Horoscop iubire CRĂCIUN 2021: zodia care o ia de la capăt

Când te gândesti la nevoile unei relații de dragoste, desigur, există nevoi fizice, dar nevoile emoționale sunt și ele însă importante, dar să nu le uităm și pe cele financiare.Este bine când ambele părți dintr-un cuplu sunt capabile să contribuie financiar în cadrul relației. Este greu să rămâi într-o relație, chiar dacă ești îndragostită nebunește, atunci când intervine stresul fianciar.

HOROSCOP IUBIRE CRĂCIUN BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Când te afli în înconjurat de iubire, nu există loc pentru negativitate. Uneori lucrurile din trecut îți amintesc de lucrurile pe care ai fi dorit să le faci mai bine,să le schimbi. Nu acorda atenție acestor mesaje. Trăiește mereu clipa și gândește pozitiv.

HOROSCOP IUBIRE CRĂCIUN TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Ca Taur, schimbarea este o forță pozitivă în viața ta. Lasă lucrurile să evolueze și să se miște cum au nevoie. Privește în urmă la toate momentele când schimbarea ți-a adus binecuvântări și ți-a crescut sentimentul de încredere. Fii echilibrat în gândire și ia oportunitățile care ți se arată.

HOROSCOP IUBIRE CRĂCIUN GEMENI (21 mai – 20 iunie)

FOLLOW ME

Iubirea perfectă elimină toată teama. Vezi binele în tot și lasă iubirea să fie consilierul tău final. S-ar putea să începi ceva nou, unde simți că trebuie să evolueze lucrurile. Ascultă-ți inima și ia lucrurile cu calm. Lasă această zi să fie un timp de vindecare și restaurare a spiritului tău.

HOROSCOP IUBIRE CRĂCIUN RAC (21 iunie – 22 iulie)

Trăiește fără regrete. Trecutul este o rampă de lansare a unui imbold de putere. Poate că ai nevoie de puțin timp pentru tine sau nu vrei să fii în centrul unei multimi astăzi. Există o relație care poate necesita putină distanțare, astfel încât ambele părti să poată reflecta mai ușor asupra problemelor.

HOROSCOP IUBIRE CRĂCIUN LEU (23 iulie – 22 august)

Leu, echilibru. Armonie în interior și în exterior. Acceptă fluxul iubirii, al echilibrului și al armoniei în viața ta. Poate îți găsești timp pentru un prieten, poate chiar și cel mai bun prieten îți umple cupa de iubire cu amintiri de neprețuit. Ai încredere în intuiția ta în toate lucrurile pe care le faci.

HOROSCOP IUBIRE CRĂCIUN FECIOARA (23 august – 22 septembrie)

Nu există invidie când ești mulțumit de ceea ce ai. Este posibil să treci printr-o schimbare datorată anotimpurilor sau să te bucuri de noi locații. Fie ca acesta să fie un moment de pace si dezvoltare.

HOROSCOP IUBIRE CRĂCIUN BALANȚA (23 septembrie – 22 octombrie)

Ai răbdare. Spune ce ai de spus, dar este posibil să nu poți să comunici doar cu ajutorul cuvintelor, acțiunile vorbind mai tare. O situație relațională cu o altă persoană poate fi favorabilă.

HOROSCOP IUBIRE CRĂCIUN SCORPION (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionule, rămâi puternic. Perseverența este mai mult decât un cuvânt, este o mentalitate care pornește din inimă. Arată-i compasiune unei persoane care și-ar putea cere scuze pentru ceva spus. Astazi este posibil să trebuiască să arăți iubire și har pentru cei aflați la nevoie, în special pentru cei din familia ta sau pentru un cerc de prieteni apropiat.

HOROSCOP IUBIRE CRĂCIUN  SĂGETATOR (22 noiembrie – 21 decembrie)

Sagetătorule, crează-ți propria fericire. Ai puterea de a fi fericit chiar si atunci cand nu „simți” bucurie în interiorul tău. Pastrează-ți voința și atrage atenția asupra darurilor din viață care sunt deja ale tale. Evită situațiile în care există bârfe, și urmărește-ți instinctul mai des.

HOROSCOP IUBIRE CRĂCIUN CAPRICORN (22 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornulule, fluxul iubirii poate călători prin tine în moduri diferite și se manifestă sub diferite forme, dar resentimentele îl zdrobesc. Lasă iertarea să plutească între tine și cei pe care îi iubești. Fă schimbări pentru binele tău. Fii atentă la distragerile minore. Existaă o situație care va necesita atenția și prezența ta completă. Nu lăsa lucrurile nesemnificative să te distragă din petrecerea timpului cu oamenii sau lucrurile importante pentru tine.

HOROSCOP IUBIRE CRĂCIUN VĂRSĂTOR (20 ianuarie – 18 februarie)

Concentrează-te asupra punctelor forte. Recunoscaând punctele slabe nu înseamnă că trebuie să îți minimizezi atributele cele mai mari. Un nou început se apropie; este posibil să începi o nouă relație sau viața ta să capete o perspectivă romantică. Nu îți ascunde defectele, ci mulțumește-te de persoana care ești.

HOROSCOP IUBIRE CRĂCIUN PEȘTI (19 februarie – 20 martie)

Neagă teama de a prinde rădăcini. Înlocuiește-o cu o conștiință nouă, o nouă speranță și o nouă dragoste. Problemele legate de familie ar putea să treacă deoparte, astfel încat să poți fi sincer cu tine însuți. Renunți la iluziile false care te țin pe loc, așa că o schimbare va fi benefică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.