Horoscop de weekend: Zodia care nu se lasă dusă de nas

Horoscop de weekend:

Berbec

Te bazezi foarte mult pe experienţa acumulată decât pe beneficiile financiare. Însă, nu te lăsa dus de nas. Ai încredere în instinctul tău!

Taur

În aceste zile observi că ai o conexiune foarte puternică cu o persoană. Poate fi un prieten sau partener de viaţă. Pe de altă parte, această prezenţă te va ajuta foarte mult cu sinceritate. Lucruri pe care alţii n-au curaj să ţi le spună, ţi le va spune respectiva.

Gemeni

Trebuie să ai grijă prin ce fel de cercuri te învârţi în acest weekend, pentru că există posibilitatea ca cineva să-ţi tragă ţeapă. Pe plan profesional este o perioadă foarte importantă. Greşelile pot apărea şi nu-ţi permiţi acest lucru. Învaţă să fii mai sigur pe tine!

FOLLOW ME

Rac

Ai alergat destul dintr-o parte în alta. Este momentul să te relaxezi! Îţi poţi reîncărca bateriile printr-o carte despre dezvoltare personală citită sau cu câteva articole despre spiritualitate!

Leu

Intuiţia te înşală şi unele persoane nu sunt chiar şa cum îi vezi tu. Atenţie la informaţiile pe care le divulgi despre tine sau la informaţiile pe care le primeşti despre alţii. Nu se ştie niciodată cu cine stai de vorba şi cum poate folosi informaţiile de la tine!

Fecioară

Minciuna se poate deosebi foarte uşor de adevăr dacă vrei să vezi asta. Nu tot ceea ce auzi poate fi şi adevărat. O relaţie nu este atât de importantă pentru tine acum. Te focusezi mai mult pe carieră.

Balanţă

Îţi foloseşti imaginaţia foarte mult ca să obţii ceea ce ţi-ai dorit dintotdeauna pe plan profesional. Adună informaţii de peste tot de unde poţi! Vei fi în contraziceri, dar tot vei obţine cea ai nevoie.

Scorpion

Da, eşti creativ şi cu o imaginaţie bogată. Uneori, atât de bogată încât nici tu nu crezi ce spui! Ai grijă ce declaraţii de dragoste faci, pentru că sunt doar vorbe. Pe de altă parte, nici declaraţiile pe care le primeşti nu sunt 100% adevărate.

Săgetător

Este un sfârşit de săptămână încărcat de linişte. Nici nu te aştepti să ţi se aranjeze toate atât de frumos. O mare surpriză te aşteaptă. Poate fi o cerere în căsătorie, o sumă mare de bani sau chiar jobul mult dorit.

Capricorn

Începi să gândeşti lucrurile în extreme, dar niciodată aşa cum sunt cu adevărat. Spune lucrurilor pe nume, pentru că oamenii intră la bănuieli şi vei pica drept un mincinos.

Vărsător

Oamenii pot încerca să te ducă de nas cu vreo sumă de bani. Dacă ai de luat, verifică mai întâi şi asigură-te că este o treabă serioasă. Dacă trebuie să dai, nu întinde mâna imediat. Ţine de banii şi nu-i da aiurea pe undeva!

Peşti

Eşti căzut pe gânduri în aceste zile. Nu dramatiza dacă planurile tale nu funcţionează. Foloseşte absolut orice obstacol ca pe o armă pentru a ajunge acolo unde doreşti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.