Horoscop luni, 17 ianuarie 2022. Cum începe săptămâna fiecare zodie

Horoscop luni, 17 ianuarie 2022. Cum începe săptămâna fiecare zodie

♈ BERBEC

Luna în Gemeni împarte un aspect dezechilibrat cu Venus în această dimineață, ceea ce ar putea să te facă să te simți neliniștit sau neliniștit când începi ziua. Încercați să nu faceți exces de cafeină, chiar dacă sunteți mai obosit decât de obicei. În caz contrar, ai putea ajunge să porți cu tine o energie nervoasă. Fiți atenți la vibrații stâncoase în această seară, când Luna intră într-un t-cuadrat dur cu Marte și Neptun. Este posibil să vă loviți de un zid emoțional și mental, ceea ce înseamnă că ar trebui să vă planificați să vă petreceți seara acasă. De asemenea, veți dori să evitați să vă gândiți prea mult la deciziile pe care le luați acum, mai ales dacă acestea se referă la situații pe care nu le puteți schimba.

♉ TAUR

Încearcă să nu te supra-analizezi acum, dragă Taur, sau ai putea sfârși prin a-ți eroda stima de sine. Pe măsură ce Luna își croiește drum prin Gemeni, ar putea fi ușor să te fixezi pe probleme sau situații care nu au atât de multă greutate pe cât crezi tu că au, așa că asigură-te că nu umfli situațiile în mintea ta. Lucrurile ar putea deveni tensionate în cadrul vieții tale personale în această seară, când Luna intră într-un cuadrat dur în t cu Marte și Neptun. Ferește-te de luptele pentru putere cu prietenii tăi chiar acum și încearcă să nu te implici cu nimeni care este predispus la negativitate sau la drame inutile.

♊ GEMENI

Rămâi concentrat pe obiectivele tale acum și vei ajunge departe pe măsură ce Luna își continuă călătoria prin semnul tău. Cu toate acestea, va trebui să vă folosiți timpul cu înțelepciune, deoarece vibrația va lua o turnură dură în această seară, când Luna va forma un cuadrat dur în T cu Marte și Neptun. Acest climat cosmic este posibil să provoace o prăbușire energetică pentru tine, ceea ce ți-ar putea crea probleme dacă încă te străduiești să îți termini munca de azi. Dacă există sarcini pe care le poți amâna până mâine, dă-ți permisiunea să o faci – atâta timp cât nu te bagă în bucluc cu șeful tău.

♋ RAC

Dacă ai stat ocupat pentru a-ți evita emoțiile, s-ar putea să te prindă din urmă astăzi. Cu Luna în Gemeni activă în sectorul din harta ta care guvernează subconștientul, emoțiile adânc înrădăcinate au încercat probabil să iasă la suprafață în ultima vreme. Din nefericire, dacă ți-ai neglijat sentimentele, această seară ar putea deveni agitată, datorită unei serii de aspecte dure pe cer. Fă-ți o favoare și planifică-ți să îți petreci seara practicând autoîngrijirea cu o baie cu spumă bună sau o meditație de întindere. Hrănirea corpului tău te poate ajuta să eliberezi tot ceea ce ai ținut în tine, dar trebuie să permiți acestor sentimente să curgă.

♌ LEU

În timp ce ziua este pregătită să treacă cu relativă ușurință, seara ar putea deveni puțin agitată, deoarece Luna în Gemeni intră într-un cuadrat dur în T cu Marte și Neptun. Prietenii tăi se vor simți foarte mult sub acest climat cosmic, iar răbdarea ta pentru dramele sau comportamentele lor rele va fi destul de subțire. În loc să te investești emoțional în negativitate sau în conexiuni toxice, fă-ți o favoare și îndepărtează-te de oricine ar putea aduce vibrația în jos. Concurența prietenoasă ar putea, de asemenea, să ia o turnură acră, ceea ce face important să eviți situațiile care au potențialul de a duce la gelozie sau lupte pentru putere.

♍ FECIOARĂ

Dacă ai muncit mai mult decât de obicei și ți-ai neglijat rutina de îngrijire de sine, s-ar putea să te prindă din urmă astăzi, dragă Fecioară. În această seară, tensiunile fizice, emoționale și mentale vor ajunge la apogeu pe măsură ce Luna în Gemeni intră într-o serie de aspecte dure pe cer. Conexiunile tale romantice ar putea avea de asemenea de suferit sub acest climat cosmic, mai ales dacă simți că timpul petrecut cu partenerul tău îți răpește din obiectivele tale profesionale. Cu toate acestea, dacă te afli într-o situație bună cu partenerul tău semnificativ, acum ar fi un moment bun să te bazezi pe sprijinul acestuia, petrecând o seară confortabilă și relaxată acasă.

FOLLOW ME

♎ BALANȚĂ

Vei fi într-o dispoziție generoasă astăzi, deoarece Luna în Gemeni îți activează a noua casă. Cu toate acestea, va trebui să te asiguri că bunătatea ta nu este luată de bună, mai ales când vine vorba de favoruri personale. Chiar dacă ai chef să ajuți, ar fi bine să te abții atunci când vine vorba de a-ți oferi timpul și energia altora, mai ales în această seară, când Luna intră într-un cuadrat T pe cer. A fi de acord cu prietenii sau familia ta ar putea părea lucrul corect pe moment, dar odată ce vine timpul să îți respecți promisiunea, s-ar putea să simți altfel.

♏ SCORPION

Gândurile referitoare la finanțe, afaceri și investiții vor pluti în psihicul tău astăzi, dragă Scorpionule, în timp ce te gândești cum să te folosești la maximum de banii tăi. Aceste vibrații vor fi accentuate pentru orice Scorpion care se află într-o situație financiară comună, ceea ce înseamnă că ar putea fi momentul să îți reevaluezi situația monetară cu „partenerul de bancă”. În timp ce elaborarea unei strategii pentru viitorul tău financiar ar trebui să fie o prioritate, vei dori să eviți să faci investiții importante în acest moment. O serie de aspecte dure se vor manifesta pe cer în această seară, ceea ce ar putea crea probleme în cadrul unor astfel de afaceri.

♐ SĂGETĂTOR

În timp ce mintea ta va fi concentrată pe probleme de inimă astăzi, dragă Archer, va fi important să nu lași acea persoană specială să te distragă de la sarcinile tale de azi. Acest lucru va fi deosebit de important de ținut minte dacă lucrezi de acasă, sau ai putea ajunge să fii nevoit să faci ore suplimentare pentru a compensa timpul pierdut cu mesaje de flirt. Mai târziu în această seară, orice tensiuni subiacente care există în cadrul conexiunilor tale romantice ar putea ieși la suprafață, mai ales dacă ești în prezent într-un parteneriat domestic. Încearcă să îți rezervi puțin timp pentru tine în această seară, sau ai putea ajunge într-un conflict la care nu te așteptai.

♑ CAPRICORN

Deși ai tendința de a fi o creatură a obișnuințelor, micuțule Capră, s-ar putea ca acum să nu te simți deloc împlinit de rutina ta normală. Sentimentul de a te simți blocat în circumstanțele tale ar putea duce la frustrări interioare, mai ales în această seară, când Luna intră într-un cuadrat dur în t cu Marte și Neptun. Aceste vibrații ar putea să te facă să te simți neliniștit, dar vei dori să eviți să întreprinzi orice acțiune care ar putea fi distructivă pentru fundațiile și echilibrul tău personal. Mai degrabă decât să tânjești după schimbare, gândește-te la modul în care îți poți amesteca ziua de zi cu zi în continuare. Nu este nimic rău în a te lăsa prins într-un vis cu ochii deschiși, dar dorințele tale nu vor fi satisfăcute până când nu începi să acționezi în direcția unor astfel de speranțe.

♒ VĂRSĂTOR

Relaționarea cu prietenii tăi ar putea deveni dificilă astăzi, dragă Purtător de Apă, mai ales dacă simți că ești singurul din grup care are aspirații creative. În timp ce va fi important pentru tine să te conectezi cu oameni care vor să evolueze și să se îmbunătățească, nu ar trebui să te îndepărtezi complet de cei care sunt mulțumiți de circumstanțele lor. Pe măsură ce se lasă seara, fii cu ochii pe ego-ul tău, deoarece Luna în Gemeni intră pe cer într-un pătrat t dur. Deși prioritățile tale pot să nu se potrivească cu cele ale oamenilor din jurul tău, asta nu înseamnă că drumul tău este singurul.

♓ PEȘTI

Acordă-ți puțin timp pentru a-ți organiza spațiul astăzi, deoarece Luna în Gemeni pune în lumină sectorul din harta ta care guvernează casa. Această energie adoră să facă mai multe lucruri în același timp, așa că, dacă în prezent lucrezi de acasă, asigură-te că iei pauze pe parcursul zilei pentru a face puțină ordine. Încearcă să te ocupi de cât mai multe afaceri înainte de lăsarea serii, iar Luna intră într-un cuadrat în t dur cu Marte și Neptun. Aceste vibrații vă vor face să vă doriți să vă culcați mai mult decât să vă inspire o motivație pentru a face curățenie, ceea ce înseamnă că probabil vă veți petrece noaptea ghemuit pe canapea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.