Horoscop luni, 24 ianuarie 2022. Vești bune la început de săptămână

Horoscop luni, 24 ianuarie 2022. Vești bune la început de săptămână

♈ BERBEC

Încearcă să nu citești prea mult în visele tale de noaptea trecută, dragă Berbec, deoarece un dezechilibru cosmic între Lună și Neptun în această dimineață ți-ar putea da peste cap subconștientul. Între timp, planeta care te guvernează, Marte, intră în Capricorn, cerându-ți să te dedici pragmatic obiectivelor tale în săptămânile următoare. Deși vei avea misiunea de a te ocupa de afaceri, fă tot posibilul să abordezi ziua cu răbdare, favorizându-ți echilibrul în detrimentul efortului de a te depăși. Asigură-te că ai grijă de tine în timp ce lucrezi, altfel productivitatea ta s-ar putea lovi de un zid în această după-amiază, datorită unui aspect dur între Luna și Pluton.

♉ TAUR

Marte, planeta acțiunii, se mută în Capricornul iubitor de structură în această dimineață, activându-ți a noua casă. Universul va dori să adopți o practică spirituală dedicată în următoarea lună și jumătate, așa că încearcă să te gândești la cum ar putea arăta asta pentru tine. De asemenea, va fi esențial să vă amintiți că intuiția dvs. va fluctua în funcție de cât de bine aveți grijă de dvs. înșivă, mai ales în această seară, când Luna intră într-un aspect dur cu Pluton. Concentrează-te pe îngrijirea de sine înainte de a apela la cel de-al treilea ochi chiar acum, mai ales că firele tale psihice sunt probabil puțin încrucișate în acest moment.

♊ GEMENI

Permite-ți să fii puțin dezordonat în această dimineață, dragă Gemeni, deoarece Luna în Balanță împarte un aspect dezechilibrat cu Neptun cețos. S-ar putea să ai dificultăți de concentrare în primele ore de lucru, dar atâta timp cât poți recupera mai târziu, este în regulă să te apuci încet de îndatoririle tale. Pe măsură ce ziua avansează, vei începe să te simți mai mult ca tine însuți, ceea ce te poate ajuta să revii pe drumul cel bun. Ferește-te doar de ape agitate până la mijlocul după-amiezii, când Luna și Pluton formează un pătrat dur pe cer. Aceste vibrații ar putea duce la lupte pentru putere, așa că evită să te arunci cu toată greutatea, dar nu-i lăsa nici pe ceilalți să te intimideze.

♋ RAC

Căutați modalități de a vă hrăni pe tot parcursul zilei, pe măsură ce Luna își croiește drum prin armonioasa Balanță. Vibrațiile din jurul tău ar putea fi în sus și în jos pe măsură ce orele trec, așa că va fi important să îți creezi un spațiu sigur și calm pentru tine. Dacă te simți stresat acasă, ar putea fi timpul să te ocupi de unele treburi, mai ales dacă ai întârziat cu o sesiune de curățenie de primăvară. Asigură-te doar că îți acorzi o pauză când se lasă seara și Luna se mută în misteriosul Scorpion, inspirându-te să arunci prosoapele de curățenie în favoarea distracției!

♌ LEU

Luna călătorește astăzi prin Balanță, Leule, punându-te într-o dispoziție vorbăreață și cochetă. Din nefericire, nu toată lumea va fi influențată de farmecele tale, mai ales în această după-amiază, când Luna intră într-un pătrat dur cu Pluton meditativ. Aceste vibrații ar putea deveni deosebit de supărătoare dacă te afli în apă fierbinte la locul de muncă, deoarece carisma ta nu te va ajuta să scapi de problemele care te așteaptă. Din fericire, această energie se va sparge până seara, când Luna își va face loc în Scorpionul transformator. Folosiți această energie pentru a vă debarasa de orice stres care s-ar fi putut manifesta pe parcursul zilei, dar încercați să nu vă fixați pe situații pe care nu le puteți schimba.

♍ FECIOARĂ

Nevoia de a cheltui va fi reală acum, deoarece Luna în Balanță te tentează cu o poftă de lux. Este absolut în regulă să vă răsfățați un pic, dar nu exagerați și asigurați-vă că respectați un buget rezonabil. De asemenea, te vei simți inspirată să aduci mai multă structură în viața ta de acasă, pe măsură ce pasionalul Marte intră în stabilizatorul Capricorn. Folosește această energie pentru a pune în aplicare orice schimbări domestice de care ai nevoie, deoarece aceste schimbări vor trece mai ușor acum. Mai târziu, în cursul serii, Luna își face loc în secretosul Scorpion, aducând un aer de mister în aura ta în următoarele două zile.

FOLLOW ME

♎ BALANȚĂ

Este absolut în regulă să vă răsfățați un pic, dar nu exagerați și asigurați-vă că respectați un buget rezonabil. De asemenea, te vei simți inspirată să aduci mai multă structură în viața ta de acasă, pe măsură ce pasionalul Marte intră în stabilizatorul Capricorn. Folosește această energie pentru a pune în aplicare orice schimbări domestice de care ai nevoie, deoarece aceste schimbări vor trece mai ușor acum. Mai târziu, în cursul serii, Luna își face loc în secretosul Scorpion, aducând un aer de mister în aura ta în următoarele două zile.

♏ SCORPION

Luna continuă să călătorească prin semnul tău astăzi, dulce Balanță, dar asta nu înseamnă că vei naviga fără probleme de-a lungul orelor. O ceață se va manifesta dimineața, ceea ce te-ar putea face să rămâi în urmă cu munca sau cu îndatoririle, dar încearcă să faci tot posibilul să te ții de o listă rezonabilă de lucruri de făcut. În această după-amiază ar putea apărea tensiuni în viața ta de familie, datorită unor turbulențe cosmice între Luna și Pluton. Din fericire, vibrația se va schimba în această seară, când Luna își va face loc în Scorpion, punându-vă într-un spațiu de gândire mai ancorat și mai senzual. Încercați să vă deconectați în această seară, dar asigurați-vă că petreceți timp de calitate cu cineva la care țineți foarte mult.

♐ SĂGETĂTOR

Dorința de a sta sub pătură va fi reală în această dimineață, micuțule Scorpion, dar va trebui să te asiguri că nu-ți abandonezi responsabilitățile doar pentru că nu ai chef să le înfrunți. Din fericire, planeta care te guvernează, Marte, te poate ajuta să te menții în activitate odată ce te apuci de treabă, deși s-ar putea să fie nevoie să te forțezi să începi munca inițial. Ia-o mai ușor cu tine în această după-amiază, când Luna intră în cuadratură cu intensul Pluton, care ar putea stârni nesiguranțe sau sentimente de nevrednicie. Din fericire, te vei simți mult mai mult ca tine însuți în această seară, când Luna se mută în semnul tău, restabilindu-ți încrederea.

♑ CAPRICORN

Asigură-te că îți verifici de două ori munca în această dimineață, deoarece Luna în Balanță formează un aspect dezechilibrat cu Neptun, care ar putea să te afecteze cu ceață cerebrală sau sentimente de deconectare. Din nefericire, orice greșeală pe care o faceți vă va ajunge din urmă în această după-amiază, din cauza unor tensiuni cosmice între Luna și Pluton. Dacă ajungi să fii prins într-o eroare, asigură-te că îți accepți responsabilitatea înainte de a te oferi să remediezi situația, deoarece oamenii îți vor respecta onestitatea și responsabilitatea. Ziua de astăzi va aduce, de asemenea, schimbări majore în calea ta, deoarece Marte înflăcărat intră în semnul tău, accelerându-ți motorul în următoarele săptămâni.

♒ VĂRSĂTOR

Încearcă să faci o sesiune de meditație în această dimineață, Vărsătorule, deoarece Luna în Balanță aduce lumină în centrul tău spiritual. Universul va căuta modalități de a comunica cu tine, ceea ce face important ca tu să te deschizi la mesajele sale. Încearcă doar să nu te lași prea mult dus de numere de îngeri sau de sincronicități în această după-amiază, deoarece un aspect dur între Lună și Pluton te-ar putea pune într-o stare de obsesie dacă nu ești atent. Încearcă să rămâi cu picioarele pe pământ și conectat la respirație pe tot parcursul zilei și asigură-te că te verifici cu tine însuți și cu logica ta înainte de a lua decizii majore.

♓ PEȘTI

Vibrația va fi în sus și în jos pentru tine astăzi, pe măsură ce Luna își termină călătoria prin Balanță, activându-ți a opta casă. Încearcă să te prinzi înainte ca emoțiile tale să devină prea intense și evită să te fixezi pe relațiile tale atunci când ar trebui să lucrezi. Ai putea pierde câțiva adepți în această după-amiază, când Luna se va pune în cuadratură cu Pluto, care este melancolic, așa că ar fi bine să eviți să faci postări controversate chiar acum. Vei începe să te simți mai liniștit mai târziu în această seară, când Luna își face loc în Scorpion, reconectându-te cu universul și cu spiritualitatea ta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.