Horoscop intelectual: Zodia pe care nu o poți închide cu nicio întrebare


Horoscop intelectual: Zodia pe care nu o poți închide cu nicio întrebare. Citește rândurile de mai jos și află cum ești tu în realitate.

Berbec

Deși ești capabil să înțelegi tot ce vor din jurul tău să-ți transmită, uneori lururile te depășesc. Nu ai răspuns la toate întrebările, iar cei apropiați nu apelează la tine dacă vor să știe ceva important.

Taur

De obicei ești cel mai deștept din cercul tău de prieteni, iar aceștia îți recunosc meritele. Se știe că îți plac discutiile în contradictoriu și mereu ești pregătit cu 3, 4 argumente să dovedești că ai dreptate.

Gemeni

Ți se cer sfaturi des și uneori chiar reușești să surprinzi prin răspunsurile pe care le dai. Ba chiar mai mult și tu rămâi uimit de tine. Însă, asta nu te face un om ”pe care nu poți să-l închizi”.


Rac

Calitatea ta nr 1 nu este aceasta. Prietenii tăi stau lângă tine pentru sufletul tău, nu pentru că ai fi foarte inteligent. Ei apreciază la tine faptul că tu dai răspunsuri la orice întrebare ținând cont de ceea ce simți.

Leu

Orgoliul tău este mai presus de orice, așa că tu vei face tot ce-ți stă în putință să nu dai prost în fața cunocuților. Chiar daca nu știi răspunsul la o întrebare faci cumva să pară că știi ceva din sursă sigură. Asta nu te face inteligent.

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

Fecioară

Tu ai multe de învățat pentru că te prinzi mai greu. Ai capacități uimitoare de a asimila cunoștințele, însă nu vrei să le dezvolți compolăcându-te în situați mediocre.

Balanță

La fel ca Fecioarele, Balanțele evită dezvoltarea personală sub orice formă. Diferența este că balanțele se luptă până în pânzele albe atunci când vine vorba despre cultura lor generală. ”Ei știu tot”

Scorpion

Nu excelezi la istorie sau geografie, dar te descurci foarte bine la ecuațiile din pat. Știi fiecare număr și poți oferi lecții pentru că tare îți mai place.

Săgetător

Merită să zâmbești și să fii fericit căci ești unul dintre oamenii care se înconjoară cu oameni care sunt mai deștepți. Acest lucru însemană că ești cu adevărat inteligent.

Capricorn

Deții informații prețioase. Acesta este și motivul pentru care toți pritenii tăi apelează la tine. Poate ai unele prietenii bazate pe acest interes. Fii atent!

Vărsător

Chiar dacă nu ești cea mai informată persoană din cercul de prieteni, nu lași niciodată o întrebare fără răspuns. Mereu cauți să găsești adevărul și asta devine enervant uneori.

Pești

Spiritul tău creativ îți dă senzația că tu deja deții cele mai multe răspunsuri comparativ cu prietenii tăi. Cauți mereu să înveți lucruri noi, de obicei nefolositoare, doar pentru a te lăuda că tu știi mai multe decât ei.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.