HOROSCOP FEBRUARIE: LEII sunt vedetele ZODIACULUI

Horoscop februarie 2018 – Citește în fiecare zi horoscopul pe elacraciun.ro!

 

Horoscop februarie Berbec

În luna Februarie debordezi de încredere. Și asta te va ajuta să atragi multe oportunități care ți vor aduce beneficii. Aceste oportunități te vor ajuta să te dezvolți atât pe plan profesional, cât și personal.

Horoscop februarie Taur

Ești încă destul de ancorat în trecut, în luna Februarie se vor întâmpla lucruri care îți vor aduce schimbări pentru prezent și viitor. Din punct de vedere social, va fi o lună prielnică pentru a lega noi prietenii, cât și pentru a forma legături profesionale pe care ți le doreai.

Horoscop februarie Gemeni

FOLLOW ME

Deși în ultima perioadă ai fost foarte tensionat și agitat, în luna Februarie lucrurile încep să se organizeze de la sine. Pe plan sentimental stai foarte bine, iar asta te va ajuta să ai o stare de spirit bună și o energie uimitoare.

Horoscop februarie Rac

Pentru tine, luna Februarie e marcată de optimism. Deși vei întâmpina mici obstacole, vei reuși să treci peste cu ușurință. În schimb, nu prea poți să separi raționalul de emoții și asta îți va dăuna când vine vorba de relațiile cu cei din jur.

Horoscop februarie Leu

În această lună vei atrage doar energii pozitive. Vei fi foarte creativ și asta te va ajuta să duci la bun sfârșit multe proiecte. Pe plan sentimental, vei avea atât iubire, cât și atenția necesară.

Horoscop februarie Fecioară

Luna asta vrei să fii mai organizat decât în cea precedentă. Tu așa ești de obicei, dar în ultimele zile ale lunii trecute ai fost cu capul în nori. Este luna potrivită pentru a-ți fixa obiective înalte și pentru a depune eforturi pentru îndeplinirea lor.

Horoscop februarie Balanţă

În Februarie ești pregătit să iei niște decizii decisive pentru viitorul tău, și le vei lua pe cele potrivite. Vei fi dominat de partea rațională așa că vei știi foarte bine să pui în balanță opțiunile din viața ta. La nivel spiritual, vei fi plin de optimism și bucurie.

Horoscop februarie Scorpion

Începutul lunii va fi unul destul de agitat. Te vei afla în mijlocul unor conflicte pe care nu le înțelegi prea bine și pare că nici nu o să o faci, mai ales că nu poți să fii de acord cu părerile celorlalți. Deși vei simți această presiune socială în prima parte a lunii, spre sfârșit reușești să treci peste și să te relaxezi.

Horoscop februarie Săgetător

Luna aceasta nu vei fi mulțumit până nu vei simți că ai controlul asupra tuturor evenimentelor și că la tine este ultimul cuvânt. Orgoliul tău va atinge cote maxime, dar cei dragi ție o să reușească să ți-l tempereze cu sfaturi bune.

Horoscop februarie Capricorn

Nivelul tău de energie este destul de scăzut la începutul lunii. Oboseala va continua să te macine pentru că iți asumi mai multe saricini decât ar trebui, doar din dorința de a le arăta celor dragi că ești dispus să îi ajuți. Lucrurile vor începe să se așeze însă și vei reuși să treci peste lucruri care te-au măcinat în trecut.

Horoscop februarie Vărsător

Te vei distra foarte mult în această lună. Vei participa la multe evenimente și petreceri alături de cei dragi. Dar din această cauza, randamentul la muncă va scădea. Nu te deranjează acest lucru, întrucât vrei doar să te relaxezi și să te deconectezi de la cotidian. Asta până la sfârșitul lunii, când sarcinile și responsabilitățile vor fi din nou o prioritate.

Horoscop februarie Peşti

Luna aceasta vei fi foarte emoțional și spiritual. Vor apărea schimbări neprevăzute, dar trebuie să îți păstrezi calmul și vei reuși să profiți de ele. Dacă ești într-o relație, legătura va deveni mai strânsă, și dacă nu, ai toate șansele să cunoști pe cineva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.