HOROSCOP IANUARIE: Zodia care este pe cale să-și realizeze VISUL

Horoscop luna ianuarie – Citește în fiecare dimineață horoscopul pe elacraciun.ro

1. Berbec
Simți nevoia să fii în centrul atenției și să faci lucruri ieșite din comun. Unele dintre ele ar trebui să fie evitate, pentru a nu avea consecințe negative. Ai grijă de sănătatea ta și nu exagera cu activitățile nepotrivite anotimpului.  La locul de muncă s-ar putea să apară anumite schimbări.

2. Taur
Pe plan financiar lucrurile chiar îți merg bine. Membrii familiei te vor sprijini în tot ceea ce alegi să faci, mai ales că luna ianuarie prevede anumite schimbări. Ești destul de în formă și începi noul an cu multă energie și idei noi.

3. Gemeni
Vei avea o lună destul de încărcată din cauza unor călătorii sau documente importante. Ești organizat și știi cum să-ți gestionezi banii. Pe plan emoțional, vei trece prin niște momente mai sensibile, însă trebuie să înveți să treci peste ele. Este o bună perioadă pentru schimbarea locului de muncă.

4. Rac
Este o lună în care vei munci, însă o vei face cu folos. Roadele eforturilor tale se vor simți și vei reuși chiar să pui niște bani deoparte. Pe plan sentimental ești destul de melancolic, însă sunt șanse mari să întâlnești persoana potrivită.

5. Leu
Este o lună prielnică, în care vei reuși să rezolvi toate problemele rămase neîncheiate, din 2017. Te vei axa foarte mult pe aspectul fizic și îți vei dori să arăți cât mai bine. Ai multă energie, însă încerci prea mult să-i domini pe cei din jur.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

6. Fecioară
Această lună este despre investițiile pe termen lung. Ai șanse foarte mari să-ți îndeplinești anumite dorințe și să începi noi proiecte. Este posibil ca cei din jurul tău să-ți vrea răul, așa că prudența este foarte importantă. Ar fi bine să ai grijă la starea de sănătate.

7. Balanță
Este o lună în care te vei concentra pe familie. Aceasta va fi pe primul loc, în ciuda faptului că la locul de muncă nu merg toate ca pe roate și ești destul de solicitat. Ar fi bine să începi o dietă, pentru a te reface după sărbători.

8. Scorpion
Dacă ești singur, sunt mari șanse să-ți găsești sufletul pereche, iar dacă deja ești într-o relație, aceasta s-ar putea oficializa.
Pe plan profesional este posibil să apară anumite schimbări, mai ales că vor apărea anumite discuții cu superiorii.

9. Săgetător
Treci printr-o perioadă mai sensibilă, așa că este indicat să îți ocupi cât mai mult timpul cu lucruri plăcute. S-ar putea să te contacteze un prieten din străinătate și să-ți facă o invitație. Este o lună bună pentru luarea unor decizii importante.

10. Capricorn
Ai parte de o lună benefică, ai o ambiție uimitoare și reușești să te faci remarcat la locul de muncă. În ceea ce privește sănătatea, ar fi bine să treci pe la un medic pentru a-ți face niște analize. Imunitatea este slăbită, așa că ar fi bine să-ți schimbi puțin programul .

11. Vărsător
Oboseala își cam spune cuvântul, așa că ar fi bine să încerci să te odihnești cât ai mult. Finalul lunii este unul așteptat, deoarece apar lucruri frumoase în viața ta. Vei lega prietenii noi și vei reuși să realizezi tot ce ți-ai propus.

12. Pești
Deși până acum te-au urmărit anumite eșecuri și dezamăgiri, este timpul să treci peste ele. Este momentul perfect să începi o dietă sau să te apuci de un sport. Acest lucru îți va schimba viața, mai ales că ai o ambiție uimitoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.