Horoscop intelectual: Zodia pe care nu o poți închide cu nicio întrebare

Horoscop intelectual: Zodia pe care nu o poți închide cu nicio întrebare. Citește rândurile de mai jos și află cum ești tu în realitate.

Berbec

Deși ești capabil să înțelegi tot ce vor din jurul tău să-ți transmită, uneori lururile te depășesc. Nu ai răspuns la toate întrebările, iar cei apropiați nu apelează la tine dacă vor să știe ceva important.

Taur

De obicei ești cel mai deștept din cercul tău de prieteni, iar aceștia îți recunosc meritele. Se știe că îți plac discutiile în contradictoriu și mereu ești pregătit cu 3, 4 argumente să dovedești că ai dreptate.

Gemeni

Ți se cer sfaturi des și uneori chiar reușești să surprinzi prin răspunsurile pe care le dai. Ba chiar mai mult și tu rămâi uimit de tine. Însă, asta nu te face un om ”pe care nu poți să-l închizi”.

Rac

Calitatea ta nr 1 nu este aceasta. Prietenii tăi stau lângă tine pentru sufletul tău, nu pentru că ai fi foarte inteligent. Ei apreciază la tine faptul că tu dai răspunsuri la orice întrebare ținând cont de ceea ce simți.

Leu

Orgoliul tău este mai presus de orice, așa că tu vei face tot ce-ți stă în putință să nu dai prost în fața cunocuților. Chiar daca nu știi răspunsul la o întrebare faci cumva să pară că știi ceva din sursă sigură. Asta nu te face inteligent.

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

Fecioară

Tu ai multe de învățat pentru că te prinzi mai greu. Ai capacități uimitoare de a asimila cunoștințele, însă nu vrei să le dezvolți compolăcându-te în situați mediocre.

Balanță

La fel ca Fecioarele, Balanțele evită dezvoltarea personală sub orice formă. Diferența este că balanțele se luptă până în pânzele albe atunci când vine vorba despre cultura lor generală. ”Ei știu tot”

Scorpion

Nu excelezi la istorie sau geografie, dar te descurci foarte bine la ecuațiile din pat. Știi fiecare număr și poți oferi lecții pentru că tare îți mai place.

Săgetător

Merită să zâmbești și să fii fericit căci ești unul dintre oamenii care se înconjoară cu oameni care sunt mai deștepți. Acest lucru însemană că ești cu adevărat inteligent.

Capricorn

Deții informații prețioase. Acesta este și motivul pentru care toți pritenii tăi apelează la tine. Poate ai unele prietenii bazate pe acest interes. Fii atent!

Vărsător

Chiar dacă nu ești cea mai informată persoană din cercul de prieteni, nu lași niciodată o întrebare fără răspuns. Mereu cauți să găsești adevărul și asta devine enervant uneori.

Pești

Spiritul tău creativ îți dă senzația că tu deja deții cele mai multe răspunsuri comparativ cu prietenii tăi. Cauți mereu să înveți lucruri noi, de obicei nefolositoare, doar pentru a te lăuda că tu știi mai multe decât ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.