenii. Te vei lupta însă cu câteva contraargumente ale partenerului.

HOROSCOP DE WEEKEND: Pești (23 februarie-22 martie)

După o perioadă încărcată, weekendul pentru tine reprezintă un prilej excelent de a te relaxa. De aceea alegi o plimbare în parc sau o întâlnire cu familia. Și este exact ceea ce ai nevoie acum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.